Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deezer vs. Spotify vs. Tidal

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Spotify'da, Deezer'da %70 kadar müzik firmalarına veriyor. EMI, Sony filan işte. Besteciye, söz yazarına, kayıt mühendisine filan ne kadar gideceği onlara kalmış.

Bu arada ben yukardakini yazdıktan sonra Hear This denen şeyi çıkardı Deezer. Deezer'a geçerseniz onu bir hafta filan kullandıktan sonra çok iyi oluyor. Şu anda neredeyse hergün benim için yeni ve sevdiğim bir şey keşfediyorum. Playlist tavsiyeleri de iyi çok
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Arkadaslar turkiye arsivi daha iyi oldu filan dediler, playlist radyolarini da ozlemistim, bir ayligina Spotify'a gectim. 2-3 hafta sonra ilk mesajda yazdigimi tekrar yazarim guncelleyip.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Spotiamp aldi gecmemin ana nedeni, cok iyi olmus bu, nostalji tam.

http://spotiamp.com

Winamp'i oldurenlerin yapmasi bunu daha da bir anlamli olmus. Mac'de calismiyor ama mac appini hazirladim Winery ile:

https://mega.co.nz/#!U8kQXRpY!J27_t2OqvnCFbsmDOn1OGhhwiv1JWDhV0rLlKT2I4JQ
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben Spotify'ı daha TR'de yokken kullanıyordum, sağolsun İngiltere'den bir arkadaşım üyelik almıştı bana. Tabii 15 günde bir sunucu, port vs değiştirmekle uğraşıyordum. Ama işte ilk göz ağrım olunca... 120 GB'lık arşivi kaldırdım attım yerlere vurdum bu illet yüzünden. Bağımlıyısss.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

# Deezer vs. Spotify

Iki tane muzik servisi var secebilecegimiz. Kiyas yapayim, siz de secin. Tarafsiz olmaya calistim, benim ciin bu daha onemli, o yuzden bu daha iyi demedim. Siniflara bolup fonksiyona baktim.

.
.
.
.
.
.
.
.
## Sonuc

Spotify 3
Deezer 7,5

Goruldugu gibi Deezer daha iyi. Yeni album bulma konusunda Spotify'in daha iyi olmasi onu secme nedeniniz olabilir ama Deezer'i Last.fm ile birlikte kullanarak bu eksigini kapatabilirsiniz.

Sayın yargıç, değerli jüri üyeleri, burada tek istediğimiz adaletin yerini bulması ancak bu adam sizce de bu suçu işlemiş olabilir mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gorusum hala ayni. Bir ay deneyeyim dedim ama 10 gunde Deezer'i aramaya basladim. Hem Deezer Mac ve PC applar da yapiyormus su anda, gelecek yakinda.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

GERGE said:

# Deezer vs. Spotify

Iki tane muzik servisi var secebilecegimiz. Kiyas yapayim, siz de secin. Tarafsiz olmaya calistim, benim ciin bu daha onemli, o yuzden bu daha iyi demedim. Siniflara bolup fonksiyona baktim.

.
.
.
.
.
.
.
.
## Sonuc

Spotify 3
Deezer 7,5

Goruldugu gibi Deezer daha iyi. Yeni album bulma konusunda Spotify'in daha iyi olmasi onu secme nedeniniz olabilir ama Deezer'i Last.fm ile birlikte kullanarak bu eksigini kapatabilirsiniz.

Sayın yargıç, değerli jüri üyeleri, burada tek istediğimiz adaletin yerini bulması ancak bu adam sizce de bu suçu işlemiş olabilir mi?

dsfgh
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Hem Deezer Mac ve PC applar da yapiyormus su anda, gelecek yakinda.

İşte bu baya iyi haber.

zira tek eksiği app'di deezerın. siteden kullanmayı hiç sevmiyorum. Spotify'a mahkum kaldım bu yüzden istemeye istemeye.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Italya'dan bir Deezer editorunun (su Beats Music'in size gercek insan eliyle yapilmiz tavsiyeler ve playlistler sunacagiz olayini Deezer epeydir yapiyor) su onerisi geldi bana biraz once Explore bolumunun Rock kismina girince (sana ozellesmis insan eliyle oneriler filan iste, Hear This parcasi). Kizin profiline baktim, bu album guzide ulkemizden ekledigi tek album:

http://cl.ly/image/39310U3d3Y0C/Screen%20Shot%202014-01-19%20at%2016.16.45.png

Nereden, nasil ya diye kaldim. Bir yerinde folk rock filan sandi diyecegim ama olmaz ki.

Yine de bulmus dinlemis, sevmis.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Gorusum hala ayni. Bir ay deneyeyim dedim ama 10 gunde Deezer'i aramaya basladim. Hem Deezer Mac ve PC applar da yapiyormus su anda, gelecek yakinda.

App.ı iyi çalışırsa mükemmel olur. Sitesi sürekli problem yaratıyor çünkü; telefonda dinleyebildiğim şarkıları siteden dinleyemiyorum vs. Saçma sapan işler var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sayisay veriler soyle bu arada:

Deezer - 5m uye, ucretsiz dinleme yok gibi.
Spotify - 6m uye, 18m beles dinleyen uye.

Ekonomik olarak Deezer cok daha basarili gibi gorunuyor bana. Deezer bu sene ABD'ye gelecekmis, eger orada da tutunmayi basirirsa sektorde lider olur bence. Zor ama. Spotify, Google, yeni Beats, Rdio... cok servis var ABD'de.
Mesaj tarihi:
spotify ve deezer'a trial açtım ama deezer'la devam edeceğim gibi duruyor.

Android'de lyrics göstertemedim spotify'la, deli oldum :P. Deezer'la app içinde anında açıldı, oradan tuttum. Ayrıca app'ların da mobilde kullanılabilmesi çok güzel.

Yalnız bazı şarkılarda kalite düşük gibi, equalizer kapalıyken bile noise hissediliyor. Up to 320 kbps'deki up to kısmına dikkat :D.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bir gerge ve çok kullanılan, insanlar tarafından rahat kullanılan program, işletim sistemi vb şeylere karşı alternatif dandik saçma şeyler önerme wotu ile daha karşı karşıyayız.
hayır bide çıkıpta puan falan vermiş kafasına göre
  • Yeni Oluştur...