Lyv Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yine mi bamya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben bakiyorum buna. Fox'un en sevdigim dizisi bu sezonki. Eglenceli, cok uzun omurlu olacagini sanmiyorum ama. Izleyenler 6m > 4m > 3m diye gitti ilk uc bolumde. Sezon yarisinda filan kesebilirler boyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 snl dizi cekse meydana bu cikardi, ki cikmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Formul su abi: Guzel dizi + Fox = Sezon bitmeden iptal Bu sefer beni yanlis cikarsin diyorum ama umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 guzel diziyse neden dusuyor seyirci sayisi ? bilemedim yani fox mu suclu bu durumda. 3. bolumde %50 dusmus abi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Firefly bile Fox'dayken yerlerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pilotu herkes izliyo meraktan, sonra oturuyo tekrar seyircisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 seyirci sayisindan gelir > maliyetse devam eder. gerisini ne taksin adam. yani anlayabiliyorum en azindan. bak su dizi cok guzel, seyircisi az ama kicimiza her bolumden su kadar giriyor devam etsin diyemez kimse. baska bir olay varsa altinda ona karsiyiz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Maliyeti geçmesi değil olay, yeterli kar elde etmesi. Fox için bu çıta baya yüksek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 az baktimda firefly olayina onunda arkasinda ana olarak numbers var gorunuyor. cok buyuk butceye ragmen seyirci sayisi yetmemis vs. ayrica fox listesinde o kadar kotu diziler yok. neden bu nefret ? xfiles dan the simposonsa, housedan bilmemneye kadar bir suru begenerek izledigimiz yapimi var adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 En iyi dizileri cancel ediyor adamlar çatır çutur çünkü yukarıdaki sebepten dolayı. http://www.toplessrobot.com/2009/08/the_20_greatest_shows_canceled_by_fox_before_their.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 o dizilerin %90 ini bilmiyorum lol.. firefly ve cizgiler harici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vB9iAuw8ZCE Baska neden gerekli mi? Bir Fox, bir Ubisoft. Birinci dunya sorunlarinin basini ceken iki firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 kin 7 gunahtan birimiydi neydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ilk iki bolu izledim:( Drama dizilerinde daha cok guldugum oldu.. Bu nedir allahaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bana da çok zorlama geldi dizi anlamadım. Çok ara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 4. bolumde eglendim ben, guldum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 zenci riza baba iyi ya, hatun da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 2 bölüm izledim de zaman kaybı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 noldu yeni bölüm yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu sezon sevdiğim ender dizilerden. ilk başlarda pek umut vermemişti ama sonra açıldı bir anda. karakterler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ilk sezon bitti 10 numara dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yeni basladim ben de. 4. bolumdeyim daha ama baya guldum ya. Yet another underrated dizi diyorum. Haftaya da 2. sezon geliomus galiba. Misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar