Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sipeyskeyk said: Oyun zevkli de last hit ve item olmamasını baya yadırgıyorum (10 maç falan attım henüz). Ama zorlayacağım, bu kadar sevdiyseniz iyidir herhalde. ben last hit yapmaya kasıyorum hala alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sanssizsansli said: ve ilginç bir şekilde, sebebini bilmiyorum ama diğer mobalardan çok daha zevkli bir oyun. oyun dünya çapında tutsa, -en azından lol kadar- çok sevineceğim. en azından lol dediğin oyun dünyanın en popüler oyunu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 beklentimi o kadar yüksek tuttum işte espriyi anlamadın olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Enteresan, sabah baktığımda hiç bulamadım, şimdi hepsini buldum. Sabah uyku hali ile becereksizlik heralde. Sağolun, bakalım maçlar ve caster'lar çok iyiymiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Rasmon said: Neye göre? en çok oynanan, basında internette en çok haberi yapılan oyun işte, ne neye göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Key nerden buluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Beta key başlığı vardı, oradaki keylerin hepsi tükenmiş olamaz. Her beta sahibine 4 tane beta key gönderdiler 3-4 hafta önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Maçları izliyorum: 1. Vikings cidden işe yarıyor, kullanmayı becerende çok tehlikeli karakter, hele HotS gibi objective based MOBA'da. 2. Illidan düşündüğüm gibi sürekli pick ediliyor ama oynatmıyorlar resmen. Uther + Rehgar'lı Illidan'ı bile oynatmıyorlar. Tassadar'ı yanına pickletmiyorlar. 3. Jaina her zamanki gibi akıyor. Devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Yukarda yazdım bi tane kullanılmış mı key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 benim arkadaşa bugün nvidia yolladı bir tane key sasdf kontrol edin nvidia'ya kayıtlı mailiniz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 İlk maç pickler: Burnt Toast(B) vs Supreme Memes(R) Cursed Hollow R - Illidan B - Jaina B - Tassadar R - Valla R - Brightwing B - ETC B - Lost Vikings R - Diablo R - Malfurion B - Uther Victory: Burnt Toast [hr] Haunted Mines B - Jaina R - Sylvanas R - Illidan B - Tassadar B - ETC R - Uther R - Tyrial B - Lost Vikings B - Malfurion R - Reghar Victory: Burnt Toast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ya ESPNde pazar akşamı normal spor karşılaşması edasıyla yayınlanması baya baya olay olmuş abdde. Sporcuların takımların falan twitleri var hep. said: I have no idea what I'm watching on ESPN 2 right now but I cannot look away. These announcers keep drawing me in #ESPN2 said: This new ESPN video game, manny pacquiao plays it with his entourage? https://pbs.twimg.com/media/B_2fqmYVEAAR-QG.png Espnde reggie millerın yerine keşke hep bu herifler çıksa diyenler falan vardı tastosis için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Artosis yaninda kim vardi Tasteless olmasi lazim. Day9nin sesi ciyak ciyak hic cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 tastelessın yanında artosis vardı dah acok. öle cok analizlik bi durum olmuyo zaten, veriyolar gazı veriyolar gazi eheüheü diye izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Tassadar cidden çok efektif bir hero mu ya, hiç oynamadım. QM de zor yakalanan ve paralel olarak zor kesilen hero olduğu dışında bir izlenime kapılamadım da asdfads takım yok diye de tırsıp rank girmiyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 eksik kapatıyo. hem pushluyo hem vuruyo hem support atıyo, ultiside sahane dmg veya sahane utility işte. bide oracle var. jack of all işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Abi Illidan ile combolanıyor sık sık, ayrıca genelde 2 support oynuyorlar, Tyrande oynamıyorsan, Tassadar oynamak mantıklı, en iyi support'lardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 S-H said: Rasmon said: Neye göre? en çok oynanan, basında internette en çok haberi yapılan oyun işte, ne neye göre ? Ne biliyim en çok satandır, en çok izlenendir, en çok bahsi geçendir. En çok oynandığı ile ilgili sayısal bir veri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Dark Blaze (B) vs Dream Team(R) Cursed Hallow B - Jaina R - Sylvanas R - Diablo B - Tyrande B - Zagara R - Brightwing R - Valla B - Malfurion B - E.T.C. R - Tassadar Victory: Dream Team [hr] Garden of Terror R - Jaina B - Diablo B - Tyrande R - Sylvanas R - Brightwing B - Valla B - Zagara R - Tassadar R - E.T.C. B - Malfurion Victory: Dream Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 işte en cok hem aktif hem pasif oyuncu olan işte. concurent'da wow bi gecti expension cıktığında, bide büyük turnuvaları oluyoya o sırada onun dısında baya acık farkla önde lol bütün oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Rasmon sabır testi gibi asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi çünkü ben CS diye biliyorum. tabi sadece cs:go değil source falan da sayarsak. O yüzden soruyorum neye göre diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 tastosis in cast ettigi oyunlar hangileri bulamadim bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Akhlaur said: Key nerden buluyoruz ? ben 2 sayfa once yazdım kullanılmamıştır bence bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar