Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mudo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 jean üstü t-shirt takılıyorum ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Slim ile regular arası fit jean giyiyorum ben, taşıyabilen için güzel yani. Gerçi şu aralar hafiften kilo aldım, popo 34 oldu, garip oldu sdfs. Mavi felaket, premium jean'lerinden aldım ve bir hafta içinde düğmesi koptu, çiseleyen yağmuru yiyince cepteki kağıtlara boya bulaştı falan. Rezil ötesi, hayatta almam bir daha. Levi's iyi tabi jean olarak. Zara'dan aldığım eski jean'ler, pantolonlar falan hala sapa sağlam duruyor. GAP'in belli serilerinde kullandığı güzel bir kumaş var, sweatshirt olarak hem şık, hem sıcak tutuyor falan. V yaka t-shirt'leri de iyi. Mango hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bir de kalıp önemli değişiyor. ben zara da tutturdum kalıbı gidiyorum öyle. cidden dayanıklı ayrıca kotları. pull&bear ın da tshirt leri şu an daha ince bir kumaş. eskiden daha kalındı kumaşlar daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi gidip siteden linkleyip guzelmis guzelmis diyip durmussun da, ustune oturucak mi onlar o onemli. o fiyat civarinda kalite cok degismez zaten. git dene ustune hangi markaninkiler oturuyo. daha pahali olan daha guzel olucak diye birsey de yok. bana pierre cardinin gomlekler cuk otururken, vakko ustumde odunc gibi durdu mesela, gittim pierre den vakkonun yari fiyatina aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 massimo dutti'de fena seyler olmuyor genelde onun disinda sarar guzel ucuzcular icin de zara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 arkadaşlar. GARDOLAP demeyin artık siktimin 2013'ünde.teşekkürler ayrıca fabrika, tween, beymen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 memur işi istiyosan karaca, adil ışık, süvari var ucuz görece kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dedeysen EROL GÖMLEK KADIKÖY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Pull and bear seviyorum ben. Bershka ve zara çok gay geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Vakko çikolata işine girmiş http://shop.vakko.com/vakko-praline-gold-868072024147 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 1,5 milyara jean mı olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bershka zaten `13-30 yas arasi kadinlara hitap ediyor erkek adam icin orda bise yok calisan erkeklerin 50%si fln da gay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Katibim said: KuddusiMavra said: network mağazasına git o zaman...onların 3-4 değişik marka ve kalitesi var.dolayısıyla fiyatta değişiyor.makul fiyata şık giydirirler seni ;) Eyvallah ben bi bakayim iyi oldu hep goruyordum ama bi fikrim yoktu :)-D rica ederim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Smart casual takılıyorsan Zara güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 interview un kesimleri coh hosuma gidiyor ya da benim vucuduma daha iyi oturuyor diyeyim onun haricinde d's damat da fena degil ama mesela kigılı olmayor pek altınyıldız in ayakkabilari da fena degil vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Aile babasiysan .. 28 yasinda ne ailesi ne babasi dicem de neyse baska zaman. Simdi eger ince ve gobeksizsen tween olabilir, klasikciysen damat olabilir casual giyiniyosan d's olur. Orka grup baya gelisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 massimo dutti ve network. indirim dışında çok pahalıdır ama indirim zamanlarında diğer markaların indirimde olmadığı fiyatlarına yakın sayılır. inanılmaz tarzdır, kendini gösterir. zamanlamalarını iyi yaparsan 2 yılda gardirop dizersin karşılanabilir fiyatlarla. ayakkabı dışında tabii hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 2 yıl mı ben 2 ayda yenilendim dolabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 senelerdir leke jeans giyiyorum cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 çek & ayı'dan giyin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 başlıktan kalitesizlik akıyor kaçayım bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 istanbuldaysan starcity'e git beymen'in outleti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Dkny abi en temizi. Yillardir bozmadi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 tudors göynekten şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar