totemic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kart oyunundaki gibi beta key beklicez bunda da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Abi o video carbotun, starcraftda onun dizi gibi serisini yapıyor anasayfalara çıkıyor direk her yeni bölümü, launch eventlerde turnuvalarda blizzconda hedede CARBOT YİNE Bİ VİDEO HAZIRLAMIŞ KEHKEH diye gösteriliyor falan. LOLOL BLİZZARD ÇİZGİFİLM PROMO VİDEOSU YAPMIŞ NERDE O ESKİ VİDEOLAR ESKİDEN HEP BOSTANDI BURALAR denmiş, demotivational pick bulamıyorum koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oyun bok gibi olucak ama video sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bunun beta 500 kağıttan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Cuce said: heart of the stormla aynı kısaltmayı kullanmak nasıl bir zeka ürünükü şimdi ahahaha hakkatten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 warlocku bloodline champions diye yapmadılarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oyun türü aynı da içerik bambaşka diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nasil oalcak bir fikrim yok ama dota da cok ayar oldugum bazi seyler var onlar olmaz ve oynanabirligi benzerse denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nedir o ayar oldukların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oyuna baktım olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: oyunu böyle basit görünce tüm mobaların atası 3 corridors geldi aklıma, ordada böyle sayılı hero ve item vardı sonra aldı başını yürüdü Aga bu oyun zaten görünen o ki d-day çakması olacak. Resimdeki "tome" lar d-day'den çakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 olm çaktırmayın da tharkas diye kullanıcı var. hemde yetkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 THARKAS o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Blizzard announces that at the official launch, Hearthstone will be renamed "Hearth of the Stone". Also, the D3 expansion is now "Harvester of the Souls". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 casual oyun yapıyo adamlar işte gene milyon oyuncusu olur kafası calıssa dotayı alırdı zamanında blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://us.battle.net/blizzcon/en/live-stream/ canlı anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 eheh çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hesapta beta opt-in açılmış bunun için. bi tick atın oraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Olmuş gibi ya. Hele cinematic trailera ba-yıl-dım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 attım tikimi, hazırladım ... çok güzel olmuş be trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo oha stream'de göstermemişlerdi bunu twitter'dan aldım ben de şimdi izledim mükkemmmeeel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abii. http://i.imgur.com/YtvX1MQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahmedinejad said: ahmedinejad said: http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo oha stream'de göstermemişlerdi bunu twitter'dan aldım ben de şimdi izledim mükkemmmeeel olmuş. mükemmel mi olmuş? bok gibi olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar