Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

9 win e kadar yolun var, ne kadar çok win alırsan 3 kere kaybedene kadar, ödülün o kadar artıyor. Her halükarda normalde 100 gold a satılan bir pack garanti. 0 win bile alsan 10-15 gold 10-15 dust arası bir şey de geldiğinden çok zararda değilsin yani oyun kazanmasan bile.

Gösterilen kartlar ise senin kartların değil, tamamen rastgele kartlar (tabii seçtiğin hero ile uyumlu), ve bu kartlar arena tamamlanınca senin collection a eklenmiyor.

Arenada bağımsız tüm kartlardan deck yapıyorsak neden pack vs açıyoruz onu anlamadım ben,yani arenada herkes eşit kartlara sahip ,deckler farklı ?

Oyunun anlamı arena değil mi yoksa arena basamak mı ,nedir amaç ,niye kart dropluyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Mage e denk geldim fıtık etti, adam oynamıyor resmen, fitil çıkıyor yarısına geliyor pat pat pat alel acele koyuyor herşeyi. Birde normal kartların felan goldları var elinde lvl ı yüksek belli yani. E be kardeşim milleti bıktıra bıktıra mı yaptın o rankı acaba =p Kesin oyuna eğer bir player ağır oynuyorsa bir sonraki turn daha az vakti kalır şeklinde birşey yapıştırmaları lazım. Turnleri sürekli hızlansın yoksa başka çaresi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Mage e denk geldim fıtık etti, adam oynamıyor resmen, fitil çıkıyor yarısına geliyor pat pat pat alel acele koyuyor herşeyi. Birde normal kartların felan goldları var elinde lvl ı yüksek belli yani. E be kardeşim milleti bıktıra bıktıra mı yaptın o rankı acaba =p Kesin oyuna eğer bir player ağır oynuyorsa bir sonraki turn daha az vakti kalır şeklinde birşey yapıştırmaları lazım. Turnleri sürekli hızlansın yoksa başka çaresi yok.

Var oyle bir sistem. Dun bana boyle biri denk geldi. 2 ya da 3ncuden sonra el ona gecer gecmez fitil yanmaya basladi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince anlatamamışım.

örneğin elinizdeki kartlar kadar hp'si olan minion. eskiden her turn'de elinizde kaç kart kaldıysa +hp olarak değişirdi. şimdi ise, bu kartı ilk oynadığım hp'sinde kalıyor.

aynı şekilde ortada kaç kartınız varsa o kadar +/+ alan minion, tek kart kalsa da attack/hp ilk oynandığı gibi kalıyor.

bu da mı bug degil hakim bey?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...