Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deezer vs. Spotify vs. Tidal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Us adresi verip kullanıyorum apple music

1 hafta kullandım ve yeni müzik keşfetmek çok daha güzel bunda, ama spotify kadar bile kaliteli değil ses

6 kişiye kadar 14tl ye kullanmak süper olur ama
Mesaj tarihi:
2 sene olmuş başlık açılalı.

hala beleş edition kullanıyorum da, artık diskografi indir, onları düzenleye yetişemiyorum i-pod'da. deezer ya da spotify'dan birinde Premium'a geçeyim diyorum.

son durum ne? ilk sayfadaki gerge'nin comment'leri hala geçerli mi ?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu arada ben spotify prem almıştım 1-2 ay, sonra kredi kartı sonra kullanım tarihi değişti, o zamandan beri ödeme alamıyorlar ve premium statüsü kaybetmedim ehuehu 1 yıl fln oluyor

bal damlıyor.

gerge iyi olur ya yenisini yazarsan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aksama bakarim eve gidince. Son iki ay icinde ucunu de kullandim premium olarak. Tidal cikinca tekrar bir kontrol edeyim diye, Deezer hala daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
ya benim için top 3 feature; 1) düzenli olması, yani rahatlıkla mobil-pc albümleri, şarkıları belli bir düzene oturtabilmem 2) yeni grup/sanatçı önerilerinin tutarlı olması 3) interface

ücret zaten hala 10 lira diye biliyorum ikisinde de ?
Mesaj tarihi:
ya apple music'in en killer özelliği kendi müziklerini de içine atabilmen. yani apple müzik kataloğunda yoksa bile senin mp3'leri stream edebiliyorsun, bu bayaa önemli.

ama spotifayı da çok seviyorum nedense. playlistleri süper mesela. garip bi bağlılık oluştu son bi senedir, 2015 yılında hala winamp kullanan insanlar gibi oldum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ya apple music'in en killer özelliği kendi müziklerini de içine atabilmen. yani apple müzik kataloğunda yoksa bile senin mp3'leri stream edebiliyorsun, bu bayaa önemli.

Deezer'da da var bu. Benim tum albumler upload edilmis durumda.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

spotify kadar bile kaliteli değil ses

Bence herhangi bir ses dosyası spotify dan iyidir. Spotify in 320 kbps kalitesi 256 AAC kalitesinin yanında hiç Direk. Özellikle güzel bir kulaklıkla dinleyince direk fark ediliyor diğerlerini bilmem ama spotify dan direk daha iyi. Sadece Siri ve genel Sistem entegrasyonu bile yeterli sebepler
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
spotify kredi kartımı yasaklamış sanırım hep geç ödüyordum artık kabul etmiyor. Deezer'a geçtim ben de playlist tekrar oluşturdum da telefonda nasıl anlayacağım mp3'lerin hangi kalitede olduğunu? Wifi ile indirdim.
  • Yeni Oluştur...