Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Us adresi verip kullanıyorum apple music 1 hafta kullandım ve yeni müzik keşfetmek çok daha güzel bunda, ama spotify kadar bile kaliteli değil ses 6 kişiye kadar 14tl ye kullanmak süper olur ama
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 2 sene olmuş başlık açılalı. hala beleş edition kullanıyorum da, artık diskografi indir, onları düzenleye yetişemiyorum i-pod'da. deezer ya da spotify'dan birinde Premium'a geçeyim diyorum. son durum ne? ilk sayfadaki gerge'nin comment'leri hala geçerli mi ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Gecerli degil, epey degistiler. Hala Deezer'i tercih ediyorum ben ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Yenisi yazayim bu arada.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bu arada ben spotify prem almıştım 1-2 ay, sonra kredi kartı sonra kullanım tarihi değişti, o zamandan beri ödeme alamıyorlar ve premium statüsü kaybetmedim ehuehu 1 yıl fln oluyor
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ACIBADEM UNIVERSITESI GELECEGINIZ BADEM GOZLU OLSUN ACIBADEM UNIVERSITESI
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bingildak said: bu arada ben spotify prem almıştım 1-2 ay, sonra kredi kartı sonra kullanım tarihi değişti, o zamandan beri ödeme alamıyorlar ve premium statüsü kaybetmedim ehuehu 1 yıl fln oluyor bal damlıyor. gerge iyi olur ya yenisini yazarsan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Aksama bakarim eve gidince. Son iki ay icinde ucunu de kullandim premium olarak. Tidal cikinca tekrar bir kontrol edeyim diye, Deezer hala daha iyi bence.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ya benim için top 3 feature; 1) düzenli olması, yani rahatlıkla mobil-pc albümleri, şarkıları belli bir düzene oturtabilmem 2) yeni grup/sanatçı önerilerinin tutarlı olması 3) interface ücret zaten hala 10 lira diye biliyorum ikisinde de ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Deezer al direk oyleyse. Organizasyon ve tavsiye olarak en iyisi bence.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 apple music o zaman, 1 aya adam olur bence
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ya apple music'in en killer özelliği kendi müziklerini de içine atabilmen. yani apple müzik kataloğunda yoksa bile senin mp3'leri stream edebiliyorsun, bu bayaa önemli. ama spotifayı da çok seviyorum nedense. playlistleri süper mesela. garip bi bağlılık oluştu son bi senedir, 2015 yılında hala winamp kullanan insanlar gibi oldum.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 olmaz ya, en düşük ses kalitesi de ondaymış bırakın şu appleboy'luğu
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 "roket adam" said: ya apple music'in en killer özelliği kendi müziklerini de içine atabilmen. yani apple müzik kataloğunda yoksa bile senin mp3'leri stream edebiliyorsun, bu bayaa önemli. Deezer'da da var bu. Benim tum albumler upload edilmis durumda.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Lopeth said: spotify kadar bile kaliteli değil ses Bence herhangi bir ses dosyası spotify dan iyidir. Spotify in 320 kbps kalitesi 256 AAC kalitesinin yanında hiç Direk. Özellikle güzel bir kulaklıkla dinleyince direk fark ediliyor diğerlerini bilmem ama spotify dan direk daha iyi. Sadece Siri ve genel Sistem entegrasyonu bile yeterli sebepler
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 çok yakında ibaresi bugün kalkmış herhalde geliyor apple music normal yollardan
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Son 1 aydır apple music kullanıyorum ve çok daha fazla müzik keşfettim resmen. Ama ses kalitesi nispeten kötü gibi ya, acaba ilerde daha kaliteli olur mu?
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Beast Music var arkasında tabiki akacak apple music... Tidal ne yapacak ben onu merak ediyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bu konunun basindaki guncel degil artik: http://forum.paticik.com/read.php?12,8135485
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 spotify kredi kartımı yasaklamış sanırım hep geç ödüyordum artık kabul etmiyor. Deezer'a geçtim ben de playlist tekrar oluşturdum da telefonda nasıl anlayacağım mp3'lerin hangi kalitede olduğunu? Wifi ile indirdim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Spotify extreme + weekly discover ile sorunsuz akıyorum. Yeni kulaklık da aldım, şıkır şıkır.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ses kalitesi işte normal-high-extreme 320 kbps olaayor.
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ilginç bende sadece normal veya yüksek kalite diyor desktopta. telefonda var sadece extreme high diye
Öne çıkan mesajlar