Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek giyim marka onerisi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Slim ile regular arası fit jean giyiyorum ben, taşıyabilen için güzel yani. Gerçi şu aralar hafiften kilo aldım, popo 34 oldu, garip oldu sdfs.

Mavi felaket, premium jean'lerinden aldım ve bir hafta içinde düğmesi koptu, çiseleyen yağmuru yiyince cepteki kağıtlara boya bulaştı falan. Rezil ötesi, hayatta almam bir daha.

Levi's iyi tabi jean olarak. Zara'dan aldığım eski jean'ler, pantolonlar falan hala sapa sağlam duruyor. GAP'in belli serilerinde kullandığı güzel bir kumaş var, sweatshirt olarak hem şık, hem sıcak tutuyor falan. V yaka t-shirt'leri de iyi. Mango hiç denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gidip siteden linkleyip guzelmis guzelmis diyip durmussun da, ustune oturucak mi onlar o onemli.
o fiyat civarinda kalite cok degismez zaten. git dene ustune hangi markaninkiler oturuyo. daha pahali olan daha guzel olucak diye birsey de yok.
bana pierre cardinin gomlekler cuk otururken, vakko ustumde odunc gibi durdu mesela, gittim pierre den vakkonun yari fiyatina aldim
Sosyal ağlarda paylaş

massimo dutti ve network.

indirim dışında çok pahalıdır ama indirim zamanlarında diğer markaların indirimde olmadığı fiyatlarına yakın sayılır.

inanılmaz tarzdır, kendini gösterir.

zamanlamalarını iyi yaparsan 2 yılda gardirop dizersin karşılanabilir fiyatlarla. ayakkabı dışında tabii hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...