Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O diilde...

Ben insanlar hearthstone izlemezler diye düşünüyodum. Bayaa izliyolar. Bide insancıl saatlerde yapsam ne olur acaba. Yarın cumartesi hem.. Sabo orda mısın?
Mesaj tarihi:
Chastor said:

herkestede key var arkadaş bi bende yok

2 hesap var, ikisine de gelmiş geçen ay. Daha yeni farkettim. mailini iyi kontrol et istersen. kenarda köşede kalmış olabilir.
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

"2 mana veya daha azı ile 40 minion oyna" için 1-2 manalı ne kadar minon varsa aldım. Murloc kombine etmek çılgınmış ya. Bunların epic ve legendary'sini de craft etsek demek ki iyice uçacak.

butun murloclari toplayinca legendary olani otomatikman geliyor. quest reward.
Mesaj tarihi:
icphedia said:

Chastor said:

herkestede key var arkadaş bi bende yok

2 hesap var, ikisine de gelmiş geçen ay. Daha yeni farkettim. mailini iyi kontrol et istersen. kenarda köşede kalmış olabilir.

3 hesabım var 3 ünüde kontrol ediyorum gelmedi hiçbirine. Blizzard ın bana gıcığı var
Mesaj tarihi:
ala alaaaaa

master 3 yıldızda paso goldshire footman, razorfen hunter'lı falan deck'ler geliyor. millet paso legendary'li decklerle oynadığından şikayet ediyor. anlayamadım...

bi de geçen gün ladder'da Ace unranked girdiğinde onunla eşleştik ama ben ranked oynuyordum. acaba benim hearthstone'um mu bozuk, ranked seçtiğimde unranked mi oynuyorum nedir anlayabilmiş değilim :D
Mesaj tarihi:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

alextrazsa'yı hala fix'lemediler diye mage'in birine öldüm ya................. 29 hp, 6 veya 8 armor vardı. adam alextrazsa ile 15 hp'ye düşürdü ama armor'ım da gitti bug yüzünden haliyle. ve bir sonraki tur garanti öldürecekken ben, adam tamı tamına 0 bırakacak şekilde öldürdü beni... armor'ım olaydı ağzına sıçmıştım.

rezalet.... nası fix'lenmez şu bug hala, en çok bildirilen bug'lardan biri oyundaki.
Mesaj tarihi:
o bug olmayabilir mi ya ?

söyle bi düşününce, kalan canını 15e ayarliyor demek, net 15 canın var demek oluyor işte.

armor falan filan neyin varsa silip 15 bırakması mantıklı degil mi ?

adamlar bu bug diye kabul edip düzelticez dedi mi
Mesaj tarihi:
yine bir ağlama postu ile karşınızdayım; arkadaş millet maviden aşağıya kart inmiyor boarda. benden başka herkes mi para harcadı bu oyuna? ulan biz daha basic deckten kurtulamadık. şu oyunu oynamaya başladığımdan beri sinir sistemim çöktü yemin ederim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...