Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghaza Guild - Twisting Nether


oyunhaber

Öne çıkan mesajlar



www.ghazaguild.com

25 Man Raiding Guildir.

İlk olarak 2005 Yılında kurulduk ve aktif olduğumuz süre boyunca Türk Guildleri arasında ilk sıralarda yer aldık.

Şimdi ise 2 yıl ardından tekrar oyuna eski kadromuzun büyük bir bölümü ile geri döndük ve artık World of WarCraft'ta uzun vadeli devam etmeyi planlıyoruz.

Bir hafta oldu kurarlı ve bu süre içerisinde herkes karakterini tamamladı.İlk raidimize girdik ve 2 yılın pasını şöyle bir attık uzun süre sonra ilk raidimizi yapma heyecanı güzeldi ve İlk raide ToT'un başından girip, sondan çıktık.Tabi bunlar daha ilk haftanın meyveleri kısa süre içerisinde eski hızımıza kavuşmak dileği ile yolumuza devam ediyoruz ve aramıza katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.

Ghaza Başvuru
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Tyrion said:

Ooo drama mı? alırım bi dal..


drama türkiyede Tyrion bilmiyor musun hükümete karşı gelenlerin hepsi drama mı yapıyor bu senin mantığınla? Patlamış mısır al sende izle Türkiye'de nasıl bir drama dönüyor. Sizin gibi empesiller her moku drama sanıyor acıyorum halinize. parası neyse ben vereyim mısırın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Zergling

Dünya üzerinde her forumda yaptığın şey drama muamelesi görür. almıyolarsa çıkar gidersin, kalkıp forumda guild başlığına girip cırlamassın, cırlarsan popcorn da summonlanır bi dal da alınır.
Kalkıp mızmızlarken dönüp memleket meselesi yok KK falan dönünce bana embesil diye hakaret etmeni cahil ve çiğ olmana verip ,tınlamama kararı aldım. bir daha tekrar etmemen dileğiyle bebişim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...