Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sen kimsin ki korkutup uyarmayı görev biliyosun insanları sdfg of kafalara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Aman allahim korkuyoruuum affola allah valla billah bak allah kardes korkuyma beni allahcim hulog bak allahim soz daha pilav ve et disinda bisi yemem allah be Nasil yeterince shit tier olmus mu Dawkins inanmayacaksiniz ulan demio ama sen allah adiyla korkutmak serbest diosun aradaki buyuk terbiyesizlik farkini gorebilio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 one, kaybetmek iyidir yaşadığını hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 adam korkutmayi gorev haline getirmis oha atlarini ve kiliclarini hazirladin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sırf atraksiyon olsun diye tartışıyosunuz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 10 gun tatile gircez akşam, son gün iş güç yok olsa da yapmazsın nolcak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 adam hayattan son darbeyi de bu konuda yemiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Lan Cuma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 mesih gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 diaboliq said: ilk postu okudum sonra "bakalım bu başlık bu sefer nerelere gitmiş" diye son sayfayı okudum. acaip adamlarsınız lan valla bak. aslında çok acaip değil ya. bir yerde inanç ve benzeri kelime geçti mi bu duruma otomatik geliyor konu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 i believe i can fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Allah malesef var arkadaşlar. Ve hepimiz cehenneme gideceğiz. Durum çok vahim. Ama anlatılamıyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Türkiye'nin, dünya mutluluk sıralamasında sonlarda yer almasının sebeplerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yildirimokur said: Türkiye'nin, dünya mutluluk sıralamasında sonlarda yer almasının sebeplerisiniz. sünnet+kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ya one ne geldi başına abi ben merak ettim açıkcası. Anlatmıyorsun da. Niye topic açtın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sipeyskeyk said: mesih gelmiş Hasan mezarcının yeğenini tanıyorum, abim sinirlendiğinde espri mahiyetinde olm benim dayım mesih canımı sıkmayın ha falan derdi ehaueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 clownbaby said: anlamadığın bir şey var yaratıcının olduğuna inan ve inanma, iki durumda da umurumda değil. seni zorlayan da yok bana düşen seni uyarıp korkutmaktır. sacmaliklarin arasinda en komigi bu sanirim. top3 e girer en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kişisel bölümünde kişisel bi topic açılmış, gelmiş din falan tartışıyorsunuz kitliyorum açıcam birazdan tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 0ne said: Bu baska imam. Cok farkli, öyle böyle degil yani. Su an hicbisey umrumda degil o derece farkli. Ilk degildi belki ama son olucak orasi kesin. Kapadim o defteri dedigim gibi. ya şu da çok saçmaymış be pardon ama kapadım o defteri ne abi aseksüel mi oldun yani şimdi biri gider biri gelir, raadol yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 O "defter" oyle acip kapadigin bisey degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Cildi parlak, kağıt kaplı pahalı bir defterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 defteri kapatmak pussy işi. delikanlı adam o defteri yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 fede said: defteri kapatmak pussy işi. delikanlı adam o defteri yakar oha abi dusununce canim acidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 fede ve b.ktan yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fede kızla kavga edince kesip atmışın gibi konuşuyon ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar