Livered Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Cheat özelliğimi var bu oyunda ? Birde benim bir çiftim evlendi - aynı odaya aynı yatağa da koydum bunları. Peki bu oyunda çocuk oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 öyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Developer o konu hakkında yazmıştı. Oyunda köle tacirleri, yamyamlık, aldatma, sinir krizi cinayetleri, sakatlanma gibi tonla öğe var. Bu öğelerin olduğu sandbox oyuna hamilelik ve bebek koymak istemiyorlar. Wiçer 3de faşist gibi head count yapıp "şu kadar zenci var. Bakın ne kadar geriler!" diyen editörlerin olduğu çağda olduğumuz için suçlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Monster Hunter için de az önce animal abuse diye haber okudum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Livered said: Cheat özelliğimi var bu oyunda ? Birde benim bir çiftim evlendi - aynı odaya aynı yatağa da koydum bunları. Peki bu oyunda çocuk oluyor mu. Cheat için dev mode da oyunu açman gerekiyor. Çocukta yapabiliyordun dev mode da kaldırdılar mı bilmiyorum eoeydir oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Hyayvanlarda hamilelik olayı var gerçi, üret üret , eğit sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 lan hayatımda ilk defa bir şey için indirim bekliyorum, ona da gelmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Fazla inat bir oyun, ben sonunda kış indirimine girmeyince aldım. Gerçi fiyatı fena değil, karşılığını veriyor. Biraz daha geliştirseler daha da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 zipzip said: Monster Hunter için de az önce animal abuse diye haber okudum fds trailer falan izlerken bu benim aklıma geldiydi ya, "hayvancıkları niye öldürüyoz abi yazık değil mi? oyunun lore'u nasıl mazur gösteriyor acaba bu kan banyosunu" diye. ama onu da "sjw'ler beynimize işliyür"e yormadım. "forum adı paticik abi olur öyle arada" diye geçiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ben zamanında cimri dedim diye yapımcısına linç yemiştim. Hala da arkasındayım sözümün. Herifler cidden çok inat. Kaç milyor tanıdığım var aylardır indirim bekleyen. Hoş bence indirim beklemeyin her türlü karşılığını veriyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 indirim bekleyenler cimri olmuyor mu? lol price tagi bu kadar hakeden baska bir oyun yok steam katalogunda. indirim istenmesin diye demiyorum, herkesin butcesi kendine. ama herife niye indirmiyorsun diye yuklenmek hakiki mezarcilik gostergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ben oyunu savunuyorum ya. İlk çıktığında direkt yapıştırdım, 2 arkadaşıma da hediye ettim. Ama tutum olarak beğenmiyorum. %10 indirim bile görmedi şu oyun bi kere. Başlıkta aratsan 20 kere de dünyanın en güzel oyunu demişimdir. İnatla anlamıyorum ama neden indirime sokmadığını. Pirate pack'e girmiyorum bile lol. Gerçi kaldırdılar onu sanırım. edit: keşke yazdığım şeyler birbiriyle alakalı olsa fdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 early accessten ciksin, fiyat %10-20 artsa da alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ya müsrifin allahıyım da bunu indirimle alıcam arkadaş. inat ettim, pinti olmak, cimri olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Yanlışlardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ( cimri olamadı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ahaha aldinmi sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 seni pis cimri wannabe, oyna bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 aldım lanet. oynayacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 1 hafta falan takil, sonra modlara aban sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 hevesimi aldım, iade edeyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 2 saatten ne anniocan yapma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Maximum kaç kişi oluyor ilk çağdan başlatıdığımızda. En baştan 5 kişi yaptık sonra 1 kişi daha geldi ama başka katılan yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Raidlerden milletie sir alıp onları katabilirsin. Yada ileride sığınma amaçlı telsizden yardım istiyecekler onları kabul edebilirsin. Tabi kabul ettiğin anda raid yiyorsun dikkatli ol. Bunların dışında bir mod vardı tam adını hatırlamıyorum misafire gelen tribelardan elemanları ikna edip kendine çekebiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar