Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 deneyerek almak istiyorum bol çeşit nerede deneyebilirim. ayrıca tavsiye etmek isterseniz, kulağı içine alan bir model arıyorum. 200 tl'yide geçmesin. mümkünse 150 civarı, microfon tak çıkar olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 mediamarkt varsa orda baya çeşit var deneyebileceğin. ben gamecom öneririm aslında, yani son kulaklıklarını kullanmadım ama gamecom pro1, dsp500, a90 fiyat performans olarak en mükemmele yakın kulaklıklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 teşekkürler tavsiye için abi bunlar kulağı içine almıyor, benim kulağıma baskı yapıyor bi süre sonra rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 yok, artık gamecom senin istediğin gibi üretiyor ürünlerini. ben o dediğim ürünlerini kullandım ve çok memnun kaldım demek istemiştim. bi de bu twitchde stream falan yapan heriflerin riglerine bakıyorum, logitech g35, g930 falan kullanıyorlar. eskisi gibi sennheiser falan kullanan pek yok gibi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://www.kulaklik.com/Plantronics-GameCom-367-Oyun-Kulakligi_248.html#0 bunu beğendim galba test etmeden sipariş vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bende var bundan sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bende de 780 var. über. gamecomlar güzel öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kulağımı acıtmasın istiyorum tam olarak içine alsın kulağı, birde microfon kalitesi iyimi. onun dışında sende yorum yaparsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 creative tactic 3d alpha alma bok gibi mikrofonu var, olur da görürsün almayı düşünürsün falan diye söylüyorum. plantronics iyidir dsp 550 vardı baya kullanmıştım, kablosunu s***ene kadar güzel çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 öldürdüğüm oyuncuların kulaklarını içine koymak için bana da bi oyuncu kulaklığı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 önce adama bakarım oyuncu mu diye sonra kulağa bakarım oyuncu kulağı mı diye en son kulaklığa bakarım oyuncu kulaklığı mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kulaklikmagaza.com diye bi yerden sipariş verdik ama çok dandirik bi sitesi var hiç güven vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ghahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 akilanın anasına sorun o bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Joker said: http://www.kulaklik.com/Plantronics-GameCom-367-Oyun-Kulakligi_248.html#0 bunu beğendim galba test etmeden sipariş vericem. alma bundan süngeri kadife gibi bişi çok kir topluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 g35 i aldığıma o kadar pişman değilim ki. çok net başarılı. mikrofonu da akıyor kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 g430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Joker said: kulağımı acıtmasın istiyorum tam olarak içine alsın kulağı, birde microfon kalitesi iyimi. onun dışında sende yorum yaparsan sevinirim. tamamiyle kaplıyor tabi kulak boyutuna göre de değişir mic ise sorunsuz gayet temiz bir şekilde çalışıypr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Joker said: http://www.kulaklik.com/Plantronics-GameCom-367-Oyun-Kulakligi_248.html#0 bunu beğendim galba test etmeden sipariş vericem. şunu kullanıyorum ben 2 senedir gayet rahat memnunum. noise cancelling gibi üst özelliklerden beklentin yoksa al. bir de doğrudur hafif toz kaplıyor süngeri (kir değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Donanım&Yazılım yerine Garbage bölümünden donanım tavsiyesi almak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 playya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 razer electra aldım bugün sikerler taş gibi headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Jim_E_Rustler said: g430 adam haklıymış ya. razer electra çok pis hayalkırıklığına uğrattı 6 saat kullanmadan daha. tek jak koymuş herifler, laptop ve iphone'lar için aslen yapılmış. splitter alıcakmışım da, onu öyle mikrofon ve kulaklığa ayrı ayrı takacakmışım da bok püsür. yazık, hayvan gibi kaliteli kulaklık, ama mikrofon özelliği bildiğin işe yaramıyor desktop'da kutudan çıkan haliyle. splitter'larla da orjinal ses performansı için garanti veremeyiz diyolar. yarın geri vericem dr'ye fişi ile beraber, alırlarsa geri direkt g430 alıcam. usb varmış ya la onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/273/doom%20paul%201.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 -Deno- said: Jim_E_Rustler said: g430 adam haklıymış ya. razer electra çok pis hayalkırıklığına uğrattı 6 saat kullanmadan daha. tek jak koymuş herifler, laptop ve iphone'lar için aslen yapılmış. splitter alıcakmışım da, onu öyle mikrofon ve kulaklığa ayrı ayrı takacakmışım da bok püsür. yazık, hayvan gibi kaliteli kulaklık, ama mikrofon özelliği bildiğin işe yaramıyor desktop'da kutudan çıkan haliyle. splitter'larla da orjinal ses performansı için garanti veremeyiz diyolar. yarın geri vericem dr'ye fişi ile beraber, alırlarsa geri direkt g430 alıcam. usb varmış ya la onda. tek jak olmaması gerekiyor yahu? ne kadar unboxing videosu izlediysem iki jack çıktı içinden, biri mikrofonlu diğeri mikrofonsuz. bir incelemede de şöyle yazıyor, said: Razer Electra’nın kutu içeriğinde; Razer Electra Headset 2 adet değiştirilebilir kablo (Mikrofonlu ve Mikrofonsuz) Razer logolu çıkartma ve kullanım klavuzu. 2 adet değiştirilebilir kablo olayı geyet güzel aktarılmış cihaza. İster meikrofonlu ister mikrofonsuz kullanabiliryorsunuz. Mesela kulaklığı İphone’a bağladığınızda tercihen mikrofonlu kulaklığı takabilirsiniz, böylece siz müzik dinlerken biri aradığında onunla iletişime geçebilirsiniz. Tek başına oyun oynuyorsanız mikrofonsuz kulaklığı kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar