Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Haydi bakalım.. https://www.facebook.com/Warcraft/app_173551759452621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 serverların boşluğunu bi nebze doldurmak için kampanyadır bu devamlı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 inan inan oluyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 *Players who have been inactive for more than 30 days on 27/8/2013 will receive 7 FREE days of game time. Time or content restrictions apply. *Play World of Warcraft FREE up to level 20 for an unlimited period of time. Some restrictions apply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 warhammer gibi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 her exp'te veriyolar zaten 7 days free. bu sefer major patch ile vermisler. yeni bi sey degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 xp almayı durduran npc mi ne vardi,Behsten miydi neydi, daimi twink oynama imkanı işte yeni baştan başlarsan sdf tabi npc duruyorsa hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben kullanicam iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tam okumadan atlamişim bende, neyse acip yeni patch e bakarım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Her patchde gönderiyorlar zaten bir 7 free day. De o 7 free daylerden birini kullandığınızda bir sonrakileri kullanamıyorsunuz en az 1 ay subscription yapmadan. Ben thunder isle patchinde bir 7 gün girip bakmıştım ortalığa neler değişmiş diye, şimdi bu patch ineligible diyor. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ahuahaha 7 day free her zaman olan birşey. Nasıl heves etmiş. Patch ile alakası yok. Benim kullanmadığım bir hesap var. 2-3 senedir Frozen. 2 ayda bir geliyor 1 hafta free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 souldarkorn said: ahuahaha 7 day free her zaman olan birşey. Nasıl heves etmiş. Patch ile alakası yok. Benim kullanmadığım bir hesap var. 2-3 senedir Frozen. 2 ayda bir geliyor 1 hafta free. this.. mail 7 day free mailleri ile dolu benim sdsf 7 gün bakıyorsun, sonra dayanamiyorsun 1 ay daha actırıyorsun diye tuzak hep :D 20 lvl sınırı falan yeni accler için, ben girip 7 günde main charın üzerini dizmiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 lol blizzard da bu duruma düştüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 WotLK zamanında bile olan bişey. ayrıca yıl 2013 hala wow.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 İlk 20 level zaten bayağıdır free. Yeni bir şey değil bu, adamlar yeni patch'le birlikte yeni promote etmişler sadece. "THE END IS NIGH!" demeden önce biraz araştırın yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Free bir ton oyun var. Onlara bakın artık şu zamanda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu hep vardı ya benim mail de ağzına kadar dolu. vanilla veya tbc serverı açsalar yine oynayabilirim de böyle statler arttıkça midem bulandı. catanın ortasına kadar dayanabildim yine ama üstüne para verseler oynamam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 -Deno- said: lol blizzard da bu duruma düştüyse Abi Blizz bu duruma düşse ne olur ,düşmese ne olur ! Blizz in buduruma gelmek için bin para harcayarak batan onlarca firma var .Adamların Çıkardığı oyunları beğenmesek te alıyoruz mesela diablo ! 3 bok gibi çıktı kısa sürdü çokta sarmadı milleti ama ek paket çıkınca gidip alıyoruz misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 op=fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Milyar yildir bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lan bana da yollasa da bi bakınsam etrafa özlemiş miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bişi yollanmasına gerek yok tıkla gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar