DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben try'da denedim, iyi gibi gözüktü. Yanında healer yokken 3 tower 1 fort'un dmg'ını soaklayabildiğini gördüm. Sonra QM'de takımda vardı, tek başına Boss'u tankladı healer'sız. O da iyi gözüktü. Sanırım 10k olunca alırım, zaten tanky heroları seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 johannanın master skinini akkhan armorlu uzun saçlı diablo crusaderı yapsalarmıştı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 akkhan bayağı kötü bir zırh, bu master skin de default kadar iyi değil ama akkhan kore f2p mmo'su tier. omuzluk, miğfer filan tam wow sendromu. saç konusunda haklısın ama, yanlar örmeli daha iyi duruyordu bu natalie dormer hunger games modelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 master skinlerin cogu patates :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 azmodan bir ölüm yok edicisi pushcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 herkeste laglı mı şu an? pingden bahsetmiyorum spastik kasılıyor. ping de dandik ya gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 league of legends den sıkılan bebeler yavaş yavaş gelmeye basladı takımdakiler mal mal hareketler yapıyodu nick e bakınca anladım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gece gec saatlerde oyanayan arkadaslarla romantik partiler kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben gece oyniyorum geneldede gece dediysem max 4-5 de yatiyorum hehe Ruslar dolustu benimde son iki oyunda takimima, aptal aptal seyler yapiyorlar, garden of terrorda kastim seed topladim kimse umursamadigi halde, rot yedi gitti yaratik kimse tenezzul edip kontrolunu almadigi icin, aptal aptal saga sola kafa atip generiyorlar, bide rusca chat eksik olmiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu aralar kabuslarım Valla oynayan Ruslarla aynı takıma düşmek şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gece oynuyorum ben yaparız parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Kojiroh said: Bu aralar kabuslarım Ruslarla aynı takıma düşmek şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 1 kötü olduğunda oyunlar yürümüyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gece dedigim 1den filan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 rusyada gece ne zaman oluyor o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 tamam ben 1de oyunda olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://i.imgur.com/JooPqUt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bygoTpNF86A ne kadar iyimis su acilis eventinde yaptiklari based tyrael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 oynayan varsa oyundayım. çintal#2185 ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ben akşamları oynuyorum rus çok nadir geliyor onlar dota2 nin curse ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sanssizsansli said: oynayan varsa oyundayım. çintal#2185 ekleyin senin nickin başka bişey değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 evet abi, herifler oynamadığım halde hearthstone oyununu sebep gösterip hile yapmışsın diyip banladılar. ne mail ne telefon konuşması çare olmadı. nuh diyip peygamber demiyo ipneler. ben de yeni account açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Adam sanssiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar