Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polo vs. Seat ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar arkadaşlar. Hatunla fikir ayrılığına düştük
Bütçemiz belli.
Sıfır araç alacağız.
Ben Seat 1.2 TSI 105ps reference derken ki fiyatı 37400
Hatun polo 1.4 comfortline diyip duruyor.
Ben mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum.
O da marka takıntısından dolayı polo diyor.
Mesaj tarihi:
Selam,

Motor ve şanzıman Seat dedirtiyor ama donanım seviyeleri veya sizin için olmazsa olmaz sayılacak donanımların hangisi tarafından karşılandığını bilemediğim için birşey diyemiyorum.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
speclerini bilmiyorum da su fiat 500 kadar kotu gozuken bir araba yok ya.
yolda giderken her an virajda devrilcekmis gibi duruo araba, isterse 500hp olsun binilmez o arabaya.

bide leon ile ibiza arasindaki tek fark hacim mi arabada?
ikisinin de motorlari beygirleri ayni.
isin ilginci 2.el fiyatlari da ayni sdf
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
golf vs leon olsa ikisi de düşünülebilirdi ama ibiza vs poloda ibiza bence. çünkü ibiza daha yeni. 1.2 105 ps tsi güzel motor, ani hızlanmalar yapmazsan 50 litre benzinle şehiriçinde 700 kmyi rahat görüyor. şehirdışında zaten 1000'i rahat geçer. performans olarak da polo'nun 1.4 motorundan daha iyi.

ilerde satarken ne olur bilemem, polonun 2. eli daha iyi ama seneye makyajlanabilir.
Mesaj tarihi:
başka araçlar tamam da şu opsiyonlarla ibiza

senin hanım biraz kezbanmış kusura bakma abi de. iki arabanın da bir havası yok henüz ilk sıfırınıza heveslendiğinizden poloyu daha ciks sanıyor hatun sanırım
Mesaj tarihi:
bence "polo nun ikinci eli daha iyi, ekonomik omrunu dusunduk, 3 kurus fazlaya satmak icin cekecegiz polonun donanimsizligini" olacak.

sinifinda polo kadar anlamsiz, sacma sapan bir baska araba da yok dogus un ithalat ve fiyatlama politikasi sagolsun.
  • Yeni Oluştur...