Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hakaret davası - avukat va mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alsın kayıt yok ulaşabileceği sunucudan alacağı bilgi o ip adresinin istek atıp atmadığı o da kanıt olamaz zaten, veritabanından sil gg. türkiyede yedekli çalışan yer de yok çok. hikaye yani ip işi vermiyorum diye bahane uydurduğun müddetçe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bu aptallara(inciye) 2 3 kere sitenin iletişim kısmından durumu anlatan yazı yolladım
biplmediler bile

bunların direkt mail adresi falan var mı? ordan deniyeyim bide
mallar meke
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Böyle bi durumda WiFi şifresini komşularla veya başkasıyla paylaşmış olsan, elden ele dolaşmış olma ihtimalini göz önünde de bulundurduklarında yine sorumlu sen mi olursun?

Mesaj mı senin IP'den atılmış, yoksa senin hesap mı IP'ne yönlendirmiş. Özellikle o mesajın senin IP'den atıldığı var mı kanıtlar arasında?
Mesaj tarihi:
gelen kağıtta
sözde bilir kişi benim ip mi kanıt olarak sunmuş
kendisi kabule yanasmasa da kullanıcı adının ona ait oluşu denmiş.

ben account benim demedim ki ifademde incide kullandığım bi accountum vardı olabilir bilir ama ben öyle bi mesaj yazmadım demiştim

ayrıca 4 5 bakana hakaret geçiyordu polisin söyledikleri şuan sadece birinin ismi geçiyor

nabayım ben şimdi?
Mesaj tarihi:
gül işte.

ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla

şuan tek gülün ismi geçiyo
Mesaj tarihi:
elesso said:

tamam abi gül artık eski gül değil. rahat ulaşırsın.

git konuş kendisiyle

Lan adam eski başbakan, cumhurbaşkanı. Öyle elini sallayan adama nasıl ulaşsın. Yardımcıları filandan doğru ulaşamayabilir bile mesaj. Zor baya.
  • Yeni Oluştur...