Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğazıma engel olamıyorum

Muaddib

Öne çıkan mesajlar

Muaddib said:

Biri yazmış halinden memnunsun diye. Memnun falan değilim ya sandalyeler kırılıyor altımdan :)

http://i.imgur.com/nkNtQSM.jpg

Muaddib said:

pontipati said:

kimse sex önermedi hala
MUHAHAHAHHAHA

Sex yapiyorum ya onda sıkıntı yok :) Uzatmalı mal bi sevgilim var nasıl benle birlikte çözemedim hala evi bile temizliyor :)

sen bırak o sevgiliyi hemen
Sosyal ağlarda paylaş

189 boy, 21 gün önce 104 KG idim, yaptığım şeyler çok basit

-Asansörü kaldırdım merdiven kullanıyorum
-Çaydan şekeri kestim, 0.17 kalori olan şu şeker hastalarının kullandığı şekere geçtim (zararlı biliyorum)
-Akşam yemeğini en geç 8 de yedim. (Gece tabiki acıkıyorsun o zamanlar muz ve eti form tarzı şeyler yiyeceksin)
-L-Carnatine kullandım. Weiderın 1000mg 139TL (çok faydasını gördüm yağ yakımını gerçekten hızlandırıyor)
-30 Days Shred'i torrent den indirdim. 30 dakikalık kardio programı. Kadın ne yaparsa onu yapıyorsun 30 dakika hiç yapmadım 20. dakikada kapattım hep.
-Sabah kahvaltısı gayet öküz gibi yiyorsun no limit şeklinde (kepek ekmeği kullanıyorsun ve tabi az yağlı beyaz peynir, az yağlı kaşar peyniri vs gibi şeylere dikkat edersen iyi olur)
-Kola-ice tea v.b şeyleri 21 gündür içmiyorum tadını unuttum.
Meyveli soda yada sade soda içiyorum illa bir şey içmek istiyorsan.
-Son olarak çok söylenen bir şey ama gerçekten altın değerinde; aygır gibi su içeceksin arkadaş. Gece acıktın diyelim bir otursan 5 ıslak hamburger yersin o derece.. Git 1 litre suyu dik kafana 1 tane ıslak hamburgeri zor yersin. Şişiriyor direk.

Bakınca uzun gibi gözüküyor ama çok basit şeyler ile 21 günde 7 KG verdim, önceden 1 büyük boy pizzayı yer eh doydum derdim, geçenlerde bir pazar günü pizza söyledik 1 büyüğün yarısını yiyebildim. Mide küçülüyor kısa zamanda. İstesen de yiyemiyorsun.

Son olarak bazıları rejim diyince bokunu çıkartıyor; yok bir kibrit kutusu peynir, yok yağsız tuzsuz makarna bilmem ne derken rejim değil çin işgencesine dönüyor. Çok küçük şeyleri bile kısarak günde 700-800 kalori azaltman mümkün. Örneğin akşam yemeklerinde salata mutlaka olacak. Ama gidipte salatayı harbi ot gibi yersen sıç...m böle rejime dersin. Her gün süslersen; bir gün ton balıklı, diğer gün mısırlı sonra nugget ile derken salatadan hiç sıkılmıyorsun. Birde yanına çorba yap zaten doyuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...