arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 aquila said: illidan meh, atlayip zipliyo. ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ne i ih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Arkadaşlar fazla key'i olan varsa rica edebilirmiyim ? Şimdiden tişekkür ederim,çok merci abuzittin#2784 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 blizz bu beta sürecinde nova illidan ve zeratul oynayanların hesaplarını banlarsa çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 rehgar sanirim en iyi support suan ya. survivability si baya yuksek, talentsiz multiple target heal falan baya da iyi healliyor. lightning shield ve slow totem manasi bitmiyor falan. ultisinden bahsetmeye bile gerek yok cogiyi. cidden oyunda gercek support diyebilcegim bir hero olmus. demin bir macta illidanla beraber yok ettik. ustume lightning shield atarak, garden terror falan kesiyorum tek ya muahuaha http://i.imgur.com/TqAou6a.png support oynamayi seviyorsaniz, acacaginiz ilk hero olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 rehgar'da en önemli şey gaza gelmemek ölmüyorum diye. o ince çizgiyi iyi ayarlasan her türlü 10 numara bir hero. totem'e lightning shield atma olayı da çok avantaj sağlıyor gerektiğinde olayın içine girmiyorsun. mana da bitmiyor wolf form regen %100 verince. ama terror veya boss'a karşı shield açıp kesme olayı hikaye. azmodan ve gazlowe boss'ları her türlü teketek alıyo talentlerle. ha bi de brightwing çok daha iyi. sürpriz yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Brightwing çok tartışılıyor, Tier 1 hero olarak gösterenler var, Ranked maçlarda galibiyet alamamaktan şikayetçi olanlar da var. Yine de Hero Logs sitesinde en yüksek galibiyet yüzdesine sahip hero da BW yine. Reghar için tek bir skill söyleyeceğim, Ancestral Healing. Adamı ipten alır, maç çevirir. Benim fikrim ise, en iyi healer şu an Li Li, en iyi support Uther. mortheria said: İlk hero ne alsam Illidan , Sonya , Falstad mı? Try modu dandik karar verdiremiyo hiç Supporttan anlayan iyi bir healer arkadaşın varsa ve DPS adamıysan Illidan'ı aç. Sonya early game'de gayet iyi, sonlara doğru orta karar. Falstad'ı hiç denemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bw açık ara en iyi support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bw'yi merak ettim şimdi, rotationda gelsin de deneyeq support olarak li li'yi çok seviyorum ya, ulti falan derken köppek gibi heallıyor <3 her an bi çılgınlık yapıp satın alabilirim, zaten iki kuruş bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 rehgar sıfır riskle heal atıyor. bloodlust ve lightning shield gibi ofansif avantajları da var. support olarak üstün buluyorum. mana bitmeme diye birşey yok yalnız. maça bakıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bwde heal için mana bitmiyor asla. en yüksek healing output onda uzun skirmishlerde 3 aa + 1 spell blokla en iyi dmg mitigation en uzun süren seçilebilir skillshot olmayan komple cc ile polymorph z ile bütün mape el atabilme r ile inanılmaz zoning ve disengage tek sıkıntısı sesi işte. oyun dosyalarıyla oynayıp eva green repliklerinden dublaj yaptık mı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ascansio forumlarda herkes bw'ye nerf diye ağlıyordu ne tier 1 herosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Şu an Valla, Stitches, BW Tier 1 görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu nerflenmiş hali bwnin bir de ilk alphada görücektiniz siz esas abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 tier 1 dediğin en iyi herolar olmasın dfdsfds. gerçi arthas da olurdu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 arthas en iyi tank ve initiator evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Merak edene falstad loldeki lux a benziyo mekanik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 satan,takas eden de mi yok ? Nereden alırız güvenilir en azından onu söyleyin. Bi elimizden tutun bee :horace: <<<--- bu ne zmn eklendi sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Blizzard satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Blizzard'a 35 euro verme abi http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 brightwing ile arasinda en buyuk fark rehgar daha dayanikli + teke tekte squishy assassin'leri alma sansinin olmasi. brightwing'in en plani ciktigi maclar genelde guclu cc'nin gerektigi durumlar oluyor, mesela karsida lili, valla falan varken. ayrica rehgar daha az squishy, nova gibi tank misali vuran bir hero olduremiyor kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Xaenin said: Blizzard'a 35 euro verme abi http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 10 dolar. Güvenilir mi bura ? Buradan ucuza satan bulamadım anca güvenirsen trade ediceğin adama , forumlarda fln. satiyorlar 10 dolar. Kinguin'de 20 euro vs vs... Black desert fln.'da satıyormuş , gerçi korea'miş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 3 heronun ne tier listi anlamıyo musunuz oynayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ben key takaslarim. Yanlislikla aldigim key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Masticore said: Xaenin said: Blizzard'a 35 euro verme abi http://www.mmoplaystore.com/#!hots-eu-/c22jm 10 dolar. Güvenilir mi bura ? Buradan ucuza satan bulamadım anca güvenirsen trade ediceğin adama , forumlarda fln. satiyorlar 10 dolar. Kinguin'de 20 euro vs vs... Black desert fln.'da satıyormuş , gerçi korea'miş... Ben buradan aldım 2 dakikada falan geldi valla. Yolladığım linkte direk 10 dolarlık var abi bende gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar