Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cdkeys.com'dan alanlara: Facebook sayfasında Chris diye biri şöyle mesaj almış cdkeys.com'dan. "Hi Chris, I'm very sorry about this situation. We have limited stocks for Diablo 3 ROS keys today and the majority of the stocks will be available tomorrow morning." Yanisi eğer cdkeys.com'dan keyinizi henüz almadıysanız, yarını bekleyeceksiniz. Bu gece oynamak hayal bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 MrLevie said: Ya bu wingler herkeste ayni mi olacak? Ozellestirilebilecektir unarim yok öyle birşey tabii ki lol. (:P) yani karaktere yüz bile seçilemiyor 2014 model oyunda, transmog'a bile şaşkınım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Darn... Ne bileyim abi banner özelleştirme falan olunca belki bi ihtimal dedim. Simdi ne anladim bu isten ben pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cdkeys.com dan cancel işi nasıl oluyor? paypal ile ödeme yapmıştım, para paypalda mı kalacak yoksa kredi kartından hiç çekilmemiş gibi mi olacak? bu paypal konusunda cahilim. ayrıca us battlenette paypal ile ödeme var mı? gift olarak atayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bende hesabımla us e giriş yaptım gift olarak yolladım kendi mailime. Bakalım sorun çıkmaz inşallah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Eaglewingg said: bende hesabımla us e giriş yaptım gift olarak yolladım kendi mailime. Bakalım sorun çıkmaz inşallah :). bende o şekilde yaptim sıkıntı çıkmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cdkeys e mail attım 2dk sonra geldi refund. gittim us tan gift yolladım kendime bende. fantaziye gerek yokmuş 3 kuruş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 işte öğrenci olup sabahlamak vardı ama iş hayatı affetmez böyle hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 cdkeys.com'dan alanlar :( DIABLO REAPER OF SOULS UPDATE: Unfortunately our main supplier of this game will be delivering late and we will be unable to offer early delivery of this title. We do however anticipate being able to deliver the game in full by 11am GMT on the release date (25/03/14). As with all our pre-orders, a full refund can be issued at any stage before release. We sincerely apologise for any inconvenience caused by the delay and will ensure this will not happen with future releases. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 serhater said: sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi. ben demiştim. yarın da dağıtmazlar keyleri büyük ihtimalle. refund için mail attım ama cevap vermediler henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 allcdkeys den geldi bana,ekleyince bir sey olmuyor, keyi ekliyorum upgrade edeyimmi diyor et diyorum sonrasinda pencerede success diyor ama degisen bir sey yok. beklemem mi lazim ? edit : tamam oldu bekleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Success yazdıysa 3-5 dakkaya güncelleniyor profilinde ROS resmi gözüküyor. serhater said: serhater said: sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi. ben demiştim. yarın da dağıtmazlar keyleri büyük ihtimalle. refund için mail attım ama cevap vermediler henüz. Ben facebookdan mesaj yolladım,bir de contacts kısmından yazdım.5 dakkaya refund ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Allcdkeys gonderdi 3 keyi de vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bu d3 base 5 dolar falan olmuyo mu ya sadece 1 kez sp bitirmek istiyom ama blizzorta 5 dolardan fazla vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim 3 tane keyi yolladılar, dierleri kaldı, şimdi bu refund yaptığımız da paypalz dan para kırpılıomu ? ustan nasıl alıyoruz? gift olarak alıp, kendi mailimizimi yazıcaz nedir olay? (cdkeys.com dan aldım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ROS'u THY ile göndermişler lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bu arada refund yapanlar için tam para ödediğim tam para geldi eksiksiz, kur farkından kaynaklanan bi problem olmadı. Şimdi US Shoptan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Çok harraslamayın us'ten gift olayını. RaF'a dönmesin sonra şlskdfjdshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Dark_Soul said: Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf. Bende baktım biraz crusadere female oynanır oynanacaksa, seslendirme güzel olmuş. Neyse wizard ile act 5 i bitiridken sonra belki crusader açarım. wizard gameplayi eğlenceli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 support kendi diyor hiç bir sıkıntı yok diye ya büyük ihtimal cdkey siteleriyle rekabet için göz yumuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard 89.90 tl adamalr akşam 7de göndermiş dün aldığım keyi hiç sıkıntı yaşamadım adamlardan yaptığım alışverişlerde tekrar tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Gameholds büyük kazık attı ya fesbuk duvarı ağlama duvarına döndü. Güya gönderecez birakç saate diyorlardı 10 saat önce meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 verte said: eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate... benimde öyleydi düzeliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar