aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Gaboo said: ip tutmuyoruz silinmiş vs. kimsenin zorunluluğu yok Tutmuyoruz dediği zaman adamlar dur bi bakalım diye cart diye alırlar serverları, bi yerde zorunda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 alsın kayıt yok ulaşabileceği sunucudan alacağı bilgi o ip adresinin istek atıp atmadığı o da kanıt olamaz zaten, veritabanından sil gg. türkiyede yedekli çalışan yer de yok çok. hikaye yani ip işi vermiyorum diye bahane uydurduğun müddetçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Naaptınız olm Balonluyu sdfsfsdf yokolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lan balonluyu göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 cok buyuk adamdi serefiyle banlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben bu aptallara(inciye) 2 3 kere sitenin iletişim kısmından durumu anlatan yazı yolladım biplmediler bile bunların direkt mail adresi falan var mı? ordan deniyeyim bide mallar meke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 aha şimdi mahkeme kağıdım geldi bu olay yüzünden DON GETİRİRSİNİZ ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi mesaj 2010da yazılmış polis beni 2013de cagırdı 2016de dava var ŞAKA MI AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 2023 gibi çıkarsın hapisten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 arkadaşı hemen peşin peşin alalım yörüngeye. başımızı ağrımasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 başkanlık sistemi dersin kim bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 korkma titre sdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Böyle bi durumda WiFi şifresini komşularla veya başkasıyla paylaşmış olsan, elden ele dolaşmış olma ihtimalini göz önünde de bulundurduklarında yine sorumlu sen mi olursun? Mesaj mı senin IP'den atılmış, yoksa senin hesap mı IP'ne yönlendirmiş. Özellikle o mesajın senin IP'den atıldığı var mı kanıtlar arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gelen kağıtta sözde bilir kişi benim ip mi kanıt olarak sunmuş kendisi kabule yanasmasa da kullanıcı adının ona ait oluşu denmiş. ben account benim demedim ki ifademde incide kullandığım bi accountum vardı olabilir bilir ama ben öyle bi mesaj yazmadım demiştim ayrıca 4 5 bakana hakaret geçiyordu polisin söyledikleri şuan sadece birinin ismi geçiyor nabayım ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 geçmiş olsun abi, kader mahkumu olmuşun bildiğin. cezaevi anılarını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paralel komplo var de Ağla mahkemede bir de git Koş hemen Akp ye kaydol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bu arada belliyse ilgili bakanın ismi,3-4 gün badem bıyık uzatıp yalakalık yap. paralelciler komplo kurmuş bize başganım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gül işte. ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla şuan tek gülün ismi geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 tamam abi gül artık eski gül değil. rahat ulaşırsın. git konuş kendisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 valla gg ha. kötü durum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 elesso said: tamam abi gül artık eski gül değil. rahat ulaşırsın. git konuş kendisiyle Lan adam eski başbakan, cumhurbaşkanı. Öyle elini sallayan adama nasıl ulaşsın. Yardımcıları filandan doğru ulaşamayabilir bile mesaj. Zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 twitterden durt .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 davayı da diyarbakır merkez açmış VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar