DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Wisp said: Hero league de nasıl oynıycaz ya 10 hero ve lvl 30 oldum giremiyorum. Eğer Free rotation hero'ları ile 10 heroya ulaşıyorsan, sayılmıyor. Free Rotation'dan bağımsız 10 hero'yu ya gold, ya para ile satın almış olman lazım. Eğer 10 hero varsa yukarda Quick Match, Coop, Training yazan kısımda Hero League'e tıklayıp Ready'liyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 işin sırrı inanmak. http://www.youtube.com/watch?v=18oZt9HvJUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bune be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 son 2 video süper ya. bu arada ilk defa thralle oynadım şimdi, resmen afklı, küfürlü reportlu oyunu kazandırdım takıma zorla çok dehşetlü bir kahramanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 arcane said: işin sırrı inanmak. http://www.youtube.com/watch?v=18oZt9HvJUQ şu direkt tarihin en iyi hots videosu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 nasıl report edıyoruz afk ları oyun cok aptal ya, işin çıkıyo alt f4 çıksan ceza verıo ama kalsan afk takılsan ceza yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Geçen bir pati oyunu yaptık, 4 kişi tek kalan muradin kovalayıp 2-3 dk boyunca o sırada karşı takım doğdu geldi ve wipe yedik, qeşke wideosu olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dark koyacakti onun videosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi koymayın dediler bana, ondan yapmadım. yapayım mı ADASDAS kovalayan da bendim. hadi ben hırs yaptım, siz niye takip ettiniz onu anlamadım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ben de kovalayanlad arasındayım.... Koysanıza abi ibretlik olsun haahhash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Abi bir de öldürsek iyi. Herif 3 canla kaçtı ve genocide yedik of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Tek heroyu takımca kovalamak nedir sdf haketmişiniz11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Herif bir de bizim base in içinden başladı kaçmaya ajshsh neyse video gelsin de böyle anlatmakla olmuyor ama efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 mad max'e gidiyorum şimdi, akşam yapıp koyayım asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 sipeyskeyk said: Ben de kovalayanlad arasındayım.... Koysanıza abi ibretlik olsun haahhash Ahahaha ben yazdım abi size chatten neden 4 kişi muradini kovalıyorsunuz diye asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 koy da biraz gülelim. ts'ye girince de kaldığımız yerden güleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 QM / HL atmak isteyen varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Pati team bu akşam yokum ama yarın sabahtan akşama yardıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hadi len dark rakı içtim bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mi3jiJpjqIg&feature=youtu.be Upload'ı sürdü bayağı, biraz erkenden aldım. 4 kill çıkartıp, mal gibi oyunu verdiğimiz de gözüksün diye asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oyunu silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Adam dönüp kendi yıkmamış bari kuleyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 0.29'daki kick ahahaha :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar