forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://blogs.bgsu.edu/bgreports/files/2013/09/What-beautiful-Taiwan-is1.jpg bunu kullanıyorum çünkü içinde yeşillik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sen bi dur diego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kavga. Mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ya adama gerçekten fena çarpmışım istemeden, 4 ay aradan sonra oturup uzun mesaj yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Threadi başlatan hadi kalitesiz bir iş yapmış ama xunn da burda gelip vit vit vit laf yetiştireceğine gidip ekran kartıyla oynasa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adam aoe attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Jim_E_Rustler said: Neyse ya sıkıldım, kenar mahalle barzosuyla oturup forumda tartışacagıma işime bakayım, kolay gelsin. abi hahahahahahaha bir tanesin bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi bence iconsuz wallparr konulmasının bir sakıncası olmamalı sonuçta iconlu olunca boşunu istiyorlar filan iş uzuyor bence herkes istedii gibi koymalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 onu diyorum ya icon fetişizmi oldugunu bilsem koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 öyle de koysan abelki tatmin olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 masaustu topici nedir ya sene 2013 abi yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 saçma ve mantıksız bi konu açmışsın diyen adama tekrar tekrar kız gibi suratın var deme ucuzluğuna girmek cidden ama cidden fake hesap için bile kabul edilebilir birşey değil. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 noyan gibi oturup hepnizle uğraşayım tek tek mesaj atayım, wotlar döşeyim cevaplar vereyim diye hiç düşünmüyorum bile. konunun garbage a dönüştüğünü zaten söyledim, daha fazla detay istiyorsan sana tek diyebileceğim O BAŞLATTI! durup dururken tanımadığın birine düdük dersen, tokatı yersin. Aynı mantık ama buradaki tokat biraz ağır mı kaçtı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 masaüstü ssi koyucam buraya mı koyucaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi sen parmak bassanda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 stormeagle'ın bir sözü vardır bilir misiniz? stormeagle said: hepinizin amına koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adam ciddiye almış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 göz yaşları sel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ekimayımasaüstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 benim masaüstüm pc kullanmaya başladığımdan beri düz siyah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 @ream ikonları walter white'ın etrafına serpiştirirken yaratmak istediğin duygu ve stil neydi? Nasıl bir sanatsal duruş sergiledin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Victoria Şelalesi http://paradiseintheworld.com/wp-content/uploads/2012/06/Victoria-Falls-Zambia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 herifin yüzü gözüksün diye sağa sola attım iconları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 masaüstü resmi konur çünkü olay orada, ikonların dizilişiyle, gadget'ıyla, plugin'iyle, taskbarıyla, wallpaper'ın duruşuyla, o anda açık olan programlarına kadar hepsi bir bütün. birisi wallpaper beğenir de isterse verirsiniz nasıl birisi rainmeter vs beğenince sorup istiyorsa. bütün net'te adeti bu bu işin, türk tembelliğiyle savuşturulabilecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 @Sam JestersTear said: @ream ikonları walter white'ın etrafına serpiştirirken yaratmak istediğin duygu ve stil neydi? Nasıl bir sanatsal duruş sergiledin acaba? reampage said: herifin yüzü gözüksün diye sağa sola attım iconları Gerçekten bu işin raconu buymuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar