Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ohaha 60-70 arası 185 e falan gider anca.Ya da sen tombili seviyorsun ama bi türlü söyleyemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Eylül başında tartıda 110.8 kgyu görünce beynimden vurulmuşa döndüm.Derhal şekeri tamamen kestim.Aynı şekilde makarna,piza,hamburger vs. tarzı tüm fest fud ve hamurlu ürünleri de kestim.Günde 1-2 dilim tam buğday ekmeği-ki o da genellikle kahvaltıda-yedim.Bunun haricinde et,balık,sebze,vs. aynen yemeye devam ettim.5 haftada 9 kg verdim.Özellikle en sıkıntılı olduğum göbek altı göbek yok oldu.Tüm pantolonlarım belimden düşüyor.Çok moral verdi bana.Bayramda rejimi bayağı bir salladım ama sadece 1 kg yeniden almışım.Yarından itibaren tekrar başlıyorum.İlk hedefim olan 100 kgya zaten çok az kaldı.2inci hedefim 90 kg. 1.80 boy,spor geçmişi, bakımlı da vücudum var. Dolayısıyla 90 kg olduğumda yeter bana. Herkese tavsiye ederim.Kilo vermek harika bir şey.Boğazınıza hakim olduktan sonra kilo veriliyor.Net olarak yaşıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 aman çetin abi sağlığa dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Çift haneler düşen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 100 kiloda göbek eridi he ? :DDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 göbek altı göbeğim eridi fin. durumum vahim yani,farkındayım. Ama 9 kg az bir kilo değil,özellikle karnımın altındaki çirkinlik tamamen yok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: bakımlı da vücudum var. ISIRIRIM ŞAPŞİLİİİİİİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 laaaaaaaaaaaaayyyyyyynnnnn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 şişkooooo uzatacaksınnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 BlaCk said: neden herkes s.ktir çekmiş ya sdghjh Komikli şık o diye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 scorch said: Hatun kısm 53 vs olur diyenler ya pigme seviyor yada kemikle sevişmemiş zorluğunu bilmiyor. (Ses çıkacak!) 60-70 arası iyidir her türlü 70-75 boya göre değişir ama 60 altı için boyununda 1.50 falan olması lazım Boy önemli de Direk erkek vucuduyla kıyaslamışsın Sırf iskelet yapısından 8 kilo farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hard factlerin adamı forgiver'da geldiğine göre bu gece rahat uyuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 scorch said: Hatun kısm 53 vs olur diyenler ya pigme seviyor yada kemikle sevişmemiş zorluğunu bilmiyor. (Ses çıkacak!) 60-70 arası iyidir her türlü 70-75 boya göre değişir ama 60 altı için boyununda 1.50 falan olması lazım kadında 70 kilo ne lan.atlamı çıkıyosun? o kadının zayıf görünmesi için 70 kiloyla 190 falan olması lazım yada bıngıl bıngıl koca götlü seviyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: 1.80 boy,spor geçmişi, bakımlı da vücudum var. ben şu cümle yapısını biyerden kestiriyorum da çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hayatında çıplak kadın mı görmüş nerden bilsin 70kg kadın nasıl 50kg kadın nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben görmedim mesela ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 klasik ben çok silkişkenime döner muhabbet şimdi yapma böle provokasyonlar jag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 _Rave said: KuddusiMavra said: 1.80 boy,spor geçmişi, bakımlı da vücudum var. ben şu cümle yapısını biyerden kestiriyorum da çıkaramadım killerın topiğinden tanıdık gelmiş sdfs. Killer said: 26 yaşında 176 boyunda 60 kiloyum.Fotoraflardan da anlayacağınız gibi oldukça bakımlı, feminen ,amelyatsız sıfır beden bir tra... hayır bide erkek olup şişman olup bakımlı bi vücut nası oluyo çeto?tüylerinimi alıyosun ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çetintaşın turuncu saçlı fotosu gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aluriel said: de ayrı ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 np yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 senko said: minyon iyidir petite (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kadinsan iyi minyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 _Rave said: _Rave said: KuddusiMavra said: 1.80 boy,spor geçmişi, bakımlı da vücudum var. ben şu cümle yapısını biyerden kestiriyorum da çıkaramadım killerın topiğinden tanıdık gelmiş sdfs. Killer said: 26 yaşında 176 boyunda 60 kiloyum.Fotoraflardan da anlayacağınız gibi oldukça bakımlı, feminen ,amelyatsız sıfır beden bir tra... hayır bide erkek olup şişman olup bakımlı bi vücut nası oluyo çeto?tüylerinimi alıyosun ne yani oğlum yapılı anlamında yazdım. yoksa göğüs,sırt kıllarımı almam. ne meraklısınız emenike yaaaaaa?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar