Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Sereglin said: lel zaten gazı ben veriyorum adamlara hadi hadi diye üstten tower kasıyorum :D abi çok egleniyoruz zaten, bazen oyun iyice geyiğe dönüyor hatta o kadar kötü oynamamıza rağmen oyunu veriyor karşı takım. ps: kol 38 gogus 121 lel bunu diğer kanala aktarıcaz. http://www.youtube.com/watch?v=4MYCgrtOmV4 sen orda füzeyi yakalamak için yukarı mı koştun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 3 hero 2 champion kesmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hearoes leaguete 3 maç yaptım sanırım bir daha oyunu bile açmayı düşünmüyorum. bu kadar aptal adam nasıl 30 level olup 10 tane karakter alabilecek seviyeye gelebilirler abi ne olur birisi bana açıklasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 zeka gerektirmiyor çünkü para verip hero almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Hero League mekanikleri (Rank 50-40 arası için konuşuyorum) sanırım Quick Match'e göre epey değişik sanırım. Farkettiğim şu ki genelde 1 healer (Li li veya Brightwing) ve 4 damage odaklı hero ile girenler kazanıyor, tank herolar pek seçilmiyor. Enteresan bir şekilde inanılmaz lane push'lanıyor, objective'ler lane pushlamaya göre ikinci sırada kalıyor, minion az çıkartılıyor. İlginç geldi açıkçası. Tabii bu dediğim izlediğim ve oynadığım az sayıda oyun genelinde, siz çok farklı maçlarla karşılaşmış olabilirsiniz. İnsanların kötü oynamasına gelince ne yazık ki olacak, eminim Master rank'de bile zaman zaman kötü oyuncular olur. Kafası bozuktur adamın, takımdaki birine kızmıştır, netinde lag vardır. Rank 30'lara filan çıkmadıkça bu tür durumlarla karşılaşma ihtimali artıyor çünkü rank 50-40 arasında maç kaybedince rank puanı kaybetmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yarım saat içinde toplanıyoruz whatsap grubuna bekleniyorsunuz. 4 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 arkadaşlar bizim ts yi kullanabilirsiniz.Paticik kanalı açtım.Oradan takımları doldurup takılırız:) ons.teamspeak3.com:7084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Asgard said: arkadaşlar bizim ts yi kullanabilirsiniz.Paticik kanalı açtım.Oradan takımları doldurup takılırız:) ons.teamspeak3.com:7084 abi biz zaten kullanıyoruz ama izin verdiğin için sağol :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uHEEgcfKmek&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 sipeyskeyk said: Asgard said: arkadaşlar bizim ts yi kullanabilirsiniz.Paticik kanalı açtım.Oradan takımları doldurup takılırız:) ons.teamspeak3.com:7084 abi biz zaten kullanıyoruz ama izin verdiğin için sağol :DD gerçek bir yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 nova iyide diğerleri şişman la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bizde ts var da zealot bizi elinden gelse dövecek. tam bir despot baba figürü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 sensin şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Böyle umarsızca ezince hero lig de çogzel oluyor ya. http://s16.postimg.org/j149rvi51/Screenshot2015_05_23_17_28_08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 1000 kadar maç yapmış biri olarak bugün vardığım son nokta, full premade olmadan bu oyunu oynamak için bir kaç anti depresan alınmalıdır. Bu kadar oyundan bir haber insanlar nasıl bana denk gelir anlamıyorum. Son lig maçında muradin geldi tank olarak bize, (Blackheart's Bay) adam oyun boyunca coin toplayacağım diye ortalarda gezdi. İlk önce onu kestiler sonra gelip bizi kestiler her seferinde :) adam demedi ki durun bende geleyim sizle bir Team fight yapalım. Sonrasında da idiots yazıp oyundan çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Abi bu oyunda takım savaşı kovalayan büyük olasılıkla kaybediyor. Yapılacak en son iş takım savaşına girmek. Global görevleri takip edip xp kasıcan. Yoksa kazanmak şansa kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 karşı takımdan daha iyi tf, daha kötü push kapasiten varsa tam tersine tf zorlamazsan kaybedersin içinde n tane parametre olan oyunu bu kadar basite indirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Lost vikings i 5 ledim, tf da ulti dışında 0 ama lane xp + camp +görev kasınca deli exp toplama imkanı oluyor. Biraz pratik yapılırsa ligde iyi iş yapar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 beni eklesenize support healer oynuyorum. heallarım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 takımlara beni de ekleyin nayu#2624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 imamizer said: beni eklesenize support healer oynuyorum. heallarım sizi bir whatsapp grubumuz var, istersen numaranı at öm istersen battle tag ver ekleyelim. Nayu sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kaede said: karşı takımdan daha iyi tf, daha kötü push kapasiten varsa tam tersine tf zorlamazsan kaybedersin içinde n tane parametre olan oyunu bu kadar basite indirgemeyin QM den bahsetmiyorum bu arada. Orda zaten amaç adam kesmek olmuş. Oyunun erken safhalarında TM ye uygun takım rakibi sokamazsa savaşa zaten bittin. lvl farkı açıldıkca açılır durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sipeyskeyk said: imamizer said: beni eklesenize support healer oynuyorum. heallarım sizi bir whatsapp grubumuz var, istersen numaranı at öm istersen battle tag ver ekleyelim. Nayu sen de. imamizer#2616 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://gfycat.com/TheseLeafyEagle hayır bir de illidanla malfurion olması http://www.myfacewhen.net/uploads/3852-epic-feel-time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar