bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 iyi ki bu akşam girmiyorum ya ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 iyi iyi benn oynarım mortislede cocuk en azından adam gibi oyuncu görür
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 irlandali civirlarla oynar, size mi kaldi.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mortits dün gazlowe ızdırabı yaşattı mı asdsad
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bu oyunun qm'i kadar zekasız bişey görmedim hayatımda net en kötü eşleştirme falan NET skill olarak değil hero ve map
fredy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ben bu oyundaki eslestirme sistemi kadar kötüsünü hayatimda görmedim her konuda eslestirmeden söz ediyorum
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Sabahları iyi oluyor ya. Sabah oynadığımda kaybettiğim oyun olmadı.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sabahıyla akşamıyla alakası yok 2 spec 2 healer yanında da eşantiyon raynorla maça attı tövbe qm tek girmem
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 oyunun mm'de kompozisyon oluşturma konusunda sıkıntıları var.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 demekki karşı taraf ıcın kotu sdsfsf Flameoffear said: Sabahları iyi oluyor ya. Sabah oynadığımda kaybettiğim oyun olmadı. ya fantazı yapıolar bence acaba 3 tank 2 spec vs 4 assasin 1 support karşılaşırsa ne olur sorusuna falan cevap arıolar
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 knoxville said: sabahıyla akşamıyla alakası yok 2 spec 2 healer yanında da eşantiyon raynorla maça attı tövbe qm tek girmem 6v5 nası kaybettiniz yahu
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi qm de sıkıntı mı yaşıyorsunuz, hep mallar mı geliyor, support alın yetolar karşıya gitsin ya fagcouple-queue yapıp zorla support seçtirilmiş ya free weekde levellayıp beleş gold alıyım diye support oynayan saldım çayıra mevlam kayıra kafası ya da tyrande/tassadar oluyor karşıda, üstelik solo-q tyrande/tassadar giren dallamalar sizin takıma gelirse oyun skilmemiş oluyor adamakıllı master skinli falan support 4-5 maçta bir geliyor karşıya, eğer sizin takıma abathur veya gazlowe gelip compu skip atmazlarsa direk kafadan avantaj support oynamak qmde hero ligde butcher/illidan gelir abathur almaz, haunted mines/sky temple gelir gazlowe almaz ama qmde solo-q girip 3 tane laser talentiyle oyunun içine ederler IT JUST QM GUISE WHATEVR I RANK1 BEFORE BLIZZ FÜCKED UP RANK I PLAY FUN
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Cuce said: 6v5 nası kaybettiniz yahu 2healer+2spec+raynor=5
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abathur uther rehgar hammer raynor 5li bu
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Abi QM yi ben tamamen troll, eğlence kafasında oynuyorum uzun süredir. QM yi kafaya takarsan makineyi formatlarsın çünkü o kadar fantazi eşleştirmeler geliyor ki, ulan nasıl en dandik eşleştirme yapsam diye kafa yorsan aklıan gelmez.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 placement bu kadar boktanken ciddiye alınacak bi oyun değil oyuna bakıyorum zaten hl rank 48 attı bi hesabı diğeri rank 24 48 hesap maindi işin kötüsü o kadar embesil tipler geliyorki zaten 30 a kadar point düşmüyor o rankin anlamı ne o zaman kaybetmiyosan 30dan başlat bari allahsız böyle 1 basamak iqlu tip / random rus gelince açıyorum diablo farmlıyorum oyun bitince 20gold bir miktar xpyle takılıyorum
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ayıp, şikayet ettiğin insanlardan cok daha keyif kacırıcı senın gibi tipler. Hanı laf edin şikayet edinde kendinizinde nasıl baydırıcı insanlar olduğununuzun farkında olarak yapın bunu bari
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yani öyle. herkes senin gibi davranırsa her oyunda tonla afk olur.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://us.battle.net/heroes/en/blog/19883523 oh, şu değişiklik iyi oldu.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 faggot bfflerim artık beni carryleyemeyecek postları sfddsgsd
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 mantık solo, 2, 3, 4, 5 diye tamamen ayrılmasından yana. bu o yönde bir adım. umarım player pool büyüyünce devamını da getirirler. iki kişi girmek bile büyük avantaj.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 evet duo bile büyük avantaj ama eski sistemle kıyaslayınca yeni gelecek olan solo/duo çok iyi olacak.
Öne çıkan mesajlar