nayu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yarın mı geliyor patch.birde wow u da olana da thrall verseler ya 2 hero'da yoktu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Yeni haritadaki boss lar çok fena yav. Kesinlikle bırakılmamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 nayu said: yarın mı geliyor patch.birde wow u da olana da thrall verseler ya 2 hero'da yoktu:) monk 1 hafta ptr'de kalacak, patch monksuz çıkar mı bilemem ama en kötü 1 haftaya çıkar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 evet başladım raynor la oynuorum. 1 training 1 quick match yaptım sanırım ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim var. ben en hızlı gold ve xp nasıl kasarım? sürekli quick match mi atayım bir de sürekli 1 heroya odaklanıp onu mu levelliyorsunuz yoksa böle değiştire değiştire mi oynuosunuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 her hero lvl 5 te gold veriyo işte, hemde heroyu cozmus oluyosun az cok, rotationdaki herolarla oyna işte lvl 5'e akdar hem gold gelir hemde biraz oyunu orenırsın hemide baymazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Her hero lvl5 oldugunda 500g veriyor ayrica account lvling sirasinda bazi lvl larda 1000 2000g gibi rewardlar aliyorsun. Stimpack yoksa her winde 30g varsa 75g loose da 20/50g. Friend ile girersen % 50 fazla exp aliyorsun friend ile girip oyunlarin min yarisini kazanirsan 5-6 oyunda fln hero lvl5 olur. Oyunu begenirsen 1 stimpack patlat cok hizli lvl atlarsin cok hizli para gelir. Her hafta free olan herolari lvl 5 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Hatırladığım kadarıyla belli bir level da hediye olarak veriyor zaten stim pack 1 haftalık. edit: Şimdi baktım da dediğim gibi lvl 10 olunca 1 hafta bedava stim pack veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 haftalık period hangi günden hangi güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Salı galiba reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oynayacak adam olmadığı için bakmıyordum uzun zamandır, sürekli oynayan var mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 S-H said: nayu said: yarın mı geliyor patch.birde wow u da olana da thrall verseler ya 2 hero'da yoktu:) monk 1 hafta ptr'de kalacak, patch monksuz çıkar mı bilemem ama en kötü 1 haftaya çıkar gibi. Monk: August 19th 2015 Rexxar: September 8th 2015 yazmışlar da patch daha 1 ay'ı geçer gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 vay anam istediğin kadar iyi oyna, takımın kötü ise net yeniliosun. ve yenilince heron xp almıyor. Oyunlar da uzun sürüyor. böle yenileceğin baştan bariz olan oyunlarda çıkmak mı lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 öyle yapacak bisey yok, bitene kadar bazı oyunlar kesin yenilgi gibi oluyor, bazı oyunlar dişe diş geçiyor işte o zaman asıl zevki alıyorsun, o tür maclar için oynuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Mortis said: vay anam istediğin kadar iyi oyna, takımın kötü ise net yeniliosun. ve yenilince heron xp almıyor. Oyunlar da uzun sürüyor. böle yenileceğin baştan bariz olan oyunlarda çıkmak mı lazım hehe yok öyle bişey, kaybetsen de xp alıyorsun. kazanınca daha çok ama kaybetsen de alıyorsun xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 win bonus sadece 50k farkediyor xp de. Gold reward da ise 10gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 abathur enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mortis sakın bırakma bak taze taze başıma gelen olayı anlatıyım. demin garden of terror haritasında oynuyoruz. ben malfurionum. takımda zeratul nova etc slyvanas var. bildiğin tf de savaşacak adam yok. karşı takım valla, lili, muradin, murky, kaelthas adamlara nasıl kızıyorum yapacağınız işi mikiyim diye. hiç mi hl oynamadınız 2 stealth olur mu karşıdaki herolara falan... baktım olcak gibi değil. full moonfire build gittim. ilk 20dkda adamlar içerdeki towerlara kadar geldiler. bildiğin ağlıyorum. sonra arkadan arkadan sürekli moonfire spamlayarak tfleri aldık. oyun 34 dk sürdü biz kazandık. oyun sonunda siege damageim 127k hero damage 62k. zeratuldan fazla. zeratul zaten dünyanın en kötü zeratuluydu. adam benim ultimden kaçan bir zeratul o derece. healden kaçıyor haha. şu oyun sonu ss http://i.imgur.com/vLD7mvs.jpg yani diyeceğim o ki. ümidini kaybetme. ufak bir ihtimal çok ama çok ufak da olsa takımı kurtarabileceğin bir buildle oyun kazanılıyor. karşı takımın sövmelerini işittim resmen sdfsdf bak şu da replay indirip izlemek istersen diye http://s3.dosya.tc/server4/7q60of/Garden_of_Terror__79_.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 geçen bir %1'den oyun kaybettik, comeback yapmaya çok müsait oyun tek bir team fight ile işi bitirmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 evet haklıymışssınız az önce bir oyun oyandım baştan baya farkla yenilioduk sonra bir an gaza geldik kordine olduk boss kestik arka arkaya falna kıtı kıtına yenildik ama çok yaklaşmıştık , dönebiliyormuş yani oyun harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ben bitti diyene kadar oyun bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Fena değilmiş oyun, böyle hızlı atak stealth falan hangi hero var? Mobalarda hep agi based herolar oynuyordum şimdi böyle bir garip hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 abathur'un free pick olduğu hafta kazanmanın formülünü buldum arkadaşlar açıklıyorum; abathuru seçmek. böylece OOAA ABATHUR FREEPICK YEEAA diyerek pickleyip eli ayağı birbirine karışan adamları elemiş oluyorsunuz direk. en iyi oynadığım herolardan zaten bu hafta daha maç kaybetmicem sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ehhehe ilk defa abatur oynadım bende dun :D. Cok bagımlıymıs ya takıma, yanı bı yandna guzel tabı hero klonlamak falan super ( HELE THRALLsa her LOKTAR OGAR ) ama ıyıkı almamısım.Çok tarzım degılmıs. Ya bide kime simbiyot atsam kaçmaya baslıyor herıfler acaba debuff mı sanıo bazıları anlamadım kı locustu kapatmanın bı yolu var mı? yerımı cok bellı edıo. Dün bide sylvanas abatur reghar lili nova bi takım olduk. Çok saçma bi takım oldu ama az kalsın kazanıoduk sdsfsd Karşı tarafta 2 tank 3 dps falan vardı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 hızlı atak stealth zeratul var bi. onun dışnda melee assasinler genelde hızlı atak, Lectre said: Fena değilmiş oyun, böyle hızlı atak stealth falan hangi hero var? Mobalarda hep agi based herolar oynuyordum şimdi böyle bir garip hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ranged istiyosan da Valla, Raynor, Falstad falan bunlar hızlı baya. Edit: Ranged stealth de Nova ama burst herosu o, hızlı atak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar