Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rimworld (kickstarter)

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Developer o konu hakkında yazmıştı. Oyunda köle tacirleri, yamyamlık, aldatma, sinir krizi cinayetleri, sakatlanma gibi tonla öğe var. Bu öğelerin olduğu sandbox oyuna hamilelik ve bebek koymak istemiyorlar.

Wiçer 3de faşist gibi head count yapıp "şu kadar zenci var. Bakın ne kadar geriler!" diyen editörlerin olduğu çağda olduğumuz için suçlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Livered said:

Cheat özelliğimi var bu oyunda ?

Birde benim bir çiftim evlendi - aynı odaya aynı yatağa da koydum bunları. Peki bu oyunda çocuk oluyor mu.

Cheat için dev mode da oyunu açman gerekiyor. Çocukta yapabiliyordun dev mode da kaldırdılar mı bilmiyorum eoeydir oynamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Monster Hunter için de az önce animal abuse diye haber okudum fds

trailer falan izlerken bu benim aklıma geldiydi ya, "hayvancıkları niye öldürüyoz abi yazık değil mi? oyunun lore'u nasıl mazur gösteriyor acaba bu kan banyosunu" diye. ama onu da "sjw'ler beynimize işliyür"e yormadım. "forum adı paticik abi olur öyle arada" diye geçiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu savunuyorum ya. İlk çıktığında direkt yapıştırdım, 2 arkadaşıma da hediye ettim. Ama tutum olarak beğenmiyorum. %10 indirim bile görmedi şu oyun bi kere. Başlıkta aratsan 20 kere de dünyanın en güzel oyunu demişimdir. İnatla anlamıyorum ama neden indirime sokmadığını.

Pirate pack'e girmiyorum bile lol. Gerçi kaldırdılar onu sanırım.

edit: keşke yazdığım şeyler birbiriyle alakalı olsa fdas
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Raidlerden milletie sir alıp onları katabilirsin. Yada ileride sığınma amaçlı telsizden yardım istiyecekler onları kabul edebilirsin. Tabi kabul ettiğin anda raid yiyorsun dikkatli ol.

Bunların dışında bir mod vardı tam adını hatırlamıyorum misafire gelen tribelardan elemanları ikna edip kendine çekebiliyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...