Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gnome da isterük. Fire ve frost mage var, arcane mage yok. Millhouse Manastorm'u koysunlar bu iş huzur içinde çözülsün.

Edit: Khadgar geldi şiimdi de aklıma. Bro-tier arcane mage için Gnome'dan vazgeçilebilir sdf

Edit 2: Bütün post yalan oldu ya, tamam gnome olarak warlock niyetine Wilfred Fizzlebang gelsin.
Mesaj tarihi:
skinler güzel ama
kendi kendini biraz kısır döngüye düşürmüş gibi ya
stitches & butcher gibi
bi kaç farklı evrende ortak skilli paylaşan çok fazla hero var aynı evrende bile var metaya uygun şekilde eklerler umarım.
Mesaj tarihi:
Narius said:

Amazon valla değil de nova gibi duruyor. Skin olması karakter olarak gelmesini de engellemez.

Gender bend skinlerde güzel olur diablo karakterlerine falan da sabit karakterlere bulaştırmasınlar bence. Belli olmaz gerçi "female illidan yapsak peynir ekmek gibi satarız lan" diyebilirler. Bide kafadan voice değiştiği için döşüyorlar skinde pek birşey olmasa bile.

Şu diablo eventinde support en muhtemelen monktu zaten ama auriel istiyordum ben support az o da gelse bari :(

auriel gelicek zaten sanirim, gelmelide zaten. hem cok guzel bi support olur "archangle of hope" konsepti ile hemde tasarimi cok sahane

genderbend skin degilde su alternate destinies i devam ettirsinler lutfen betrayer malfurion veya shando illidan gibi

http://i.imgur.com/gaL4iST.jpg

sunu istiyorum, 20 avro calisir benden!
Mesaj tarihi:
Fin said:

http://www.diablowiki.net/Butcher
bide oyundaki skillere bakın

Hiç bir alakası yok skill setinin butcherın throwladığı pull yapmıyor kisa bir stun ve life leech yaptiriyor kendine bunun dışında charge ve hamstting zaten alakasız stitichsten. Melee assassin olarak tasarligindan survive icin yapilmis bir skill
Mesaj tarihi:
leoric'i hiç beğenmezdim bugün skilleri görünce çok hoşuma gitti

ölüyken de oynanan leoric
rehgarla hiç base dönmeye ihtiyaç duymamak
zagarayla starcraft oynar gibi creep yaymak
abathur falan filan çok güzel hareketler bunlar
Mesaj tarihi:
Treasure goblin her mapte olacak bu arada ama her oyunda mı olacak random eventmi bilmiyorum. Muhtemelende işte maç sonu 10g verir fazladan ama genede güzel feature.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...