Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Dizi yapsin, seri ep2 nin oralarda bitsin. Hep ucuncu sezonu bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ahdgsafasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuşmayan adama film mi çekecekler, başka karakter mi kullanacaklar, Gordon'u mu konuşturacaklar? Kafamda deli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Öfff bu jj abrams ne pis bi adam ya. Her taşın altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 işte şişirilen tiplerden biri abramsda, çok bir olayı olmamasına rağmen reklamı sayesinde her işin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Adamın filmleri gayet büyük keyifle izleniyor abi nesi var anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Adı belli olmuş; Lost Coast edit: oyunlar karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 leş herif ya doğru düzgün yapabildiği hiçbir haltı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BlaCk said: işte şişirilen tiplerden biri abramsda, çok bir olayı olmamasına rağmen reklamı sayesinde her işin altında. abramsın gotunun gılıyık ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gurur da duyarıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kusura bakmayın abrams gayet hype yani anca evde çerezlik izleniyor bok olacak bir film belli. yahudiseviciler sizi.,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 guzel bir ikileme olurcak bence ehehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 goldbären said: kusura bakmayın abrams gayet hype yani anca evde çerezlik izleniyor bok olacak bir film belli. yahudiseviciler sizi.,,, http://i.imgur.com/uj9cEdG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tum sismanlar olsun, gold haric diye oy vermistim gecen gun. Oyumu tum sismanlar aci cekerek olsun olarak degistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi lost mu güzel. star trek mi mindbending. 8mm bile aksiyonlu ET remake yani. yok abi sırf hype. ha jj abramstan tek filmi seviyorum onu da başka kimse beğenmiyor MI3 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 star trek baya iyi, super 8 de cok tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 star trek bok gibi karadelikten gaza basarak kaçmak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 jj abrams baya yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 analog çekiyo ama yeni sw'yi naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Flassh said: star trek bok gibi karadelikten gaza basarak kaçmak nedir lan Warp engine e inandın da ona mı inanmadın. Ama JJ Abrams iyi güzel de, abi her taşın altında çıkmasın ya. Bu nedir abi başka yönetmen yapımcı vb. mi yok piyasada, Star Trek onda, Star Wars onda, Half Life onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 adam filmi yapacak. iyi ya da kötü beğeniriz boklarız ayrı. ama çıkıp oyunla falan kıyaslıcaklar. oyunda şöyleydi burası böyle olmuş diyecekler,gözyaşları sel olacak. o yüzden yapsın. hatta gordo firimeni ben aflek oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 acaip heyecanlandım başlığı görünce. belki 10 kere bitirmişimdir oyunu. en iyi fps. inş hikayenin içine etmezler de muhteşem bi fim izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar