Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cdkeys.com'dan alanlara:

Facebook sayfasında Chris diye biri şöyle mesaj almış cdkeys.com'dan.

"Hi Chris,

I'm very sorry about this situation.

We have limited stocks for Diablo 3 ROS keys today and the majority of the stocks will be available tomorrow morning."

Yanisi eğer cdkeys.com'dan keyinizi henüz almadıysanız, yarını bekleyeceksiniz. Bu gece oynamak hayal bize.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Ya bu wingler herkeste ayni mi olacak? Ozellestirilebilecektir unarim

yok öyle birşey tabii ki lol. (:P)

yani karaktere yüz bile seçilemiyor 2014 model oyunda, transmog'a bile şaşkınım ben.
Mesaj tarihi:
cdkeys.com dan cancel işi nasıl oluyor? paypal ile ödeme yapmıştım, para paypalda mı kalacak yoksa kredi kartından hiç çekilmemiş gibi mi olacak? bu paypal konusunda cahilim. ayrıca us battlenette paypal ile ödeme var mı? gift olarak atayım bende.
Mesaj tarihi:
Eaglewingg said:

bende hesabımla us e giriş yaptım gift olarak yolladım kendi mailime. Bakalım sorun çıkmaz inşallah :).

bende o şekilde yaptim sıkıntı çıkmaz bence.
Mesaj tarihi:
cdkeys.com'dan alanlar :(

DIABLO REAPER OF SOULS UPDATE: Unfortunately our main supplier of this game will be delivering late and we will be unable to offer early delivery of this title. We do however anticipate being able to deliver the game in full by 11am GMT on the release date (25/03/14). As with all our pre-orders, a full refund can be issued at any stage before release. We sincerely apologise for any inconvenience caused by the delay and will ensure this will not happen with future releases.
Mesaj tarihi:
serhater said:

sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi.

ben demiştim. yarın da dağıtmazlar keyleri büyük ihtimalle. refund için mail attım ama cevap vermediler henüz.
Mesaj tarihi:
allcdkeys den geldi bana,ekleyince bir sey olmuyor, keyi ekliyorum upgrade edeyimmi diyor et diyorum sonrasinda pencerede success diyor ama degisen bir sey yok.

beklemem mi lazim ?

edit : tamam oldu bekleyince.
Mesaj tarihi:
Success yazdıysa 3-5 dakkaya güncelleniyor profilinde ROS resmi gözüküyor.

serhater said:

serhater said:

sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi.

ben demiştim. yarın da dağıtmazlar keyleri büyük ihtimalle. refund için mail attım ama cevap vermediler henüz.

Ben facebookdan mesaj yolladım,bir de contacts kısmından yazdım.5 dakkaya refund ettiler.
Mesaj tarihi:
benim 3 tane keyi yolladılar, dierleri kaldı, şimdi bu refund yaptığımız da paypalz dan para kırpılıomu ? ustan nasıl alıyoruz? gift olarak alıp, kendi mailimizimi yazıcaz nedir olay? (cdkeys.com dan aldım...)
Mesaj tarihi:
Bu arada refund yapanlar için tam para ödediğim tam para geldi eksiksiz, kur farkından kaynaklanan bi problem olmadı. Şimdi US Shoptan alıyorum.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf.

Bende baktım biraz crusadere female oynanır oynanacaksa, seslendirme güzel olmuş.

Neyse wizard ile act 5 i bitiridken sonra belki crusader açarım. wizard gameplayi eğlenceli bayağı.
Mesaj tarihi:
eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate...
Mesaj tarihi:
https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard

89.90 tl

adamalr akşam 7de göndermiş dün aldığım keyi

hiç sıkıntı yaşamadım adamlardan yaptığım alışverişlerde tekrar tavsiye ediyorum
Mesaj tarihi:
verte said:

eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate...

benimde öyleydi düzeliyor sonra.
  • Yeni Oluştur...