turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 efendim bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum, hazır gitmişken kendime bir iPhone5s alacağım, isterseniz size de bir tane alırım 16 gb 2500TL'ye, sıkıntı olmaz. ilgililer buradan benimle iletişebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 1900e alıp 2500e satmak. hmm nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 baltalama mayhem sanki sen kolay yoldan para kazanmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oha lan 600tl de konmaz ama el insaf gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adam teklif etmiş abi isteyen alır isteyen almaz türkiyede ne kadar ki 600 tl i çok gördünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi 3000 verelim kendine de al gel bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 normal, öbür türlü uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi satanlar da 2500 civarı fiyata satıyor zaten neye ağladınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 turambarturin said: bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum Kız arkadaşın pariste, ve hala kız arkadaşın? Bagel soirée durumu olmasın sakın? Croustillant croustillant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abi kendinede alicaksan kayitsiz olucak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mayhem said: 1900e alıp 2500e satmak. hmm nefis. sen beleşe alıp 800e satıyorsun mesela? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 2499 iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 axedice said: turambarturin said: bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum Kız arkadaşın pariste, ve hala kız arkadaşın? Bagel soirée durumu olmasın sakın? Croustillant croustillant.. http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK981380YF168_250.jpg http://www.xn--trkeevi-wxa0q.com/images/MT1D7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 axedice said: turambarturin said: bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum Kız arkadaşın pariste, ve hala kız arkadaşın? Bagel soirée durumu olmasın sakın? Croustillant croustillant.. ne demek onlar, çözemedim . simit kabuk falan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sıradan gidelim: Mayhem said: 1900e alıp 2500e satmak. hmm nefis. Ben bunda bir sıkıntı görmüyorum, sonuçta amne hizmeti veriyor değilim. Xaenin said: Abi satanlar da 2500 civarı fiyata satıyor zaten neye ağladınız ki? aynen öyle, kaldı ki 2500 bunun taban fiyatı, kolayca anlaşalım diye bu fiyatı verdim. axedice said: turambarturin said: bayramda kız arkadaşımı görmeye paris'e gidiyorum Kız arkadaşın pariste, ve hala kız arkadaşın? Bagel soirée durumu olmasın sakın? Croustillant croustillant.. biraz off-topic olmuş ama cevap vereyim; aynen, hala kız arkadaşım, bunda da bir sıkıntı görmüyorum, çocuğumu emanet edeceğim insana 7-8 ay güvenemeyeceksem zaten neden sevgilim diye yanımda dolaştırayım. --- Evet, başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 pipin kaç cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 legali said: pipin kaç cm PM'den gel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 lol başka alet getirmezmisin tablet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 legali said: lol başka alet getirmezmisin tablet falan aklındaki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 turambarturin said: biraz off-topic olmuş ama cevap vereyim; aynen, hala kız arkadaşım, bunda da bir sıkıntı görmüyorum, çocuğumu emanet edeceğim insana 7-8 ay güvenemeyeceksem zaten neden sevgilim diye yanımda dolaştırayım. --- Evet, başka sorusu olan? o kendine güven... o türk erkeği standartlarının dışına çıkış.. o kararlılık... I-BAN'ınını özelden yolla parayı yollayayım, telefona gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 JestersTear said: turambarturin said: biraz off-topic olmuş ama cevap vereyim; aynen, hala kız arkadaşım, bunda da bir sıkıntı görmüyorum, çocuğumu emanet edeceğim insana 7-8 ay güvenemeyeceksem zaten neden sevgilim diye yanımda dolaştırayım. --- Evet, başka sorusu olan? o kendine güven... o türk erkeği standartlarının dışına çıkış.. o kararlılık... I-BAN'ınını özelden yolla parayı yollayayım, telefona gerek yok. IBAN'a gerek yok, 1868'e SMS gönder yeter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sahip çıkalım dedeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 çocuğumun annesi olacak kadın kartı çekti masadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yanlış kafalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 100 lirada kayıt parası alıcak olan adamında passaport bulması lazım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar