Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 05.10.2013 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

neden galatsaray maçından sonra bi anda iki maç birden deplasman oluyor ?
5 hafta boyunca mükemeel futbol oyna ligde en formda takım ol 6. hafta gs maçıyla birlikte hakem ve saha dışı oyunlarla önün kesilsin . en ihtiyac duyulan dönemde taraftara kendi sahanda maç yaptırma üst üste deplasman ver .
bu lig hala eşit şartlardamı oynanıyor ?

4. hafta drogbanı antalyaspora attığı ofside golü 1 puan

5. hafta burak yılmazın elle kontrol edip asisit yapması 3 puan

2. hafta webo nun offside golü 3 puan

6.hafta egemenın elle oynaması penaltı olmaması + golden önce faul yapması 3 puan!!!!!

lig başlayalı 6 hafta olmuş 6 haftada gs havadan 4 puan ve fenerbahce havadan 6 puan almış !!durum böyleyken kim eşit şartlarda mücadeleden bahseder ?

ben bunların hepsini tek tek arşivliyorum sezon sonu gs fb kaç puan almış havadan bakalım ondan sonra şampiyon kim karar verin ....
Sosyal ağlarda paylaş

gelecek devre antalya - eskişehirspor maçlarını da üst üste kendi evimizde oynayacağız. GS maçında yine puan kaybedersek toplamak adına iyi asdfsd

gs'de 2. ve 3. maçları üst üste deplasmanda oynadı vs. vs

Oğuzhan erken dönecek diyor. İlk yarı ayakta kalırsak 2. yarı Oğuzhan ile oyuna gireriz. Lakin nasıl döneceği vs. belli değil ve en zor deplasmanlardan

3 puan şart değil ama olsa süper olur. 1 puan bile iyidir bana kalırsa

ahh ahh antalya...

edit:

Birde bizim savunmaya zorluk çıkartacak bir hücum hatları yok. Antalya'nın avantajı buradaydı, Eskişehirspor sert mücadeleye dayalı bir takım ki bize sökmez tahminimce bu, tabii gol bulamazsak bir olayı kalmaz da asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...