Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 yok ya vermez bunlar not voted vs mail topluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 not voted yet mesajını alanlar bence zorlamayın yarın sabah deneyin, devamında key direkt gelir zaten. dün 2 oyun içinde böyle yaptım yani ben sıkıntı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 GMG'in support kısmında yazıyor zaten 24 saat bekleyin diye. Hemen aktif olmuyor oylamanız. Benimde key maildeki linke ertesi gün tekrar tıkladığımda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben bi kere de vote verip verip submit demeden çıktım. onu yapan saf olmaz herhalde benden başka ama aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yok mail geliyor zaten thank you from green man gaming vs. diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 said: Thank you for verifying your details. Your game is on the way. Thank you for voting in this year’s Golden Joystick Awards and for signing up to receive your free game. An email will be delivered to you shortly with your confirmation and game activation instructions. Enjoy! korktum gelmeyecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 benim de geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 öff iki maile de civ5 göndermiş mallar diğerinde mafia IIyi seçmeme rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 4 mailime de gelmedi benim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Fazla Civ'lere talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bana key mailleri bi türlü gelmiyordu bende dün helpdeskten gelen maildeki linke tıkladım. Bu sefer oylamayı yaptınız oyununuzu gönderiyoruz dediler ve hemen geldi. diğer maile de aynı işlemi gercekleştirdim ikinci oyun da geldi. key bekleyince gelmiyor herhalde o linki kontrol etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Civ5 geldi bana da, buradan almasam daha da almazdım sanırım. Şimdi bi ek paket indirimiyle brave new world alayım sonra akarım. Oynadığım kadarıyla bir Civ4 BtS değildi zira henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben mafia2'yi aldım. ikinci hesap açıp uğraşamam civ için büyük ihtimalle oynamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Civ 5 vanilla versiyon değil mi ? Dlc ülkeler ve Gods and Kings dahil mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 DoruK said: öff iki maile de civ5 göndermiş mallar diğerinde mafia IIyi seçmeme rağmen mal gibi 2sinde de civ5 seçmişim diye söyleniyordum. çok sağol. isteyen varsa vereyim fazlasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 civ 5 fazlalığı alabilirim. pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bende civ5 için pm'ledim ama bakmıyor galiba. tüh yetişemedik. Fazla civ5 alan varsa atabilir mim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dün doldurmuştum bugün geldi bana da mafia 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 fazladan mafia 2 olan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 linkler çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 İkisi de var bende demit :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mis gibi bedava civ 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ben cift key alamadim hos ikisinden de var zaten de ese dosta verirdim :P Tek civ 5 alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mafia 2'yi default'ta fransizca indiriyor. İngilizce için 300 mb'lık bir update daha yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 şu tüm packlere gelen civ 5 indirimi bi daha gelse ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar