monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 desktop app'i yükleyip bağlanalı 3-5 gün oluyo. bilmiyorum niyedir bi cenabetlik var ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 quixef said: 9 win e kadar yolun var, ne kadar çok win alırsan 3 kere kaybedene kadar, ödülün o kadar artıyor. Her halükarda normalde 100 gold a satılan bir pack garanti. 0 win bile alsan 10-15 gold 10-15 dust arası bir şey de geldiğinden çok zararda değilsin yani oyun kazanmasan bile. Gösterilen kartlar ise senin kartların değil, tamamen rastgele kartlar (tabii seçtiğin hero ile uyumlu), ve bu kartlar arena tamamlanınca senin collection a eklenmiyor. Arenada bağımsız tüm kartlardan deck yapıyorsak neden pack vs açıyoruz onu anlamadım ben,yani arenada herkes eşit kartlara sahip ,deckler farklı ? Oyunun anlamı arena değil mi yoksa arena basamak mı ,nedir amaç ,niye kart dropluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bende şeyi sormak istiyorum. Hızlı yoldan gidebilmek için, kazanılan tüm parayı arena yamı yatırmak gerekiyor? Bi arkadaşım hızlı bir başlangıç yapmak istiyorda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 arenaya yatırsın deck açmasın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 questleri falan yapsin. ilk arena beles diye kosa kosa girmesin. once biraz oynayip kartlari falan ogrensin. karsisina gelecek classin neler yapabilecegini az cok tahmin etsin kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 key yoklugu cok zor hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Tamamdır sonrasında herşeyi arenaya yatıracak. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Arenadan Pack + 50gold alabilmek icin kac win gerekiyor? Yada scor kac olmali en az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Arenadan Pack + 50gold alabilmek icin kac win gerekiyor? Yada scor kac olmali en az? 1 winle bile pack + 20 gold falan kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tam bir kaybediş silsilesi yaşıyorum. günlük quest "win 3 games in any mode" ama ben 2 saattir hala 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neyse 1 oldum. bu arada buff veren minionlar öldükten sonra bufflari devam ediyor. bu bug sizde de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 buff veren derken ? all minions +1 falan diyorsan devam etmez o, öyle bir bug olacağını sanmıyorum. spesifik minyona verilen bufflar devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bug olmama ihtimali hiç düşünmedin mi? baitse de başarılı would rage again/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mage e denk geldim fıtık etti, adam oynamıyor resmen, fitil çıkıyor yarısına geliyor pat pat pat alel acele koyuyor herşeyi. Birde normal kartların felan goldları var elinde lvl ı yüksek belli yani. E be kardeşim milleti bıktıra bıktıra mı yaptın o rankı acaba =p Kesin oyuna eğer bir player ağır oynuyorsa bir sonraki turn daha az vakti kalır şeklinde birşey yapıştırmaları lazım. Turnleri sürekli hızlansın yoksa başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Keyi olan var mı beyler? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Darksun said: Mage e denk geldim fıtık etti, adam oynamıyor resmen, fitil çıkıyor yarısına geliyor pat pat pat alel acele koyuyor herşeyi. Birde normal kartların felan goldları var elinde lvl ı yüksek belli yani. E be kardeşim milleti bıktıra bıktıra mı yaptın o rankı acaba =p Kesin oyuna eğer bir player ağır oynuyorsa bir sonraki turn daha az vakti kalır şeklinde birşey yapıştırmaları lazım. Turnleri sürekli hızlansın yoksa başka çaresi yok. Var oyle bir sistem. Dun bana boyle biri denk geldi. 2 ya da 3ncuden sonra el ona gecer gecmez fitil yanmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Belki Arena da vardır, bu adam oyun bitene kadar yaptı bunu (play modda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yeterince anlatamamışım. örneğin elinizdeki kartlar kadar hp'si olan minion. eskiden her turn'de elinizde kaç kart kaldıysa +hp olarak değişirdi. şimdi ise, bu kartı ilk oynadığım hp'sinde kalıyor. aynı şekilde ortada kaç kartınız varsa o kadar +/+ alan minion, tek kart kalsa da attack/hp ilk oynandığı gibi kalıyor. bu da mı bug degil hakim bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kartın etkisi degişmiştir. yeni eklenen ya da cıkartılan kartlar ile artıp azalması gerekirken, ilk oynandıgında nasılsa hep öyle kalıyordur, patch note'a bak vardır belki. benzer özellik yugioh'da vardı, demek istedigini anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 SS alip göstersen. Ben hic bir bugla karsilasmadim simdiye kadar yahu. Bu arada Wizard deckimle AI'deki tüm Expertleri tek seferde yendim. AI expert'te zorluk ceken var mi? Arenadan cekiniyorum yahu. Kartlar dandik gelicek diye. Bir türlü alisamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 vay be. yenileceğimi bile bile arena ya girdim. paladinle niyeyse. karşıma gelen priest oyunu 2 ye 30 dan aldı ya. inanamadım asldnjhasl SORU: 2 eur luk pack i alıp hediye gelen mekkatorque u dust a dönüştürmek karlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 charge veren yaratığım var, sonraki yaratığı attım ve charge ı ile saldırdım. Elimde spell olarak charge var. Yeniden verebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 attack ı kalmamış minion a charge falan işlemez charge ilk başta koyduğun uyuyan minion ı uyandırıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar