Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hehe akşam gömüyorum direk bakalım =) Common kartlarında goldlarımı ne çıkmış bana o çıktı anca =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ohannes ya bu ne.... 3 legendary açan mı dersin, 2 pyroblast üstüne 6 rare kartı olan mı dersin, millet amma çok booster açmış. ağzıma sıçıyorlar, 5 parasız çapulcu olarak bir şey gelmiyor elimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 diamond 2 yıldız oldum ama efsane adamlar geliyor. peşpeşe legendaryler pyrolar falan. ya eziliyorum ya eziyorum öyle bir durum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 benim dediklerim hep unranked'de geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 mana wraith çok aptal bi kart değil mi ya? karsı tarafında minion costunu arttırıyor değil mi? öyle olsa bile cok aptal bi kart denediğim kadarıyla senin minion costun da artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bir iki maç daha dene, öyle olmaması lazım. . sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kart yaratma olayi nasil oluyor? Ben anlamadim hic. Bir de arena neden parali? Cok sacma beta icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kartı dust varsa dustla yapıyorsun craft'tan. yoksa gold veya parayla alıyorsun paketle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu arada key northamerica accountlarına mı gidiyor sadece? benim ülke sivizirlınd görünüyor ondan mı gelmiyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ranked maclar için deck önerisi yorumları olan site bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hogger için biraz meh falan diyordum da iyi kartmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evet patladı. aha böle vat tu du diye diye bekliyom. bi önceki maçı 1 hp'den 30hp+2 armorlu druidi keserek kazanmıştım. Gaza gelmiştim. Tüm gazım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 elesso said: bu arada key northamerica accountlarına mı gidiyor sadece? benim ülke sivizirlınd görünüyor ondan mı gelmiyor hehe. Yok benim EU hesabıma geldi dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arkadaş listemde 0 kişi var görünüyor. Blizzort disband... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 us bayadır patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 souldarkorn said: Ranked maclar için deck önerisi yorumları olan site bilen varsa paylaşırsa sevinirim.http://www.hearthpwn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Dis is bullshit!!! 4.turn 5.turn WTF!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ya gerçekten silkerim böyle rngyi ya destede 4 tane consecration var biri bile gelmedi huntera karşı şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bana da hala key gelmedi. ben de silkecem cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 oley bana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 deathwing gerçekten overrated bir legendary ya. rakibin eli doluysa çözüm üretebiliyor ve göt gibi kalıyorsun :D 12/12 kötü bir rakam yani. 2 fireball'a gidiyor veya 2 tane 6 vuran minion'a ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 E yuh yani hem tum boardı temizliyor hem 12/12 nesi overrated. 2 fire ballı tutmuş olması lazım düşük ihtimall yada 2x 6 dmgli yaratık koyması için 2 turn geçmesi lazım. Oldu istersen deathwing koyunca hem boardı temizlesin hem 5 turn adamı kart oynayamaz yapsın. Bazen mantıklı düşünemiyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 En iyi legendary demiyorum ama. daha ne yapsın yazasım geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar