sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Eğer rage talenti verdiyse oluyo o senin dediğin. Ben mesela onun yerine her kan damlasının yüzde 1 atack speed verenini seçiyorum. Hp yüzde elli altına inmesini beklemeye gerek kalmıyor. Zaten w ile hp yi üstte tutmaya calıstıgın için gerek de kalmıyor ona.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben talentleri hiç bilmiyorum sadece işte W skilli açtıysa kite yapılabildiği kadar yapılmalı.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 murky'ye bayıldım ya hayvan gibi push ve antipush var
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 dün ilk defa illidian oynadım. baya eğlenceli. hele arkanda düzgün support varsa tadından yenmiyor. cidden durdurulamıyor yani belli bir noktadan sonra. iyi de alıştım, 2 - 3 gündür peş peşe yeniliyorduk, baya bir maç kazandık dün illi ile oynarken. azmodan ile daha önce oynamıştım, dün gene 2 el attım. efsane pusher gerçekten. siege damage, hero damage alıyor başını gidiyor karşıda stealth'i iyi kullanan bir zeratul vs. yoksa. yeni haritayı çok beğendim, beklediğimden biraz daha küçük. tasarım pek hoş. 2 tur oynadım, ikisinde de demon taraftaydım. kapışmaları heroic durmuş baya iki tarafın immortal'larının, o hissi yansıtmışlar moba bile olsa. butcher'a bir iki kere denk geldim, çok korkutmadı. henüz build'lar oturmadı, insanlar alışmadı tabi. ama hala gözüm johanna'da. 10k birikti birikecek, sylvanas yerine johanna alıcam sanırım. bir de dün 2 el pati'den insanlarla girdik, laurelin güzel oynuyor fakat diğer arkadaşlara laflar hazırladım. lane tutma diye bir şey kesinlikle yapılmıyor, herkesin gözü team fight'larda. objective'lere de geç kalınıyor, hele objective varken kamp kasmak çok saçma kusura bakmayın. 2 defeat vardı dün, ikisi de patilerle oynarken ahah.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 said: So when you come out of a game you can basically rate the other people that you play with, “You know this other player was really cool, he told me some tips. Even though I screwed up he was all cool and said don’t worry about it. Ultimately we came back and we won, and so I give him my kudos, I give him my thumbs up.” If enough people are kind of saying this guy is good maybe we give him some kind of bonuses, we give him some kind of honourable bonus whether its XP, gold, or whatever that might be. So whatever motivatates or encourages people to be positive in the game, not because it’s just the right thing to do but because they will be rewarded for it as well. Then on the flip side if you come out of a game and “this person was very negative and they were harassing me and I give them the thumbs down,” we can then take action there too. There’s like a wide gambit of action we can take, one of them is we might just go, “Okay you know what this guy is a little more aggressive, he has a different tone to what we are used to, we’re going to take him and put him with other people who are also like that”. mac sonlarinda (tu)/(td) seklinde takim arkadaslarini oylayabilecegin bir sistem getirmeyi dusunuyorlarmis. (tu) alanlara duruma gore exp/gold bonuslari vermeyi vs. (td) alanlari kendi aralarinda ayrica q ile eslestirmeyi... oyundan anlamayan mallarin, yarin yokmuscasina takim arkadaslarina (td) spamlicaginin farkindalardir umarim. http://stevivor.com/2015/07/interview-blizzards-chris-sigaty-and-alan-dabiri-on-heroes-of-the-storm/
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 riskli bir sistem. blizzard işi ciddiye alır, ondan şüphem yok da, kurunun yanında yaş da yanmaz umarım.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ahaha nasil kotu olur sunu yapsalar, eksi butonu koymasalar yeter. 15 kere 4 kisinin araisna chargelayip, 2vs5 engage edip 3 kerede beni bodyblockla olduren butcher NOOOOOOBBSSSSS diye spamliyordu dun gece. bizz hemen ustunde boss keserken ve 3 kisi telef olurken hemen altimzidaki lanede (spider queen) bulunan jaina hanim pingledigimiz halde gelmedi zahmet edip, %8 ile boss hepimizi harcadi. haliyle soylenince "statlara bakin, en cok siege damage benim! hepinizden iyi oyniyorum!" dedi. ben cok iyi bir mobaci degilim, daha once cok az lol oynadim ama zevkine oda, toplam 40 mac atmamisimdir hani. dota zaten hic oynamadim, dota 2 de betasi snorefest geldigi icin baktigim gibi ilk macin ortasi alt f4 cekip sildim. moba turune isinamamistim su oyundan once. aksamlari kanalda kim varsa veya kim invite atarsa tanimasam bile ayrim yapmadan giriyorum oyuna ama cok delirdigim oluyor benimde bazen icten ice :P kotu oyunculari tasimak hani insanin kendini gelsitirmesine neden oluyor ama bu oyunda cok gecerli degil o cunki geri kaldimi teamfight alma sansin yok, tyrande veya nova ile solo lanede kendimi buluyorum sonra yeterki biri soaklasin diye heh. nova ile blackhearts bayde anti armor shell varken chest sololamak zorunda kalmak direk umut sarikaya mutsuzluk karikaturu :D tank yoksa baska johanna alinir ama sylvanas su an en cok contestlenen herolardan biri metada, isini iyi bilen bir sylavanas + 4vs5 dayanabilicek bir takim kazandiriyor yani. sylavanas 1 azmo 2 zagara 3 bunlara lanede basibos birakirsaniz mac gg zaten, sylvanasi ve azmoyu bullylemek kolayda zagara bazen yildiriyor
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Milleti Lili'lerim (tu) ları kaparım :D tüm takımdan anca ben arada geri gidip mana alıp dönüyorum uehae. Çok zevkli karakter! 'What kind of a jerk hits a little girl!'
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ya lili aslında kotu healer, targeted değil ya ona sebep. Ama genede guzel seylerı var o slow atan blindi pek hoş. bide aoe healı. ya heroların roleları var, o roleların dısına cıkmak can sıkıp
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yalnız burada "o iyi" "bu kötü" diyenler Team League de bir oyun bile kazanamıyor ! BİLEMOORUM!
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1 mac yaptık olm dıgerlerını bılemıorm sdsfsd. KAzanırız ya, cok cabuk gaza gelıp takıp edıoz falan oyle huylarımız var =).
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 lili su oyundaki en kotu heal support su anda ne yazikki :( patch sonrasi reghar da inmis az dibe, su anda uther ile malfurion cok iyi gibi duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=4qq6Zg2Rm8U sc2 deki maphacler engine ayni oldug icin burayada bulasmis, gayet net hile yapildigi replay sayesinde, gormedigi birde ustune kufur gibi invis hero icin ping atmasi, mazgalda saklanan adami hic tereddutsuz snipelamasi filan oeeeh
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben bir kere bu adamla oynamıştım
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Lili ile kasap trollemek çok iyi yalnız ahaha Koşup koşup vurup sıfır hasar verince şipidik şipidik geri kaçması süper oluyor sdf
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Lili'nin aoe blind bence bayağı iyi, adam ölmek üzereyken yapıştırırsanız uzaklaşmak için zaman kazanıyor. Malfurion ın patchden önce mana çok hızlı bitiyordu, birde heal aşırı yavaş. Tranq işe yarıyordu ben mal bir wow oyuncusu ve druid olduğum için tranq yapınca ilk seferlerde hareket bile etmiyordum. Kurallara sağdık kalın ulan!
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Laurelin said: http://www.youtube.com/watch?v=4qq6Zg2Rm8U sc2 deki maphacler engine ayni oldug icin burayada bulasmis, gayet net hile yapildigi replay sayesinde, gormedigi birde ustune kufur gibi invis hero icin ping atmasi, mazgalda saklanan adami hic tereddutsuz snipelamasi filan oeeeh[/quote bunuda duzeltemezler buyuk ihtimal. said: Honestly it will take remaking the entire game on a new engine to fix it. Blizzard are already looking for people to deal with anti-cheat for Starcraft II which I assumed will be the same for Hots. Unfortunately, because the client has all the data within it. The best they can do is to blacklist the cheats. It not the best solution but that SC2 engine for ya. It surprising that no one mention that it is going on for months until this thread pop up. bu dogruysa oyun bitmistir. bosuna oynamaylim yani
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 engellenemez abi zaten map hack. engelleyen olabildi mi şimdiye kadar? dota'da vardı, dota2'de var, hon'da vardı. aklıma gelen her moba'da var. w3 aynı şekilde. ne kadar kolay ve ne kadar detectable olduğu önemli. report edilmeden yakalayabiliyorlarsa ne ala.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bu haftaki sale raynor commander raynor pijama abathur worst sale ever
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 knox said: bu dogruysa oyun bitmistir. bosuna oynamaylim yani 5 yyıldır sc2 oynynıyo valla cillop gibi
Öne çıkan mesajlar