Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Aldım. Lisanslı misanslı. Yalnızca posterde görünen şahıslar (aktörler) lisanstan pay almıyormuş. Bir metreye yetmiş santim ebatlarında. Çerçevelettirip evin duvarına asacam. Kenar mahalle dividicisi havası mı yaratır, yoksa "olm, velkam tu fayt klab" havası yakalayabilir miyim? Bunu kendime ve evime yapsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 songül karlı alaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kapıya da girilmez ölüm tehlikesi posteri çaktınmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 yanina da bi tane spice girls posteri as. aksamlari uyumadan once iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ren said: songül karlı alaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 O havayı yakalayamazsın ama fight club fight clubtır , sen yine as , hani ergen gibi dursa bile katy perry falan asanlardan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 SÜPER OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yaparsan komik, yapmazsan nanik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 filmden sevdiğin bir sahnenin büyük fotoğrafını falan assan daha anlamlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Filmin hayranı olup bütün ideolojiye aykırı bir hareket yapmak. Çalsaydın posteri olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 asarsan ekime asmazsan fikime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bunun bir seviye altı ailesinin evinde kalan ergenin kapıya teknik servis tabelası asmasıdır. artık yapı marketlerde bol bol çeşit çeşit levha var, park yapılmazdan genel müdüre kadar. iş güvenliği reyonlarından bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Amma karşı çıkan olmuş, ver bana ben asarım odama ya , hala odamda fight club sabunu ve defteri var , bi posteri de olsun bari. Hatta aklıma gelmişken alıveriyim bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sene 2013... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 benim duvarda duruyor. yanında da bir adet snatch ve trainspotting var. bunlar kadar güzel filmler geldi de mi değiştirmedik posterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mithat said: Amma karşı çıkan olmuş, ver bana ben asarım odama ya , hala odamda fight club sabunu ve defteri var , bi posteri de olsun bari. Hatta aklıma gelmişken alıveriyim bi tane. http://i.imgur.com/waFlSU6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 overrated denmemiş film için. ben diyim onu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Adonisleri 6packleri yap sonra "self-improvement is masturbation" de. Hollywooda, rock starlara falan film boyunca giydir; sen hollywoodun en büyük yıldızı ol, yanındaki jared letonun rock bandi olsun. Ergen audience filmi deriz tabi :p Gerçi içten içe etkileyen bazı yerleri vardı. Bir kadın vardı mesela support grupta, kanser hastasıydı saçları dökülmüş falan, çocukluğundan beri kimse arkadaşı olmamış kimse beğenmemiş, evimde her türlü fanfinifon toyu mevcut tek istediğim bir kez olsun gerçekten kadın gibi hissedebilmek falan diyordu. Direk şunu yaşamıştım http://31.media.tumblr.com/b5a352ae97a2b6e82af956204641ab1e/tumblr_ml64gwoDKn1qbjt25o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 poster ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 lanlı lunlu konuşmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tori said: Adonisleri 6packleri yap sonra "self-improvement is masturbation" de. Hollywooda, rock starlara falan film boyunca giydir; sen hollywoodun en büyük yıldızı ol, yanındaki jared letonun rock bandi olsun. kendisini mi oynuyor? olmamış, tekrar saldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mc_Lovin said: lanlı lunlu konuşmayalım lütfen poster ne azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi bırak posteri madem fight club asıcan , gir 2 tane arabanın aynaları indir onları eve götür çerçevele as daha bi fight club olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar