0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Hayatim bi guzellesemedi lan. Yıllar gecti hep boyle bi umut hersey rayina giricek diye ummmaktan sürekli dusunmekten artik saclar beyazladi. Son darbeleride yiyorum ufaktan ufaktan. Kalk ise git çalış eve gel biraz pc sonra uyu. Otesi yok. Biri vardi konustugum onuda mutsuz ettim. Kendimden cok o kisiyi uzdugumden kendime kiziyorum. Umarim onun içinde hersey daha guzel olur. ben zaten kabullendim artik daha burdan sonra bi bokun degismeyecegini. Hastaliklar da yakinda baslar. Bi kac seneye de geberir gider kurtulurum bu mutsuzluklae abidesi dunyadan. beni gorun ona gore umudunuzu kaybetmeyin. Hayat aslinda guzel. Ama bazilarimizi iska geciyo iste neyse trollde serbest. Bi sey degisecegi de yok bu saatten sonra. eyyorlamam bu kadar. Benden bu kadarmis. The end kısmına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi son darbeyi yemek için mi buraya açtın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 akşamları cs:go ya gel dert tasa kalmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 elesso said: abi son darbeyi yemek için mi buraya açtın hehe aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 takma havalardan, bu mevsimde herkesin bi içi kararık mutsuz. bahara doğru hormonlar coşmaya başlayınca toplarlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ölmende sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 daha yaşın kaç be arkadaşım,ummadığın anda şartlar değişir ummadınğın anda birisi çıkar ve herşey düzene girer.böyle karalar bağlama yok yere.plan programlarını yap hele bakalım.hayat ne gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 havalar soğudu vücut testesteron salgılamayı azalttı herkes iğrenç hissediyor. kimsenin bişey yapası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Tembellik yapmayı bırakıp, dışarı çıkmak lazım. Yeni kişilerle tanışıp, yeni meşguliyetler bulmak lazım. Hayatı yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yok abi. Umutsuz vakayim. Ben bile kabullendim artik. Üstte yazilanlarla cok avuttum kendimi ama nafile. Artik onlar da islemiyo. Ruhsal olarak su an bilekleri kestim olumu bekliyorun. Oyle bi durumdayim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 barnacle said: havalar soğudu vücut testesteron salgılamayı azalttı herkes iğrenç hissediyor. kimsenin bişey yapası yok. Valla bende de tam tersi hep bir atraksiyon olsun bisi yapayım var ama çevredekiler resmen uyuşmuş öyle boş boş takılıyorlar. Tek kaldığımdan ben de yapamıyorum bisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mezarlıkları, hastaneleri, dişçileri, imam hatip okullarını gez. Senden daha kötü durumda olanları gör ve moralin düzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Derdin ne tam olarak :S anlayamadm. Hatun bulamayip da agliyosan yuh abi. Yasama derim zaten. Bi de montla sic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ayrılık yaşamışsın çok büyütecek birşey yok oneım ya. hepsi gelip geçiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 vurasım gelmedi lan,üzülmedimde gerçi meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aynen ya hatta o ayrıldıgın eski sevgililerinin nişan ve düğün fotoğraflarını gözüne sokacaklar ama gıkın çıkmıcak o derece geçiyor herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hayalarini avucla ve o sicakligi hisset, o zaman muhtac oldugun kudretin tassaklarinda oldugunu anlayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 vivavale said: Derdin ne tam olarak :S anlayamadm. Hatun bulamayip da agliyosan yuh abi. Yasama derim zaten. Bi de montla sic artik tamamen rafa kaldirdim hatun olayiymis bilmemmeymis. Olmuyosa zorlamamak lazim. Is arkadaslar aile, bunlarda olmuyo girmiyo duzene. O yuzden artik saldim diyorum ya. Umurumda degil hicbisey. Yolda yururken bile sallana sallana gidiyorum belki duserim kafam tasa carpar ölürüm falan diye. psikolog falan da kesmez bu saatten sonra. Haplara verip beyni maymuna ceviricem sanirim. Su an tek çıkar yol o gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bunlar hep eğlence bölümündeki yeni kurallardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 pati her gün daha da mutsuzlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 0ne aslında prawler'mıymış bunca zamandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar