sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ok çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Sparkcaster said: -Deno- said: dün arthas ile oynarken fark ettim ki frostmourne hungers skill'ini kullanmıyormuşum. passive trait sanmışım onu. ve level 6 falan olacak arthas. facepalm facepalm facepalm zeka dezvantajlı bu çocuk ya abi neden her hareketimi takip etme ihtiyacı duyup ota boka bir laf sokma ihtiyacı duyuyorsun? moba oynayan adam değilim bir şey değilim, fark etmemişim anasını satayım. yok typo'ya laf yok ona laf buna laf. çocuğa bağladın iyice yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Hoşlanıyor işte senden, ilgini çekmeye çalışıyor. Anlasana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 haaaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 http://i.imgur.com/xSP5QGA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 biraz oynayayım dedim sabah olmuş ya. abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-0Q-i4kubhg uther healları atmış son anda canını kurtarmış stunlanmış falan ya saldırırsın ya da risk almayıp geri dönersin di mi %20 hpde kıçından hydrası hedesi nukelerken herifin direk junglea dalması ya ahahah sonra da videoyu koyan adama herkes toxic rerörö demiş http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/295/051/b71.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 böyle şeyleri söylediğinde oyunda da direk toxic falan filan diye konuşmaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ben direk afk oluyorum ya böyle oyuncular geldiği zaman. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 BETA keu olan varsa alabilir miyim arkadasım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 1) DXFDV7-Z2GV-XF4N82-VYFX-E92NWY 2) 2NREVW-9N26-9FEJJ7-8ZDC-BDNCPZ 3) CN7J7B-7RZD-4YGJFZ-TK6V-RBPTRF 4) E7JNY9-NNCF-VKDM8Z-R2NG-Z4BJJ2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://www.twitch.tv/iholdshift heroes of the dorm finalleri korsan stream sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tahminimden zevkli izlemesi. hani oturup butun turnucvayı izlemem asla ma arada bikac mac izliyebilirim commentatorlar eğlenceliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 day9la artosis hostluyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Sizde Quick match arattığınızda hero lig maçı bulduğu oluyor mu ? Şimdi yine oldu bana. Sanırım bu 6. veya 7. olmalı. Normalde tek lig girmiyorum sürekli puanlar gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bu arada turnuva espn2'de yayınlanıyomus, twitterde trending oldu. işin icinde universite falan oluncada hemde sağlam uniler finale cıkıncada, bi yandan prestijlide oldu. ama sıl bomba tabi tastosis, o kadar sağlam, o kadar gaz sunuyolarki tweetlerin yarısı "ne izliyorum bilmiyorum actım kitlendim kapatamıyorum, cok gaz sunuyolar" temalı blizz sanırım uzun yıllar en basarılı tanıtım kampanyasını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ve ilginç bir şekilde, sebebini bilmiyorum ama diğer mobalardan çok daha zevkli bir oyun. oyun dünya çapında tutsa, -en azından lol kadar- çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 caster faktörü cok büyük. onun dısında cata cuta baslıyo oyun işte, ve downtime yok gibi nerdeyse. 10 saat sc2 sunan ekipti bu mesela, ama 6-7 saat hots sunamıyabilirler. observer kimdi acaba, baya iyi kullandı kamerayı, adebisi falanmıydı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hikayesi olan heroların maç başında atışması çoghoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Heroes of the Dorm maçlarının kayıtlarını caster ile izleyebileceğimiz bir yer biliyor musunuz? Youtube'da filan bulamadım, ESPN'de kendi sitesine 1 dk'lık kesitler koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ilk 8 orda ilk 4'te gelir bi iki güne youtube'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Oyun zevkli de last hit ve item olmamasını baya yadırgıyorum (10 maç falan attım henüz). Ama zorlayacağım, bu kadar sevdiyseniz iyidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 invitei olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ZVDDTN-TYWP-YZ79C4-YBM2-WZNBDV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Oyun net çok iyi. Dün 4 kişi 4 saat filan aralıksız oynadık sanırım, gram sıkılmadım. E.T.C ve Gazlowe ile baya eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar