Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indirimli D3 ve RoS keyler

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

cdkeys.com'dan alanlara:

Facebook sayfasında Chris diye biri şöyle mesaj almış cdkeys.com'dan.

"Hi Chris,

I'm very sorry about this situation.

We have limited stocks for Diablo 3 ROS keys today and the majority of the stocks will be available tomorrow morning."

Yanisi eğer cdkeys.com'dan keyinizi henüz almadıysanız, yarını bekleyeceksiniz. Bu gece oynamak hayal bize.
Sosyal ağlarda paylaş

cdkeys.com'dan alanlar :(

DIABLO REAPER OF SOULS UPDATE: Unfortunately our main supplier of this game will be delivering late and we will be unable to offer early delivery of this title. We do however anticipate being able to deliver the game in full by 11am GMT on the release date (25/03/14). As with all our pre-orders, a full refund can be issued at any stage before release. We sincerely apologise for any inconvenience caused by the delay and will ensure this will not happen with future releases.
Sosyal ağlarda paylaş

Success yazdıysa 3-5 dakkaya güncelleniyor profilinde ROS resmi gözüküyor.

serhater said:

serhater said:

sırf 10 lira daha az verecem diye cdkeys diye sikko bi siteden aldım. us battlenet dururken. kesin 2-3 gün geç verirler keyi.

ben demiştim. yarın da dağıtmazlar keyleri büyük ihtimalle. refund için mail attım ama cevap vermediler henüz.

Ben facebookdan mesaj yolladım,bir de contacts kısmından yazdım.5 dakkaya refund ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Valla en temizi blizzardın us storeından alıp giftlemek.Asia serverında crusader la akıyorum dsfsf.

Bende baktım biraz crusadere female oynanır oynanacaksa, seslendirme güzel olmuş.

Neyse wizard ile act 5 i bitiridken sonra belki crusader açarım. wizard gameplayi eğlenceli bayağı.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate...
Sosyal ağlarda paylaş

verte said:

eskiden diablo 3ler eu- us olarak ayrı ayrı satılıodu, şimdi ros ta öle bi durum yok worldwide-global zaten, tek bi cd key var, europe a geçir dio adamlar yani. o diil us tan aldım şimdi aktif oldu gösterdi ama acocuntta aktif olarak göstermio :s bugların adamı olduk yine olucak iş diil, cenabetlikten kurtulamadık cdkeys gömdü, battle net gömdü... bakalım düzelir işallah bi saate...

benimde öyleydi düzeliyor sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...