photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selamlar arkadaşlar. Hatunla fikir ayrılığına düştük Bütçemiz belli. Sıfır araç alacağız. Ben Seat 1.2 TSI 105ps reference derken ki fiyatı 37400 Hatun polo 1.4 comfortline diyip duruyor. Ben mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum. O da marka takıntısından dolayı polo diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 seat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ibiza daha yeni, ve muhtemelen daha donanımlı. ibiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aynı ikilemde ben de kalmıştım. ikinci elde zarar etmemek için polo'da karar kıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Motor ve şanzıman Seat dedirtiyor ama donanım seviyeleri veya sizin için olmazsa olmaz sayılacak donanımların hangisi tarafından karşılandığını bilemediğim için birşey diyemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 3 senedir seat ibiza kullanıyorum, araba akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ulan 2 sene otomotiv parçaları ithal etmiş biri olarak bu soruyu soracağım aklıma gelmezdi. Seat'de yedek parça sıkıntısı çekiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Çekilmez de fiyatı konusunda bir fikrim yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bu arada polo manuel, ibiza dsg mi? Fiyatları da aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Seat. Hele ki DSG ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Fiat 500 1.0 otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fiat 500 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 polo 35000 seat 37000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 speclerini bilmiyorum da su fiat 500 kadar kotu gozuken bir araba yok ya. yolda giderken her an virajda devrilcekmis gibi duruo araba, isterse 500hp olsun binilmez o arabaya. bide leon ile ibiza arasindaki tek fark hacim mi arabada? ikisinin de motorlari beygirleri ayni. isin ilginci 2.el fiyatlari da ayni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ibiza yeni , leon eski kasa. Leon yeni kasa ciktigi icin digerleri ibiza fiyatina dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 poloları oldum olası hiç sevmem seat win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 golf vs leon olsa ikisi de düşünülebilirdi ama ibiza vs poloda ibiza bence. çünkü ibiza daha yeni. 1.2 105 ps tsi güzel motor, ani hızlanmalar yapmazsan 50 litre benzinle şehiriçinde 700 kmyi rahat görüyor. şehirdışında zaten 1000'i rahat geçer. performans olarak da polo'nun 1.4 motorundan daha iyi. ilerde satarken ne olur bilemem, polonun 2. eli daha iyi ama seneye makyajlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sen niye polo aldırdın babana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 başka araçlar tamam da şu opsiyonlarla ibiza senin hanım biraz kezbanmış kusura bakma abi de. iki arabanın da bir havası yok henüz ilk sıfırınıza heveslendiğinizden poloyu daha ciks sanıyor hatun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 otomatik vites olduğu için ibiza.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 polo ne abi ibiza iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 aslında coupe lerini almak daha mantıklı bunların hem daha ucuz hem de arka koltukkları bir işe yaramıyor 4 kapı da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 kız baskın gelecek gidip polo alcaklar gene. poloya karar verdik hanım ısrar etti diye mesajla gelcek bir kere de söz dinlensin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence "polo nun ikinci eli daha iyi, ekonomik omrunu dusunduk, 3 kurus fazlaya satmak icin cekecegiz polonun donanimsizligini" olacak. sinifinda polo kadar anlamsiz, sacma sapan bir baska araba da yok dogus un ithalat ve fiyatlama politikasi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar