Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demekki karşı taraf ıcın kotu sdsfsf
Flameoffear said:

Sabahları iyi oluyor ya. Sabah oynadığımda kaybettiğim oyun olmadı.

ya fantazı yapıolar bence acaba 3 tank 2 spec vs 4 assasin 1 support karşılaşırsa ne olur sorusuna falan cevap arıolar
Mesaj tarihi:
knoxville said:

sabahıyla akşamıyla alakası yok
2 spec 2 healer yanında da eşantiyon raynorla maça attı
tövbe qm tek girmem

6v5 nası kaybettiniz yahu
Mesaj tarihi:
abi qm de sıkıntı mı yaşıyorsunuz, hep mallar mı geliyor, support alın yetolar karşıya gitsin

ya fagcouple-queue yapıp zorla support seçtirilmiş

ya free weekde levellayıp beleş gold alıyım diye support oynayan saldım çayıra mevlam kayıra kafası

ya da tyrande/tassadar oluyor karşıda, üstelik solo-q tyrande/tassadar giren dallamalar sizin takıma gelirse oyun skilmemiş oluyor

adamakıllı master skinli falan support 4-5 maçta bir geliyor karşıya, eğer sizin takıma abathur veya gazlowe gelip compu skip atmazlarsa direk kafadan avantaj support oynamak qmde

hero ligde butcher/illidan gelir abathur almaz, haunted mines/sky temple gelir gazlowe almaz ama qmde solo-q girip 3 tane laser talentiyle oyunun içine ederler

IT JUST QM GUISE WHATEVR I RANK1 BEFORE BLIZZ FÜCKED UP RANK I PLAY FUN
Mesaj tarihi:
Abi QM yi ben tamamen troll, eğlence kafasında oynuyorum uzun süredir. QM yi kafaya takarsan makineyi formatlarsın çünkü o kadar fantazi eşleştirmeler geliyor ki, ulan nasıl en dandik eşleştirme yapsam diye kafa yorsan aklıan gelmez.
Mesaj tarihi:
placement bu kadar boktanken ciddiye alınacak bi oyun değil
oyuna bakıyorum zaten hl rank 48 attı bi hesabı
diğeri rank 24
48 hesap maindi işin kötüsü
o kadar embesil tipler geliyorki zaten 30 a kadar point düşmüyor o rankin anlamı ne o zaman kaybetmiyosan 30dan başlat bari allahsız
böyle 1 basamak iqlu tip / random rus gelince açıyorum diablo farmlıyorum oyun bitince 20gold bir miktar xpyle takılıyorum
Mesaj tarihi:
ayıp, şikayet ettiğin insanlardan cok daha keyif kacırıcı senın gibi tipler.

Hanı laf edin şikayet edinde kendinizinde nasıl baydırıcı insanlar olduğununuzun farkında olarak yapın bunu bari
Mesaj tarihi:
mantık solo, 2, 3, 4, 5 diye tamamen ayrılmasından yana. bu o yönde bir adım. umarım player pool büyüyünce devamını da getirirler. iki kişi girmek bile büyük avantaj.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...