Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 heuqhea 'i will only choose allies who i know will never betray me' rhfxsıjsguıfgwdıwbgfwutbgıhebvjgb illidan arthas a bakıyor yarıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 http://i.imgur.com/9Iac5BZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 33k gold birikmis, direk hepsini krala mi gomsem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bugli filan sanirim, test modda lvl 20 de 3 saniye death timeri var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 mantıklı olan 10k'yken almak da benim de 15 basıp hemen sahip olasım geliyor ne yalan söyleyeyim sdf. 50 maç çok az bu arada. winrate falan oturmaz. sabırlı olup sürümden kazanmak lazım. şu açıdan, illaki disconnect olandı rusuydu bir şey başınıza geliyor. poolu geniş tutup o maçların az sayıda olmasını sağlamak lazım. form meselesi de hakikat. tabii lose streakte bırakmayın demiyorum. bazen mola almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 leoric guzelmis be :D lvl20 deki basic attacklara %5 hero life point damage veren talent hafif op gibi, kopek gibi damage yapabiliyor zaten. self healin filan abartilabilicegi talentlar var, 1-2 tier haric bana hep secilebilir geldi talentlari, guzel dizayn etmisler. entomb cok guzel ve zevkli ama ikinci ultiyi begenmedim baya yavas, teamfightta is yaparda genelde hem bir kere vurabiliyor bir heroya hemde pozizyonu bozuyor dikkatli atilmaz ise. metayi dgsitirebilir, double warrior comp bol bol goruruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dun 2 mac kaybedip ciktim mesela, bugun 3 mac kazandim. win streaki bitene kadar devam ettiricen, loseu ikinci de birakican asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Tili noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tili noob ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bastım 15kyı şimdi aldım leorici. deneyip yorumlarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lvl 29'um hero sayım 5-6 falan sanırım 12k da para var. çerez 2k lık herolara mı harcıyım bu parayı napıyım hero lig için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 samaella said: lvl 29'um hero sayım 5-6 falan sanırım 12k da para var. çerez 2k lık herolara mı harcıyım bu parayı napıyım hero lig için? 30 olduğu gibi hero lig oynamak zorundayım diyorsan zaten mecburen alacaksın ama 2k'lık muradin, malf, valla her şartta iyi herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Daha önce bahsi geçen starter packi de alabilirsin 10$ civarına bulunuyor sanırım şu an. Verdiği 10k ve 7k'lık herolar iyi baya her türlü değer hiçbiri yoksa sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bir hero ile olan win/lose ratioma nası bakarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Leroic Solo oynayacak kimseler için bok gibi bir hero. Ben yandım siz yanmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben leorici aldım yazmışım da alcam diyecektim. 2 oyun oynadım ikisinde hem karsıma hem kendi takımıma geldi. şu an için tercih etmeyeceğim gibi duruyor ama belli de olmaz. çok yavaş hero sanki. ben seri hero seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Aynen felaket yavaş. Almaya değer bir hero değil benim 15k çöpe gitti resmen. Johannayı sevmemiştim bunu görünce johannaya kurban oluyum dedim resmen. 0,75 atp si var. Anca attack speed veren bir hero ile iş yapar. İki ultisi de berbat nazeboo nun zombie wallını ulti olarak koymuşlar resmen. Öbür ulti zaten tırt. Tl:dr 15k mı geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 abathur'un attack speed movement speed talentleriyle iş yapar mı king? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Belki yapar ama abaturda assasin dururken warrioru bufflamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://hotsguides.com/wp-content/themes/hots/images/uploads/infographic-northamericaopen-july.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Malibu said: Aynen felaket yavaş. Almaya değer bir hero değil benim 15k çöpe gitti resmen. Johannayı sevmemiştim bunu görünce johannaya kurban oluyum dedim resmen. 0,75 atp si var. Anca attack speed veren bir hero ile iş yapar. İki ultisi de berbat nazeboo nun zombie wallını ulti olarak koymuşlar resmen. Öbür ulti zaten tırt. Tl:dr 15k mı geri istiyorum Lel şunları 1 hafta önce yazdım daha hero çıkmadan, daha denemedim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 op getirmedilerse sorun yok ya. Thrall op geldiydi yanlış hatırlamıyosam oyun boklandıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Thrall da çok op değildi ya o ara 2 ayda 1 hero çıktığından ve melee assassin olduğundan normal olarak dayanıklılık gerektircek skilli biraz adjust edemediklerinden millet op diye çığırdı durdu. Hiç bir nerf gelmeden 2 hafta sonra 10 oyunda 1 görür oldum thrallı 2 ay sonra önce heal a biraz nerf 3. ay da da burst yaptıran 1 talenta nerf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Thrall nerfi ağır oldu cidden. Ona rağmen hala oynaması en keyifli herolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar