dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 BM çalışanları gelecek 100 kişinin rahatça sığabileceği bir restaurant bulmam gerek. Var mı bilinen bir yer? aklıma hiç gelmiyor o kapasitede bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Borsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 portaxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 portaxe biraz uzak kalıyor beşiktaşa ama boğazda, iyidir orası boğaz olursa mesafe önemli değil dersen Le Pecheur Restaurant vardı, o da olabilir duruyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hamdi restoran, eminonu. Hem adamlar turk kebabinin en kalitelisini yesin hem set menuler var ickili ickisiz sinirsiz icki sinirsiz kebap falan gibi. Kisi basi 25 liradan basliyo. Ama 100 kisi icin daha da pazarlik edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hamdi çok dar uzun bi yer gibi kalmış aklımda, güzel ama o kadar kalabalık olunca birbirinden çok kopuk kalmaz mı insanlar? (bilmiyorum var mı öyle bi kaygı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 100 kisilik restoran yoktur oralarda saka mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 xaty said: Hamdi çok dar uzun bi yer gibi kalmış aklımda, güzel ama o kadar kalabalık olunca birbirinden çok kopuk kalmaz mı insanlar? (bilmiyorum var mı öyle bi kaygı) yok oyle bi yer değil. 4 katlı ve gruplara rahat yemek veriyo. yurtdışında en çok tanınan istanbul lokantalarından biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yerinden dolayı olmasın yurtdışında çok tanınması? Kebabının en kaliteli olduğunu düşünmüyorum açıkçası, ama fena bi yer değildir yine de kötülemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hamdi yi ve develi yi önerdim ama onlar 100 kişiyi alamazlar ayrı katlarda oturunca da bir anlamı yok. Portaxe denmiş ama orası ufak değil mi? Kemancı zamanından hatırlıyorum orayı şimdi de düğün mekanı olmuş zaten :) şu fransız restaurantı iyimiş ama tarabya uzak olabilir yine de önereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 portaxe'e biz gitmiştik 100+, balkonumsu yeri kokteyl için, içeriyi yemek için kullanmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dürümce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 xaty said: portaxe biraz uzak kalıyor beşiktaşa ama boğazda, iyidir orası boğaz olursa mesafe önemli değil dersen Le Pecheur Restaurant vardı, o da olabilir duruyorsa kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Esh said: Hamdi restoran, eminonu. Hem adamlar turk kebabinin en kalitelisini yesin hem set menuler var ickili ickisiz sinirsiz icki sinirsiz kebap falan gibi. Kisi basi 25 liradan basliyo. Ama 100 kisi icin daha da pazarlik edilir. hamdi'de kuyruk yağı yok, dolayısıyla kaliteli kebap diyemem. Ancak turistik olarak güzel bir mekan yine de, manzarası falan. hakikaten bütçe ne kadar bu arada, ona göre söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Taksim balık pazarında degustasyon restoran var. hatta url buldum http://degustasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 araya sıkışayım mı? ヽ(^。^)丿 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hamdi restaurant demeyin lütfen. en üst katının manzarası dışında bi numarası yok. yemekleri fln sıradan. üst kattada yer bulmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 lacivert vogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar