Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:((

0ne

Öne çıkan mesajlar

Hayatim bi guzellesemedi lan. Yıllar gecti hep boyle bi umut hersey rayina giricek diye ummmaktan sürekli dusunmekten artik saclar beyazladi. Son darbeleride yiyorum ufaktan ufaktan. Kalk ise git çalış eve gel biraz pc sonra uyu. Otesi yok. Biri vardi konustugum onuda mutsuz ettim. Kendimden cok o kisiyi uzdugumden kendime kiziyorum. Umarim onun içinde hersey daha guzel olur.

ben zaten kabullendim artik daha burdan sonra bi bokun degismeyecegini. Hastaliklar da yakinda baslar. Bi kac seneye de geberir gider kurtulurum bu mutsuzluklae abidesi dunyadan.

beni gorun ona gore umudunuzu kaybetmeyin. Hayat aslinda guzel. Ama bazilarimizi iska geciyo iste

neyse trollde serbest. Bi sey degisecegi de yok bu saatten sonra.

eyyorlamam bu kadar. Benden bu kadarmis. The end kısmına geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

havalar soğudu vücut testesteron salgılamayı azalttı herkes iğrenç hissediyor. kimsenin bişey yapası yok.

Valla bende de tam tersi hep bir atraksiyon olsun bisi yapayım var ama çevredekiler resmen uyuşmuş öyle boş boş takılıyorlar. Tek kaldığımdan ben de yapamıyorum bisi :(
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Derdin ne tam olarak :S anlayamadm. Hatun bulamayip da agliyosan yuh abi. Yasama derim zaten.

Bi de montla sic

artik tamamen rafa kaldirdim hatun olayiymis bilmemmeymis. Olmuyosa zorlamamak lazim. Is arkadaslar aile, bunlarda olmuyo girmiyo duzene. O yuzden artik saldim diyorum ya. Umurumda degil hicbisey. Yolda yururken bile sallana sallana gidiyorum belki duserim kafam tasa carpar ölürüm falan diye.

psikolog falan da kesmez bu saatten sonra. Haplara verip beyni maymuna ceviricem sanirim. Su an tek çıkar yol o gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...