Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Hots a dotadan daha ağır gameplayi var diyen adam ve diger tüm mobalarda supportların korkuluk gibi gezip bişey yapmadığını bilmesi gerekip en azindan dota oynadigini söliyen adam hotsda supportlarin gameplayi bayik buluyor (tu)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tamam arkayı dörtledik o zaman. tavsiye edilen heroları deneyim, akşama hazır ve nazır olacağım.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Laurelini de zorla aramıza alalım bize oynamayı öğretsin. ZZzzaaaaa
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 @bıngıl tyrande'nin %15 dmg aurası var mesela. fakat oyun o kadar eksik ki, auranın range'i belli değil, stack var mı yok mu göremiyorsun vs vs.
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Overwatch topigi 44. Sayfa bingildak said: ben de aynını hissettim valla. hots'tan sonra dotaya geçince dünya varmış dedim hehe. dota nasıl daha yavaş oluyor zaten ben anlamıyorum ama algıda seçicilik herhalde deyip geçiyorum. Bu da 37 bingildak said: iyiliği, eğlenceli olması göreceli ya ondan diyorum zaten farklı kesimlere hitap ediyor oyunlar. hepsi kendine ait kesimden bir şeyler alıp götürüyor işte. ben yıllarca hon, dota oynadım. hots'u denemeye zorladım, 10 oyun falan oynadım. en ufak iyiliğini veya eğlencesini görmedim. bence dota daha eğlenceli. blizzard zaten dotayı seven kesimden oyuncu koparamaz. ancak tatlı su oyuncusu olan dotadan haz almayan oyuncuları topluyor işte. her zaman yaptığı gibi casuallaştırıp başka segmentte penetrasyon kovalıyor. iyi de yapıyor yani. herkese hitap eden oyun olsun işte, ne güzel. insanların dota iyi, hots iyi tartışmaları çok saçma gerçekten. ne dota patlar, ne hots patlar, ne lol patlar. (tu)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 pasiften ziyade aktifler çekici geliyor abi. pasif abilitylerden hep nefret ettim. dota zamanında da seçmezdim pasifi olanı. mesela dün mal ile entangle ile baya kill getirdim, keyiflendim sıkılmadan bitirdim maçı. böyle şeyler support oynarken keyifli oluyor. cd'den cd'e heal/shield çok tek düze. hani oyunu çok etkiliyor ama oyuncu olarak tatmin yaşamıyorum ben. dota2'de wd ile iyi bir stun team kill getiriyordu atıyorum. support oynamana rağmen heal/survival dışında çok etkili olabiliyordun. yazıldı bir kaç hero bakacam şimdi. baltazar, deno, lauren yazsanıza idleri bu arada, benim yeni hesapta wow guildi olduğu için harrassliyorlar, eski hesaptan giriyorum hots'a, onda yoksunuz.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 supportların korkuluk gibi gezme muhabbeti ne ya dotada mı hiç bişey yapmıyomuş
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Tabi killeri alması için supportlara last hit yaptırıyorlar end game de +5 lvl üstte olup god mode oluyorlar
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ee hots supportlarida ole :P uther stunlari ile aglatiyor direk ve oluyken canli iken oldugundan daha tehlikeli oluo bazen, turnuvalarda bilincli utheri olume hirakip cekilip reengage eden cok takim var Rehgar gene damage i cok iyi, melee ler ile iyi gidio lightnin shield, totem atip slow vs etkili bsya Malf en tekduze olan aksine, lili meh direk Monk gelio simdi utiltysi sahane, ister damage ister heal gidebiliyor, talent verilirse q su direk stealht heroarin hard counteri, novayi o mac cop yapar direk Tassadar cok flex, wavecleari guzel, kolay kolay olmuyor ve shieldlari etkili hani utilitysi cok zengin force wall dogru kullanilirsa dehset iyi Tyrandenin butun olayi kill securelamak, skill capi yuksek ama tatmin edici oynamasi, birsuru buildu var, iyi oynarsa overflowing light ile 0,75 lik healer olabiliyro ilerde, roam gozdesi hani butcher ve utherler yakaladikalri birini oldurememe sanslari yok, dusuk hp ile kacanlari bitiryor, oyun basi hunters mark ile tanklari bile eritiyor ve objectivelerde buyuk abantaj sagliyor falan Laurelin#2549
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bişey yapması için last hit yapmaları mı lazım ben hala anlamadım mantığı
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yaptığın harika sarcasmdan ortaya bu çıkıyo da anca
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Rehgar da güzelmiş. hem slow, hem light. shield, hem movement skill hem group heal. eklemeyi denedim ama login serverları kapamışlar sanırım. akşam eklerim.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bingildak said: pasiften ziyade aktifler çekici geliyor abi. pasif abilitylerden hep nefret ettim. dota zamanında da seçmezdim pasifi olanı. mesela dün mal ile entangle ile baya kill getirdim, keyiflendim sıkılmadan bitirdim maçı. böyle şeyler support oynarken keyifli oluyor. cd'den cd'e heal/shield çok tek düze. hani oyunu çok etkiliyor ama oyuncu olarak tatmin yaşamıyorum ben. dota2'de wd ile iyi bir stun team kill getiriyordu atıyorum. support oynamana rağmen heal/survival dışında çok etkili olabiliyordun. yazıldı bir kaç hero bakacam şimdi. baltazar, deno, lauren yazsanıza idleri bu arada, benim yeni hesapta wow guildi olduğu için harrassliyorlar, eski hesaptan giriyorum hots'a, onda yoksunuz. akşam 20.00 - 20.30 gibi girerim, söylerim id'yi. sen bana yaz bakayım asıl. laurelin ve pussy magnet Burak'ı alıp 5'liyoruz o zaman?
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bir aydır girmiyodum ne patch gelmiş en son leoric almıstım yeni hero çıktı mı bakayım bi ara
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 lili dışında bayık bir support yok herhalde oyunda. her supportun diğerine göre farklılıkları var fakat benim oynadığım solo hl oyunlarında en çok oyunu etkileyen uther. ama arkada durup cd geldikçe heal atarak oynanırsa çok efektif olamıyor. mesela geçen oyunuma bir rehgar geldi, auto attack yapmayı bırak rakibe totem atabilecek mesafeye bile yaklaşmadan oyunu bitirdi. arkada durup cd geldikçe chain heal atıyordu. edit: fin yarın yeni support geliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 off kutu dolmuş yine absolution#2659 akşam o saatlerde on olurum ben de rehgar, brightwing, tyrael, zeratul, tassadar, tyrande - bunlardan biri bana en yakın gibi. deneyip birini alırım.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dynun said: oğlum beni de alın döverim sizi sen yedeksin knk
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 gün gelir support ararsın deno fsf kanalda adam cok da ses yok :(
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ahauhaha ne zevkli topic ya bitiyorum buraya
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Şimdi monku direk alıyomuyuz 15k verip?
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Alınir build diversity çok yüksek hem uzun süre oyun tarzını oturturken eğlenirsin hemde support uzum zamandan gelmediginden ve ihtiyac oldugundan eksik kalırsa bile kesin tamamlar blizz. 2 hafta eglenmeye 5k gider. Rexxar da 8 eylülde çıkıyor hesabınızı ona göre yapın tabi.
Öne çıkan mesajlar