arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 aslında ona bir müdahale etseler fena olmaz. şöyle cort diye geri basabilelim, cort diye geri insin. tassadar force field mesela çok daha yavaş o konuda. blizzort bey yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 olsun abi o kadar cezalandırma. W e tekrar basınca ne oluyor, denemedim valla kimse de söylemedi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Beyler help yahu, bu Downloading : 0b/s sorunun çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 açıldı oyun, ustoo#2754 ekleyin beyler bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 conquest bundle güzelmiş bu arada ya. dün rehgara 8 eur verene kadar bunu 16 a alsaymışım. jaina, arthas, rehgar, sonya, zagara kinky heorlar hep. @dy başka bir oyun launcherda update ediyorsa download başlamaz, diğer oyunların dl etmediğinden emin ol HS bende dl ediyordu ondan hots dl başlamamıştı. diğerini pause ettiğinde sıradaki başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 yok abi HS yi dün gece yapmıştım, neyse kurcalıyım biraaz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 main music değişmiş gibi baya güzel geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: olsun abi o kadar cezalandırma. W e tekrar basınca ne oluyor, denemedim valla kimse de söylemedi bir şey. zombiler yere giriyor tuzak kalkmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dns manual ise auto ya al düzelir. Blizz downloader uyuzluk yapiyor hep dns te. Vpn falan varsa ona da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 kimse yok mu yaw hadi 1-2 el qm atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 sanssizsansli said: bingildak said: olsun abi o kadar cezalandırma. W e tekrar basınca ne oluyor, denemedim valla kimse de söylemedi bir şey. zombiler yere giriyor tuzak kalkmış oluyor. vay arkadaş, hadi ben noobum, diğerleri de söylemedi hahahah mal gibi içinde durduk. bi de çemkirdiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 liebe birazdan gelirim download yapıyor. bir kaç oyun oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dynun said: Beyler help yahu, bu Downloading : 0b/s sorunun çözemedim VPN varsa kapat, makineye veya modem'e DNS girdiysen onları kaldır. Özellikle Google DNS sık sık Battle.Net update'lerinde sorun çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hallettim bebişler geleyim atçaksanız <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bingildak said: olsun abi o kadar cezalandırma. W e tekrar basınca ne oluyor, denemedim valla kimse de söylemedi bir şey. indiriyor işte kendi takımını hapsedersen diye. şu anki haliyle iyi atanı da cezalandırıyor. iyi atılmış bir force wall ile 1v5 dönebiliyor sonuçta. 0.75 saniyede eriyor rakip. hemen devam etme opsiyonu lazım :) MONK NE KADAR İYİ OLMUŞ YAHU. çok eğlenceli. afferin blizzortt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 said: Centinyllat 11:11:07 I'm glad I could help out ^_^ The money should appear back on your card within 5-10 business days, depending on your bank. Is there anything else I could help you with while I'm here? zaaa, rehgar refund yaptım. bundle ı alırım akşama. tişikkirlirblizzird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dynun said: Beyler help yahu, bu Downloading : 0b/s sorunun çözemedim abi o bana da olmuştu bir kere. gece olmuştu, baktım düzelmiyor kasmadım. ertesi gün düzeldi kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 leoric cok guclu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 butcher a kıyasla bence o kadar güçlü değil. butcher baya kamyon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu arada AI hala kötü. sanıyorum combat ağırlıklı geliştirilmiş çünkü 1v1, geri vites falan daha iyi. numara hesaplamalarını güzel yapıyor. başka güzel yanları da var. mesela camp pingliyor. sen gidene kadar engage edip dayak yemiyor. ama oyun geneli konusunda pek el atmamışlar. pinglemeden asist hala pek yok. supportlar o konuda daha iyi. ancak dayak yerken yanda warrior seyirci kalabiliyor. yanda derken ranged attack mesafesinden bahsediyorum. şöyle bir örnek yazayım. rakip core 5%. bir adet temple mevcut ve bütün rakip core civarında. temple'ı pingliyorsun hiçbir hareketlenme olmuyor. kendi başlarına da oraya yönelmiyorlar. backdoor deneyen de yok. eğer temple civarı bir yerde kendine pinglersen işte o zaman sen caplemesen bile temple'ı alıp maçı bitiyorlar. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 valla bilmiyom leroicle akıyorum aktırmıyacaaz dyemiyo karsı takım. dövüyolar falan en kötü, ho ho ho diyip tekrar cıkıyosun istediğin yerden 15 sn sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 leoric gayet iyi ya. sırıtmıyor hiçbir setupta. ama lütfen nasıl olsa çıkıyorum yeaaa diyip 10 kere ölen leoric olmayın sdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Butcher dün beni delirtti ya, artık butcher görünce, direkt kaçıyorum Valla tadında biri assasinsen, tuttu mu , .. bırakmio. dün keyifliydii ya oynayalım böle toplanıp, yavaş yavaş kordinasyonu sağlar, döveriz. Dün baya yenildik ama ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ki genelde öyle oynuyolar murky gibi ölmeyi ignorelıyanlar bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mortis said: Butcher dün beni delirtti ya, artık butcher görünce, direkt kaçıyorum Valla tadında biri assasinsen, tuttu mu , .. bırakmio. dün keyifliydii ya oynayalım böle toplanıp, yavaş yavaş kordinasyonu sağlar, döveriz. Dün baya yenildik ama ya hehe Mortis valla butcherin counteri naaptin butcherin valla üzerindeki tek dmgi charge dmgidir eger ki charge attiginda sana ulasmadan vault atiyorsan (base e kacma disinda) orda hata yapiyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar