Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 11 ıslak hamburger ben bile yerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 triple whooper 2 dakikada yiyebilirsen ödül vericem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 11 ıslak hamburgeri dedem de yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 forumdaki sismanlarin whopper yazamamasi bi tek beni mi rahatsiz ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 whopper olsa yiyebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 5 whopper ama yanına diet pepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben sisman degilim lan bu arada. kim uyduruyor bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bogazima engel olamiyorum hamburgerler midemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 konuyu acan arkadaş , sen şikayetci değilsin ki durumundan son derece keyifli anlatıyosun, geberene kadar ye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 11 tane hamburger ne yuh. insanliga davet ediyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aquila said: forumdaki sismanlarin whopper yazamamasi bi tek beni mi rahatsiz ediyo. Yemekten okumuyorlar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hergun yedigin seye bi goz asinaligi filan olur abi ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9J9X9VvYQXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Biri yazmış halinden memnunsun diye. Memnun falan değilim ya sandalyeler kırılıyor altımdan :) http://i.imgur.com/nkNtQSM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aha çöp ev... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 peygamberimiz savaşta açlığı hissetmemek için karnına taş sarmış dışardan sen de taş sar bre zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Muaddib said: Biri yazmış halinden memnunsun diye. Memnun falan değilim ya sandalyeler kırılıyor altımdan :) http://i.imgur.com/nkNtQSM.jpg Muaddib said: pontipati said: kimse sex önermedi hala MUHAHAHAHHAHA Sex yapiyorum ya onda sıkıntı yok :) Uzatmalı mal bi sevgilim var nasıl benle birlikte çözemedim hala evi bile temizliyor :) sen bırak o sevgiliyi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 orası ev değildir herhalde ya eğer evse uykunuzda mutasyona uğramış critterların sizi yemesi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aquila said: bogazima engel olamiyorum hamburgerler midemde. şaka yapmıyorum dostlar hala yer var midemde (oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Resim eve benziyor mu? Yada evinize mi benzettiniz de ev sandınız anlamadım. Egzozcu orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 oto tamircisine benzettiydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 konunun uzmanı Gold gelsin bi yarışsınlar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 seconded goldbaren gelsin basın açıklaması yapsın pati şişmanları adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 189 boy, 21 gün önce 104 KG idim, yaptığım şeyler çok basit -Asansörü kaldırdım merdiven kullanıyorum -Çaydan şekeri kestim, 0.17 kalori olan şu şeker hastalarının kullandığı şekere geçtim (zararlı biliyorum) -Akşam yemeğini en geç 8 de yedim. (Gece tabiki acıkıyorsun o zamanlar muz ve eti form tarzı şeyler yiyeceksin) -L-Carnatine kullandım. Weiderın 1000mg 139TL (çok faydasını gördüm yağ yakımını gerçekten hızlandırıyor) -30 Days Shred'i torrent den indirdim. 30 dakikalık kardio programı. Kadın ne yaparsa onu yapıyorsun 30 dakika hiç yapmadım 20. dakikada kapattım hep. -Sabah kahvaltısı gayet öküz gibi yiyorsun no limit şeklinde (kepek ekmeği kullanıyorsun ve tabi az yağlı beyaz peynir, az yağlı kaşar peyniri vs gibi şeylere dikkat edersen iyi olur) -Kola-ice tea v.b şeyleri 21 gündür içmiyorum tadını unuttum. Meyveli soda yada sade soda içiyorum illa bir şey içmek istiyorsan. -Son olarak çok söylenen bir şey ama gerçekten altın değerinde; aygır gibi su içeceksin arkadaş. Gece acıktın diyelim bir otursan 5 ıslak hamburger yersin o derece.. Git 1 litre suyu dik kafana 1 tane ıslak hamburgeri zor yersin. Şişiriyor direk. Bakınca uzun gibi gözüküyor ama çok basit şeyler ile 21 günde 7 KG verdim, önceden 1 büyük boy pizzayı yer eh doydum derdim, geçenlerde bir pazar günü pizza söyledik 1 büyüğün yarısını yiyebildim. Mide küçülüyor kısa zamanda. İstesen de yiyemiyorsun. Son olarak bazıları rejim diyince bokunu çıkartıyor; yok bir kibrit kutusu peynir, yok yağsız tuzsuz makarna bilmem ne derken rejim değil çin işgencesine dönüyor. Çok küçük şeyleri bile kısarak günde 700-800 kalori azaltman mümkün. Örneğin akşam yemeklerinde salata mutlaka olacak. Ama gidipte salatayı harbi ot gibi yersen sıç...m böle rejime dersin. Her gün süslersen; bir gün ton balıklı, diğer gün mısırlı sonra nugget ile derken salatadan hiç sıkılmıyorsun. Birde yanına çorba yap zaten doyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 utangac said: Miğde tam ayağa kalkmış alkışlıyordum ki şurda yerime oturdum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar