LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 3 ay 1 lira, ben de deniyorum şuan. Geçen yazdan beri Apple Music kullanıyordum ama bazı albümlerde bazı parçaların erişilebilir olmaması, arayüzünün rezalet ve yavaş olması, kendimi spotify mood listerini daha çok kullanıyor bulmam ve en önemlisi Apple müsic'te sürekli silinen müzik problemleri yaşamamdan ötürü sanırım Spotify'la devam edeceğim. Apple Music'e design overhaul açıklanacak deniyor WWDC'de. Ondan sonra bakarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 YouTube işinizi görmüyor mu yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 sen şimdi dizileri filmleride sitelerden izliosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Tidal Master a geçti müzikleri 96 kHz / 24 bit Flac vermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mayısta AKK sonrası internet artınca Tidal'a geçeceğim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 iPhone - Mac - iPad üçgeninde yaşıyosanız mutlaka Apple Music. Çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Android'de de çk iyi çalışıyor. Sıfır aorun, epey iyi arayüz. Windows altında dert sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ha bi de apple tv varsa, oradan çaldırıyorsun, değme keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Tidalı macte appletv de filan zaten kullanabiliyorsun ? Ayrıca Tidal MAster destekli cihazlar: Auralic Aurender Bel Canto Bluesound Burmester Cabasse CasaTunes Cyrus Devialet Electrocompaniet Harman Kardon HEOS™ by Denon IXION Linn Lode Audio Lumin McIntosh Meridian Mirage MOON by Simaudio Musaic Naim Oppo Paradigm Pro-ject Raumfeld Savant Simple Audio Sonos SotM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Öksüz kaldım var mı spotify aile üyesi arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Aile kurucam spotify yok mu kimse benimle mutlu bir hayata evet diyecek birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ben sana evet derdim ama fizy ile aldatıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Masticore said: Aile kurucam spotify yok mu kimse benimle mutlu bir hayata evet diyecek birileri hala arıyosan bizde 1-2 kişilik yer var diye biliyorum yarın haber veririm ya bu arada bu spotify kadar iğrenç randomu olan bi şey görmedim 650 şarkılık playlistim var yemin ediyorum sadece 20 tanesini dinleyip dinleyip duruyorum shuffleda bilgisayarda da telefonda da kusucam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 mulgear6 said: Masticore said: Aile kurucam spotify yok mu kimse benimle mutlu bir hayata evet diyecek birileri hala arıyosan bizde 1-2 kişilik yer var diye biliyorum yarın haber veririm ya bu arada bu spotify kadar iğrenç randomu olan bi şey görmedim 650 şarkılık playlistim var yemin ediyorum sadece 20 tanesini dinleyip dinleyip duruyorum shuffleda bilgisayarda da telefonda da kusucam artık Ariyorum, evin reisi olmak istemistim ama hanimi veya pic veleti olurum yeter ki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Turkcell Fizy'i guncelleyip Spotify benzeri bir sey yapmis ve mobilde dinlerken de kotadan goturtmuyor. Spotify ya da Deezer icin de lazim boyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 mulgear6 said: Masticore said: Aile kurucam spotify yok mu kimse benimle mutlu bir hayata evet diyecek birileri hala arıyosan bizde 1-2 kişilik yer var diye biliyorum yarın haber veririm ya bu arada bu spotify kadar iğrenç randomu olan bi şey görmedim 650 şarkılık playlistim var yemin ediyorum sadece 20 tanesini dinleyip dinleyip duruyorum shuffleda bilgisayarda da telefonda da kusucam artık spotifyin random kötü ya. weekly mix de bazen çok iyi bazen leş. paso klasik gitar fag şarkılar çalıyo. sürekli geçiyrum o tarz müzikleri algortiması anlamadı mı hala nedir paso gösteriyo. browse music albümlerinde 4 albümde en az bi kaç parça aynı falan bide playlist muhabbetini geliştirmeileri lazım. ama veriyoz 10 dolar işte fena değil yne offline dalgası falan götürüyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 aynen spotifyde random bişiler dinlemek çok sıkıcı. youtube bile o konuda efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 mulgear patates cıktı aile kurma cabalarım devam ediyor. Yok mu benimle evlenicek biri. enpara hesabım var atarsınız aydan aya veya bir kaç ayda bir eft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hanımı buldum Darqainu Varsa 1 kişi daha çekirdek aileyi kuralım , Spotify 5 tl gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Hanim dedin beni kaybettin ama simdi :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 nasıl işliyor, var olan hesabımızı aileye mi tanımlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 hesabın asıl sahibinde 5 tane slot var işte. Bu slotlara başka kişilerin accountlarını ekliyor. Ekleyince aile oluyorsun. İsterse çıkartabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ben de kullaniyorum Deezer Family, iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Apple music ne kötüymüş ya. Windows'ta iTunes ile kullanmaya çalışıyorum. Arayüz çok kötü. Neyin ne olduğu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Spotify da bayadir rory yok Uzuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar