bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 leo reslenme hızı ve tampon özelliği ile çok değiştiriyor ya oyunu. oyuna çok etki eden ama oynaması çok bayık herolar var, bence leo onlardan biri. ben çok sıkılıyorum oynarken. tek bir skill var ıskalayabildiğin, onda da çok kötü değilse ıskalamıyorsun zaten. onun dışında entomb yani.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 medic'e biriktiriyorum goldları. leo'yu da o yüzden almadım, alsam kenarda duracak zevk vermiyor ve görünüşe göre rexxar daha da bayık.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 mishayı manuel kontrol edemiyoruz galiba?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sexxar daha bayık olacak ya leodan belli ya o skillere ne talent gelse toplamaz
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 sanssizsansli said: mishayı manuel kontrol edemiyoruz galiba? yok, sadece yanına çağırabiliyorsun, stun atabiliyorsun ve auto attacklarını takip ediyor sanırım, istediğin noktaya götürme falan yok.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 off çok kötü be. dotada bile kontrol ediliyordu aynı heronun ayısı. nazeebonun gargantua da kontrol edilemiyor, gerçi onu kontrol edememek mantıklı yoksa saçma sapan bişeye dönüşür ama mishayı kontrol edememek ı ıh. ama dur bakalım ya hele bi çıksın ben rexxara şans vermek istiyorum. leorici almadım bunu alayım bari bol bol gold varken.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 dotada bile derken komik oluyor asdasd hotsda neyin micro management ı var vikingler dışında tıklıyosun her şey ya auto follow ya auto attack
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ya ne bileyim şimdi bi bile kelimesine mi taktın sdfasfd dotada kontrol ediliyordu diyim o zaman. memnun musun şimdi? fuk you biç fuk you :D
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 rexxar iyi duruyo bence. ama o kartal fırlatma olmamış.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 slowu hamstring ile, stunı da penetrating round ile aynı duruyor. eh yani... oynaması gözüktüğünden keyifli olabilir. devamlı meşgul tutacağa benziyor. o misha devamlı ölür yalnız. mend açıkken iki kişinin auto attackını tanklıyor da misal lanedesin, karşıda kaelthas veya zagara var. geri çağırsan heal atsan yine yetmez herhalde. tekrar çıkarması nasıl acaba? misha ölüyken çöp olacak orası belli.
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 screwy, tartıştığın kerrigan siz çıktıktan sonra yalvardı bana beni de takıma alın diye.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 screwy değil ya o arcane asdasdasd ben yanlış söyledim
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 arcane, tartıştığın kerrigan siz çıktıktan sonra yalvardı bana beni de takıma alın diye.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Upload sonrası hala diamond diyor lan. Hadi bakalım.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 friend request atmıştı. kabul etmedim. niyetinin iyi olduğunu sanmıyorum sdfsd.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Cuce said: Medic gelince belki ona yenilir net heal konusunda. ama bi sürü yerde adamı hayatta tutmak acısından, uther reghar cok daha iyi malf'tan. Sayılara takılmamak laızm SC MEdic mi geliyor???
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Nigger_of_the_sand said: Cuce said: Medic gelince belki ona yenilir net heal konusunda. ama bi sürü yerde adamı hayatta tutmak acısından, uther reghar cok daha iyi malf'tan. Sayılara takılmamak laızm SC MEdic mi geliyor??? evet kısa bi tanıtım yapıldı videosu var.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 stajyerler rexxar yapmış, gerçek erkekler medic yapmış işte. drop fln var medicte. hell yeah.
Creus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 road to blizzcon var http://www.twitch.tv/blizzheroeseu
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Khaldor Sunsaydı iyiydi ya bunlar çok bayık konuşuyorlar.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 az önce khaldor vardı. hiç izleseyim gelmiyor ya, fix aynı herolar iyicene baydı. 5 oyunda belki 1 tane fix menü dışında hero oluyor. şu an falstad var mesela. geri kalan 9 hero fix.(aslında 8.5 valla geri kalan pickler kadar sık seçilmiyor.)
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Milletin boktan dediği Tyrandeyi banlıyorlar hep umarım insanlar bunun farkına varıp Tyrande alınca "ffs 2nd support" falan daha az derler :)
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 çok nadir seçiliyor tyrande. hep banlanıyor mu ? ben banlandığını daha önce hiç görmedim bile.
Öne çıkan mesajlar