Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malibu said:

Milletin boktan dediği Tyrandeyi banlıyorlar hep umarım insanlar bunun farkına varıp Tyrande alınca "ffs 2nd support" falan daha az derler :)

tyrande 20 level'de coşuyor ona kadar eh bi hero.
Mesaj tarihi:
stun atarsın kimse focuslamaz

owl atarsın yine tekbaşına gidip geberirler

starfire atarsın dövüşmek yerine disengage ederler, areanın içinden çıkamamış slow yiyip duran adamı kovalamazlar

üstüne bir de qm giriyorsan karşıya rehgar gelir 100k heal basar sen 1nb4 yütiliti support 30klarda gezerken

solo-q tyrande dünyanın en kötü herosu :p
Mesaj tarihi:
illarian'ın (eternal conflictdeki angel) sesini değiştiren çok net gavat ya

rip o atmosfer

said:

now he sounds like a teenager angel that is going through a phase in his puberty
Mesaj tarihi:
bazı herolar takıma çok bağlı oluyor ya. tyrande bence en iyi herolardan biri ama takım esintiyi arkasına alamıyorsa en kötü herolardan biri de olabiliyor sen ne kadar iyi oynarsan oyna. stun'ı, sight'ı değerlendirmedikten sonra mark'ı görüp focuslamadıktan sonra backlane focus yerken dönüp bir slow, kb atmadıktan sonra tyrande ile en iyi oyuncu ol yine oyunu taşıyamıyorsun.
Mesaj tarihi:
ne insanlar var ya sdfsd. kendi takımımdakilere demediğim kalmamıştır ama ben bile bir kez yapmadım şu maç sonrası karşı takıma laf atmayı ya. nasıl kızdıysa artık ahah.

http://i.imgur.com/hIH6N3i.jpg

hakikat payı yok değil sdfds. ama çaktım mı? çaktım. :D
Mesaj tarihi:
Tassadar ve Gazlowe 'un kötü olmadığını düşünüyorum.

İkisi de iyi takım varsa çok fantastik herolar. Tassardar 'ın Force Wall aldığını varsayıyorum tabii.
Mesaj tarihi:
gazlowea bütün pro oyuncular hedeler shittier diyor

redditde hergün yeni bir topic gazlowea sövüyor

hotslogsda açık ara en cringeworthy hero, 20 dk+ maçlarda bütün seviyelerde en düşük win rateli hero
http://www.youtube.com/watch?v=-0Q-i4kubhg

ama patide sorsan gazlowe süper ehueh
Mesaj tarihi:
sanssiz'i mi diyorsun? adamın fikri olsa yazar. yav hehe yapmış. boş tenekeden çıkan sesten fazlası değil. ciddiye almamak gerek. onun dışında gazlowe şöyle böyle diyen var mı? ben hiç beceremiyorum, rotationda oynadım ama combosu dışında bir bok yapamadım. varsa bileni edeni öğretmek isteyeni, okumaktan şahsen zevk alırım.
Mesaj tarihi:
gazlowe kağıt üstünde güzel gözükebilir. grav bomb combolamaktı, robo ile yardırmaktı. ama iş kazanmaya ve tabelaya gelince yansımıyor oraya hiç. kötü pick kötüdür. win rateler ortada. bottom tier bazı herolar. yapacak bir şey yok.

aslında var da blizzortun yapması lazım. bizim elimizden bir şey gelmez.

pardon, gayet de gelir. en azından kötülere iyi demeyelim. teşekkürler. :P
Mesaj tarihi:
Tori said:

gazlowea bütün pro oyuncular hedeler shittier diyor

redditde hergün yeni bir topic gazlowea sövüyor

hotslogsda açık ara en cringeworthy hero, 20 dk+ maçlarda bütün seviyelerde en düşük win rateli hero
http://www.youtube.com/watch?v=-0Q-i4kubhg

ama patide sorsan gazlowe süper ehueh

ahahah (tu)

daha acar acmaz icimden dedim kesin embesil gibi gidip merlerin orda olecek diye :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...