bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 iyi ki bu akşam girmiyorum ya ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 iyi iyi benn oynarım mortislede cocuk en azından adam gibi oyuncu görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 irlandali civirlarla oynar, size mi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hadi esnaf dövüyor muyuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mortis gelmisse ben oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yeni bundle yine bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mortits dün gazlowe ızdırabı yaşattı mı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bu oyunun qm'i kadar zekasız bişey görmedim hayatımda net en kötü eşleştirme falan NET skill olarak değil hero ve map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ben bu oyundaki eslestirme sistemi kadar kötüsünü hayatimda görmedim her konuda eslestirmeden söz ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Sabahları iyi oluyor ya. Sabah oynadığımda kaybettiğim oyun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sabahıyla akşamıyla alakası yok 2 spec 2 healer yanında da eşantiyon raynorla maça attı tövbe qm tek girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 oyunun mm'de kompozisyon oluşturma konusunda sıkıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 demekki karşı taraf ıcın kotu sdsfsf Flameoffear said: Sabahları iyi oluyor ya. Sabah oynadığımda kaybettiğim oyun olmadı. ya fantazı yapıolar bence acaba 3 tank 2 spec vs 4 assasin 1 support karşılaşırsa ne olur sorusuna falan cevap arıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 knoxville said: sabahıyla akşamıyla alakası yok 2 spec 2 healer yanında da eşantiyon raynorla maça attı tövbe qm tek girmem 6v5 nası kaybettiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi qm de sıkıntı mı yaşıyorsunuz, hep mallar mı geliyor, support alın yetolar karşıya gitsin ya fagcouple-queue yapıp zorla support seçtirilmiş ya free weekde levellayıp beleş gold alıyım diye support oynayan saldım çayıra mevlam kayıra kafası ya da tyrande/tassadar oluyor karşıda, üstelik solo-q tyrande/tassadar giren dallamalar sizin takıma gelirse oyun skilmemiş oluyor adamakıllı master skinli falan support 4-5 maçta bir geliyor karşıya, eğer sizin takıma abathur veya gazlowe gelip compu skip atmazlarsa direk kafadan avantaj support oynamak qmde hero ligde butcher/illidan gelir abathur almaz, haunted mines/sky temple gelir gazlowe almaz ama qmde solo-q girip 3 tane laser talentiyle oyunun içine ederler IT JUST QM GUISE WHATEVR I RANK1 BEFORE BLIZZ FÜCKED UP RANK I PLAY FUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Cuce said: 6v5 nası kaybettiniz yahu 2healer+2spec+raynor=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abathur uther rehgar hammer raynor 5li bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Abi QM yi ben tamamen troll, eğlence kafasında oynuyorum uzun süredir. QM yi kafaya takarsan makineyi formatlarsın çünkü o kadar fantazi eşleştirmeler geliyor ki, ulan nasıl en dandik eşleştirme yapsam diye kafa yorsan aklıan gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 placement bu kadar boktanken ciddiye alınacak bi oyun değil oyuna bakıyorum zaten hl rank 48 attı bi hesabı diğeri rank 24 48 hesap maindi işin kötüsü o kadar embesil tipler geliyorki zaten 30 a kadar point düşmüyor o rankin anlamı ne o zaman kaybetmiyosan 30dan başlat bari allahsız böyle 1 basamak iqlu tip / random rus gelince açıyorum diablo farmlıyorum oyun bitince 20gold bir miktar xpyle takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ayıp, şikayet ettiğin insanlardan cok daha keyif kacırıcı senın gibi tipler. Hanı laf edin şikayet edinde kendinizinde nasıl baydırıcı insanlar olduğununuzun farkında olarak yapın bunu bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yani öyle. herkes senin gibi davranırsa her oyunda tonla afk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://us.battle.net/heroes/en/blog/19883523 oh, şu değişiklik iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 faggot bfflerim artık beni carryleyemeyecek postları sfddsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mantık solo, 2, 3, 4, 5 diye tamamen ayrılmasından yana. bu o yönde bir adım. umarım player pool büyüyünce devamını da getirirler. iki kişi girmek bile büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 evet duo bile büyük avantaj ama eski sistemle kıyaslayınca yeni gelecek olan solo/duo çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar