jowu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bugün de keysizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Edriel said: E yuh yani hem tum boardı temizliyor hem 12/12 nesi overrated. 2 fire ballı tutmuş olması lazım düşük ihtimall yada 2x 6 dmgli yaratık koyması için 2 turn geçmesi lazım. Oldu istersen deathwing koyunca hem boardı temizlesin hem 5 turn adamı kart oynayamaz yapsın. Bazen mantıklı düşünemiyorsunuz yani sen "rng iyidir" diyendin di mi :D 10 mana olduğu için oynamadna önce bir şey cast edemediğin, oynadıktan sonra komple elini boşaltan bir kart. oyun eşit iken falan da kullanamıyorsun... tabii ki iyi legendary'ler arasında değil yani, fazla situational. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 selam http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/e/ec/Polymorph.png/184px-Polymorph.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 anahtar var mı gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oha gördüğüm en efsane maç heralde http://www.twitch.tv/ellohime/c/2913811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahaha çok güldüm ya sonda. şans akmış adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sparkcaster said: ya gerçekten silkerim böyle rngyi ya destede 4 tane consecration var biri bile gelmedi huntera karşı şaka gibi. Şaka gibi mi??? 20 küsür tane miniondan tek legendary olan ragnarosu çekmesi ve top deck olarak Faceless çekmesinden fena olamaz!! 5 manada iken 2 ragnarosla karşı karşıya kalmadın tabi... Dünkü faciadan bu yana hala oyuna giresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://i.imgur.com/Ef1OILN.jpg böyle deck çeken ballı adamlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Aceace said: Sparkcaster said: ya gerçekten silkerim böyle rngyi ya destede 4 tane consecration var biri bile gelmedi huntera karşı şaka gibi. Şaka gibi mi??? 20 küsür tane miniondan tek legendary olan ragnarosu çekmesi ve top deck olarak Faceless çekmesinden fena olamaz!! 5 manada iken 2 ragnarosla karşı karşıya kalmadın tabi... Dünkü faciadan bu yana hala oyuna giresim gelmiyor. sidik yarıştırmıyoruz sakin :D 4 tane consecration ilk 8-10 kart diil de 15 kartta gelmediyse baya bahtsızlık vardır her şekilde. ilk 10 kartta gelmediyse de şanssızlık fakat çok da imkansız diil. ama spark biraz rakamları genel olarak abartıyor gibi geliyor bana :D 12 tane fireball atan mage'ler falan çıkacak yakında :D bu arada seninki baya inanılmaz ahaha. 20 minion'da 1 ihtimal ragnaros üstüne, adamın 20 kartından 1'i faceless desek 20x20=400'de 1 ihtimal yani :D gerçi 2 faceless'ı varsa 200'de 1'e düşer ihtimal =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 epic seçimimde gelenler şunlar: hungry crab - murloc - pirate 1 oyun kazandım, sonra üst üste 2 kere hungry crab açılış elinde geldi. 2'sinde geri yolladım aynen geri geldi! kazandığımda oyunda da aslında çekip geri yollamıştım, 2 tur sonra çektim ama şansa dünyanın en kötü deckine karşı oynuyordum da kazandım. e haliyle de dünyanın en kötü arena run'ı oldu.. inanılmaz sinirliyim hsdaufhuah edit: OHAAAAAAAAAAAAAA. bu kadar kötü run yetmezmiş gibi 1-2 iken play'e bastım, daha adam ararken hearthstone bağlantı hatası verdi geri geldim yenilmiş saymış! edit2: gelen booster'dan Gorehowl çıktı neyse hadi biraz affettim seni blizz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sabonis said: Edriel said: E yuh yani hem tum boardı temizliyor hem 12/12 nesi overrated. 2 fire ballı tutmuş olması lazım düşük ihtimall yada 2x 6 dmgli yaratık koyması için 2 turn geçmesi lazım. Oldu istersen deathwing koyunca hem boardı temizlesin hem 5 turn adamı kart oynayamaz yapsın. Bazen mantıklı düşünemiyorsunuz yani sen "rng iyidir" diyendin di mi :D 10 mana olduğu için oynamadna önce bir şey cast edemediğin, oynadıktan sonra komple elini boşaltan bir kart. oyun eşit iken falan da kullanamıyorsun... tabii ki iyi legendary'ler arasında değil yani, fazla situational. ee rng bu oyun için de ne alaka açıklamanla ? 1 kartla oyun mu kazanmayı düşünüyorsun diye dem vurdum da hala anlıyacaksın. Zaten kartın olayı direk save your shit board. Toparlıyamıyacağın gidişatı birden tersine dönüştürmesi. Oyunda 1 ya da 1 kaç güçlü kartla uzun vadeli istatistiksel olarak yüksek oranda oyun kazanamıyorsun çünkü rng iyi. Kart çekemediğin ve board kontrolünü kuramadığın mid game ve end game aralığında senin can simidin olabilecek hatta sana oyun kazandırabilecek 1 kart. Mana costuda zaten 10 olması ve işlev tarzı gayet güzel uyuşuyor. Dont cry lörn tu tu play your kılass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 pirate gayet iyi o seçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 buarada rng nin b.kunun çıktığı yer arena, ve tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bazen korkunç draft gelmese iyi olcak da. öbür rng ile bir şekilde başa çıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 birkere heron 3/9 seçmeli geliyor ki hadi o en mantıklı kısmı, deck kurmaya geçtiğinde kesinlikle kartlar ve değişik taktikler üzerinde çok tecrübeli olmalısın ki genelde başarılı bir grafik çizebilesin tamam birbirine alternatif olabilecek kartlar var ama bildiğin 4-5 build varsa hiç birini tutturamayabilirsin yakın olarak bile. sonra gelen kartların rarity quailtysi de random. mana costlu çıkmalarıda random. yani başlarda bakıyorsun kaliteli gördüğün yüksek costlu kartları pickledin ilerde düşük costlu kart ta gelmiyebilir vs vs vs. .. okadar fazla olasılık varki bildiğin goldun fazlaysa eğlenmek için kumar makinasına otur mantığı yapmışlar allahtan 1 pack garanti açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o doğru ya aslında. bugün 3 stormforged axe 3 unbound elemental 2 earth elemental + sea giantlı shaman deck yaptım direk 9 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o hungry crab'la murloc decki yapmış bi rogue'u 3 manada oyundan çıkarmıştım sdsdgh yani o decke gelecek en saçma karttı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oyunun sonlarına doğru velen + faceless manip. acayip bir şey oluyor. +8 healledi herif kendini çıktım zaten oyundan oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Haftasonu key dağıtılmayacakmış, pazartesi tekrar başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2x Mindcontrol + 2x Faceless Manipulator priest deck sonlar da feci yargılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Wipe iyi geldi, 2 adet legendary geldi paketlerden. İlk birkaç oyunu play modde oynadım, hepsini yendim, daha herkes oluşturamamış deckleri. Ancak practice moda geçtim, hunter AI 3 eldir yeniyor beni :( Edit: 5 oldu, flamestrike lazım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu arada kesinlikle daha fazla olmalı win ve arena gold reward'ları bu arada. arena'ya girmek için hemen ufak bir hesap yapalım. bir maç ortalama 10-12 dakka falan sürüyor. 3 maçta 10 gold alıyoruz. günlük quest'ten 40 gold'umuzu zaten maç yaparken alıcaz onu çıkaralım 110 gold gerekiyor. Bir önceki arena'mızdan ortalama 40 gold kazandığımızı varsaysak 70 gold gerekiyor. Yani 21 maç kazanmamız lazım. Eh 21 maç kazanmak için temiz 31 maç oynamamız lazım. 31x11= 341 dakka eder, yani 1 kere arena'ya girmek için yaklaşık 6 saat oynamamız lazım kemiksiz. çok fazla. 3 saat olsa canımı yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Daha fazla altın vereceklerini sanmıyorum, zaten blizzardın tercih ettiği altınla değil para ödeyerek girmemiz. Gerçi 3 win 10 altına çıkmalarını da beklemiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bana key çıkmayınca, sağdan soldan bulmaya çalışmayayım, "nasıl olsa open beta başlar hemencik" diye düşünüyordum. Fakat beklediğim gibi olmadı :P. Sağdan soldan nereden key kapabiliriz? yönlendirecek varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 key satan varsa ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar