deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Dün kıyma alıp giriştim işe, harç kullanmadan ev usulü(yumurta, ekmek, karabiber, kırmızı biber, tuz, soğan) yaptım. Normal boyutlarda köfte yaptığımda genelde dinlendiriyorum bir süre ama dün fırsatım da yoktu, hızlı hızlı yaptım. Sulu, aroması hissedilir, ağızda dağılan, kalın ama top gibi şişmemiş güzel güzel köfteler olsunlar istedim. Kuruca, yavan ve top gibi köftelerim oldu. Çok bastırmadığımdan yine yumuşacıklardı ama tat konusunda istediğimi bulamadım. Mükemmel hamburger köftesini yapmak istesem, ne gerekir, nasıl yapmak gerekir? Varsa bilen anlatın bakalım.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 daha yeni bi video koymuşlardı bi yere. alet olarak silindir metal bi kalıbın içine eti koyup bastırıyorlardı falan. o çok gerekli gibi geldi bana.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tamam baslik guzel nasil yapildigini ogrenmek falan ama neden hamburger koftesini evde yapmak istiyorsun anlamadim hamburger bi ev yemegi degil, evde de yapilir ama neden hamburger yapayim evde bi fastfood urununu neden evimde yiyecegim menuye dahil edeyim cidden anlamsiz geldi bana
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lan cidden o kadar ugrasacan ama ortaya cikan sey hamburger koftesi olacak. manti falan yap ya bosver.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kusra bakma da, hamburger köftesi değil o yaptığın.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Fistan said: tamam baslik guzel nasil yapildigini ogrenmek falan ama neden hamburger koftesini evde yapmak istiyorsun anlamadim hamburger bi ev yemegi degil, evde de yapilir ama neden hamburger yapayim evde bi fastfood urununu neden evimde yiyecegim menuye dahil edeyim cidden anlamsiz geldi bana +1 hani evde hamburger yapma olayına bende girdim 2 yıldır arada yaparım ama superfresh falan kullanıyorum. hani böyle maç olur falan izlenecek dışardan söylemek istemezsin.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 noname supermarket biftegini yenilebilir hale getirmenin daha iyi yolunu biliyorsaniz buyrun ps : minimum kalori eklentisi kosuluyla
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 deadwoll said: Dün kıyma alıp giriştim işe, harç kullanmadan ev usulü(yumurta, ekmek, karabiber, kırmızı biber, tuz, soğan) yaptım. Normal boyutlarda köfte yaptığımda genelde dinlendiriyorum bir süre ama dün fırsatım da yoktu, hızlı hızlı yaptım. Sulu, aroması hissedilir, ağızda dağılan, kalın ama top gibi şişmemiş güzel güzel köfteler olsunlar istedim. Kuruca, yavan ve top gibi köftelerim oldu. Çok bastırmadığımdan yine yumuşacıklardı ama tat konusunda istediğimi bulamadım. Mükemmel hamburger köftesini yapmak istesem, ne gerekir, nasıl yapmak gerekir? Varsa bilen anlatın bakalım. yarım kilo kıyma + 1 soğan + el ölçüsüyle ketçap + tuz biber bunları 15 dkk fln yoğurman lazım ama
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oyle bi et isteğim olduğunda ve evdeysem hamburgere falan girmem , fastfoodsa al sucuk yap mis gibi fastfood , al salam jambon vs vs , al sana fast food . He illa et yapıcam ve zaman harcıcam diyosan hamburger ne abi git pirzola al biftek falan al , hani çok daha pahalı olsalar dicem ki paradan , yoo aralarında TAŞ çatlasın 10 lira farkeder tek kişide. Hamburger eti 5 lira falan tutarsa normal et 15 lira falan tutuyo tek kişiye , git al bi tane güzel büyük 20 liraya antrikot , geberene kadar yersin onu , çatlarsın bitene kadar.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Dworgian said: deadwoll said: Dün kıyma alıp giriştim işe, harç kullanmadan ev usulü(yumurta, ekmek, karabiber, kırmızı biber, tuz, soğan) yaptım. Normal boyutlarda köfte yaptığımda genelde dinlendiriyorum bir süre ama dün fırsatım da yoktu, hızlı hızlı yaptım. Sulu, aroması hissedilir, ağızda dağılan, kalın ama top gibi şişmemiş güzel güzel köfteler olsunlar istedim. Kuruca, yavan ve top gibi köftelerim oldu. Çok bastırmadığımdan yine yumuşacıklardı ama tat konusunda istediğimi bulamadım. Mükemmel hamburger köftesini yapmak istesem, ne gerekir, nasıl yapmak gerekir? Varsa bilen anlatın bakalım. yarım kilo kıyma + 1 soğan + el ölçüsüyle ketçap + tuz biber bunları 15 dkk fln yoğurman lazım ama Kabartma tozu da kullanin bunun icinde
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hiç gerek kalmıyor abi. ama kullanılırsa nasıl olur bilemedim
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Tikiz olmuyo kabartma tozuyla. Iyi yogurunca inegol koftesine benziyo
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 zuahah benim hatun rus onların yaptığı standart köfte bildiğin hamburger köftesi siz kasmaya devam edin gogoköfte dsfs
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Arkadaşlar benim hatun var ve kendisi rus.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Hamburger köftesi biraz yağlı seviyorum ben fakat yağlansın diye kuzu karıştırmak yerine dana kaburgadan çektiriyorum 1 kez sadece. İkinciyi çekerse yaramaz, anne köftesi olur. Hamburger köftesine sadece tuz ve karabiber eklenir. Şekil ver varsa döküm tavada pişir Fakat bunların yanında yancıları, kaliteli ekmeği, sosu derken pahalı bir mutfak hobisi oluyor. Her şehirde artık butik hamburgerci var, deymez bence
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yazarın irdelemek istediği nokta; KidLazer said: ....benim hatun rus ....
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fistan said: tamam baslik guzel nasil yapildigini ogrenmek falan ama neden hamburger koftesini evde yapmak istiyorsun anlamadim hamburger bi ev yemegi degil, evde de yapilir ama neden hamburger yapayim evde bi fastfood urununu neden evimde yiyecegim menuye dahil edeyim cidden anlamsiz geldi bana hayat sana tamamen anlamsız zaten.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 moncici said: ipucu : karbonat Yarım kilo ete karbonatın ölçüsü nedir?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 2 kaşık yeterli geliyor ben yaparken, çay kaşığı.
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 1 veya 1.5 tatlı kaşığı iyidir. eti harcı ve karbonatla yoğurduktan sonra bir gün buzdolabında dinlendirirseniz daha iyi olur.
Öne çıkan mesajlar