deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Masticore said: SNA1L said: ben geçen sene üye oldum deezera ilk 3 ay 5lira sonra 10du 1 yıldır 5lira alıyolar sdfs benden 10 lira aliyorlar. Kullanıcı adın ne ? Benden 10 lira almaya daha yeni başladılar. Ben de bir senedir falan 5 liraya kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 spotify a ben birkaç ay premium aldım. sonra kredi kartı expire oldu, haliyle kk bilgileri değişti expire'dır ccv'dir. aylardır ödeme alamıyor ama hala premium lan hesabımı hehe. şu spotify'a 8tracks kıvamında bir application yok mu ya. milletin playlistlerini follow edebildiğimiz. playlist application'ında bazı listeleri takip ediyorum falan ama hepsi fabricated gibi. 8tracks kıvamında listeler kesinlikle bulamıyorum. kaç aydır şöyle bir liste bulamadım mesela : https://8tracks.com/mind-piff/soul-searching hep aynı şarkılar, aynı sanatçılar, hep popüler kültür fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1 haftada Spotify, Türkçe şarkı arşivini 100 gömlek yukarı taşıdı, sebebi Vodafone. iTunes'u ve Deezer'ı geçti şu haliyle yerli kategorisinde. http://www.chip.com.tr/haber/vodafone-ve-spotifydan-yilin-muzik-olayi_52709.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Temel olarak mobilde kullaniyorum ben, hala Deezer'in mobil app daha iyi album, playlist, synced album, synced playlist gibi ayrimlar yaptigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Iyiymis be , ben de deezer'dan memnunum ama tr adina hic bisey yapmiyolar. Enazindan fiyatlarda bi kampanya fln yapsalar... 10 tl vermek sikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Yeni Türkü ve türevleri var mı spotify'da? Türkçe dinlediğim insan/grup sayısı bir elin parmağı kadar ve hiç biri deezer'da yok lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Spotify'da Yeni Türkü'nün tüm albümleri var şu an, ben ayrı bir playlist bile tahsis ettim dün. Spotify önceki haliyle de aylık 10 TL'yi hakediyordu da, şu Türkçe arşivi uçurarak her türlü feda diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Yeni Türk eskiden de vardı ya, ben birini överken Yeni Türkü bir de Grup Yorum var mı diye özellikle sormuştu da aramıştık çıkmıştı adsfads tabii tüm şarkılar mıydı hatırlamıyorum. Grup Yorum fulldü ama galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 spotify'in ios app i cok hantal. 3 ay premium kazandim bi yerden deezer kullanmaya basladim. akiyor resmen ayrica spotify artist radio'lar bi yerden sonra surekli ayni seyleri caliyor. deezer daha cesitli deezer'da da improve radio function yokh ama sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Deezer'ın IOS app.ı bayağı iyi evet. Gerçi Spotify kullanmadığımdan karşılaştırma şansım yok ama memnunum fazlasıyla. Bu tarz konularda muhafazakarım aslında ama Spotify'a geçeceğim sanırım, PS 4 app.ı falan da geliyormuş. Akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 why not both diyorum ama en azindan onumuzdeki 3 ay deezer kullanicam ben eheh bi de spotify profile'i deezer'a import edebilseydim super olurdu. spotify da kesfedip ekledigim sarkilari artistleri oturup tek tek aktarmam lazim deezer a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 vodafone tarifesi geldiğinden beri spotify. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 aylık 4,95 falan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Spotify lel, 3 sene önce falan Almanya'dayken 1-2 ay kullanmıştım Spotify'ı, o dönem facebook hesabımla hesap oluşturmuşum. Şimdi sürekli kullandığım mail hesabımla üye olamıyorum <3 Bunun çözümü falan yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Support'a ticket at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Support boyle durumlar icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 vodafone tarifesi 25 yaş altı diyor. yaşlı hissettirdiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 25 yaş mı, hayallerimin yıkıldığı an... Hem Spotify hem Beşiktaş tarifesi için Vodafone'a taşımayı düşünüyordum numarayı halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 enpara kampanyası spotify için hala geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Enpara spotify kampanyasi mi var? Ben steam icin kullaniyorum sadece ama soptify aher ay 10 lira gidiyo zaten. Enparayla alsam her ay bes tl mi gidicek? Uyeligimi iptal edip tekrar mi alicam bide nasil alicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aralikta 3 aylik spotify uyeligi 1 aylik ucret kampanyasi vardi enpara ile de birlesince 5 tl/3 ay cok tatli olmustu :D su anda devam etmiyordur muhtemelen ama 5 tl/ay odersiniz enparayla. vodafone olayi da iyi oldu cidden epey arttirdilar tr sarki listesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 odeğilde spotify vodafone olayı güzel olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Vodafone yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar