razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://superhotgame.com/ tarzı güzel, fikir de iş yapabilir. normal bi fps oyunu düşünün sadece siz hareket ettikçe zaman akıyor. bullet time full açık max payne gibin. trial versiyonmuş bu, bi hikaye yedirip cilalarlarsa iş yaptırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kaliteli grafik, iyi senaryo ile, farklı oyun açlığımıza derman olur, oynadım begendim 9/10 would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 MrLevie said: Acildi arattim çıkmadı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?40,7211065 razzRaziel said: MrLevie said: Acildi arattim çıkmadı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 unity oyunlarindan bir tanesi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 iyiymiiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 This is the most innovative shooter I have played in years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hareket etmeyince otomatik pause e basan oyunun nesi ilginç. makro yazıyım ben size istediğiniz fps yi oynayın böyle. evet hiç bakmadım linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 su saate kadar yapsalarmis birader son 6 aydir para verdigim diger oyun roket ligi sanirim onunla karsilastirinca fayda maliyet oraninda geride ; %30 civari indirim olduktan sonra alirdim sanirim 8shit alerjisinin suyunu cikarmanin luzmu yok, steril bir ortamda onune geleni patlat kanka mesajini sade bir sekilde veriyor oyun mekanigi hos, sondaki realtime replayi izlemesi de ilginc "hikaye" ariyorsaniz epey kisa ama, survival severim adam dover cikarim derseniz alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Mal said: hareket etmeyince otomatik pause e basan oyunun nesi ilginç. makro yazıyım ben size istediğiniz fps yi oynayın böyle. evet hiç bakmadım linke adamlar farklı bir fikir sunuyor, piyasada görmediğimiz bir gameplay çıkartıyor, bunu da konsept çalışmasıyla temiz bir şekilde oyuna döküyor... biz tabii klasik Türk mantığı, "ne var bunda, gitsek sanayide aynısını sana yaparlar para almadan" şeklinde yaklaşıyoruz. "ben de yaparım bunu ne var" diyorsan gelip de yapsana bana, satarız. bi taraflarımı yırtıyorum farklı ve ilginç fikir yaratabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar