Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fight Club Posteri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldım. Lisanslı misanslı. Yalnızca posterde görünen şahıslar (aktörler) lisanstan pay almıyormuş. Bir metreye yetmiş santim ebatlarında. Çerçevelettirip evin duvarına asacam. Kenar mahalle dividicisi havası mı yaratır, yoksa "olm, velkam tu fayt klab" havası yakalayabilir miyim? Bunu kendime ve evime yapsam mı acaba?
Mesaj tarihi:
bunun bir seviye altı ailesinin evinde kalan ergenin kapıya teknik servis tabelası asmasıdır. artık yapı marketlerde bol bol çeşit çeşit levha var, park yapılmazdan genel müdüre kadar. iş güvenliği reyonlarından bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Amma karşı çıkan olmuş, ver bana ben asarım odama ya , hala odamda fight club sabunu ve defteri var , bi posteri de olsun bari. Hatta aklıma gelmişken alıveriyim bi tane.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Amma karşı çıkan olmuş, ver bana ben asarım odama ya , hala odamda fight club sabunu ve defteri var , bi posteri de olsun bari. Hatta aklıma gelmişken alıveriyim bi tane.

http://i.imgur.com/waFlSU6.png
Mesaj tarihi:
Adonisleri 6packleri yap sonra "self-improvement is masturbation" de.

Hollywooda, rock starlara falan film boyunca giydir; sen hollywoodun en büyük yıldızı ol, yanındaki jared letonun rock bandi olsun.

Ergen audience filmi deriz tabi :p

Gerçi içten içe etkileyen bazı yerleri vardı. Bir kadın vardı mesela support grupta, kanser hastasıydı saçları dökülmüş falan, çocukluğundan beri kimse arkadaşı olmamış kimse beğenmemiş, evimde her türlü fanfinifon toyu mevcut tek istediğim bir kez olsun gerçekten kadın gibi hissedebilmek falan diyordu.

Direk şunu yaşamıştım

http://31.media.tumblr.com/b5a352ae97a2b6e82af956204641ab1e/tumblr_ml64gwoDKn1qbjt25o1_500.jpg
Mesaj tarihi:
Tori said:

Adonisleri 6packleri yap sonra "self-improvement is masturbation" de.

Hollywooda, rock starlara falan film boyunca giydir; sen hollywoodun en büyük yıldızı ol, yanındaki jared letonun rock bandi olsun.

kendisini mi oynuyor? olmamış, tekrar saldır.
  • Yeni Oluştur...