Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Aha bu sabonis efendi. 3 Truesilver. Ne kadar weapon o kadar op :)

Abi inanamıyorum ya.. 9. Wini aldım. "WIN" yazısı gelirken disconnect yedim. Bakım yüzünden oyundan attı.

almışsındır win'i, sıkıntı olmaz.

20-24 tane falan çok iyi kart var, 4 tane falan baya rezalet kart var. ama yani çok iyi kart sayısı baya fazla. ezmişsindir, normal.
Sosyal ağlarda paylaş

"We have seen a lot of talk about Mind Control lately, and I wanted to let you know that we are definitely paying attention to your concerns that Mind Control can be pretty powerful as well as frustrating to play against. We are talking about the issue here and looking at the power of Mind Control at different skill levels and in different modes so we can make any adjustments that may be needed. We’re still deliberating the right course of action, but we have heard you guys and we understand your concerns. Keep up the great feedback!"

Weheeyy :D
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

http://2p.com/1511480_1/Earning-Gold-in-Hearthstone-Quests-and-Dailies.htm

Şu linkte ki questlere başlarda epey gold geliyor. Arena yap o goldlar ile 4-5 deck gelir. Belki biraz yardımcı olur.

Mesela tüm classları 10 level yapma 100 maç kazanma Bütün AI heroları expert yenmek.

soul bu dediklerin dogru tabi ama LUCK konusunda bir sorun var. Istersen 44,99€'ya 40Packs satin al sansin yoksa adam gibi kart cikmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arena olayini birisi bana anlatabilir mi ? böyle sıfırdan hiç bilmeyen birisine.

beta dün geldi, bugun basladım. 9 heroyu actım 100g verdi falan, sonra ?

Arena'nin olayi su. 150 Gold ödüyosun ve Arenaya girip deck yapma hakki kazaniyorsun. Baslangicta sana 3 Hero tavsiyesi veriyo. Sansina kalmis bu birazcik. Diyelim Druid, Rogue, Hunter. Bu 3ünden birini seciyorsun ve Deck hazirlama sayfasi aciliyor. Sana 30 kere 3 kart gösteriyo. 3 karttan birini seciyorsun ve Deck'ine atiyorsun. Deck'ini hazirlarken iyi düsün cünkü geri dönüsü yada degistirme hakkin yok. 30 kartlik Decki hazirladiginda Arenaya baslayabilirsin. 3 defa kaybedersen arenadan otomatik cikartiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

applev0dka said:

arena olayini birisi bana anlatabilir mi ? böyle sıfırdan hiç bilmeyen birisine.

beta dün geldi, bugun basladım. 9 heroyu actım 100g verdi falan, sonra ?

Arena'nin olayi su. 150 Gold ödüyosun ve Arenaya girip deck yapma hakki kazaniyorsun. Baslangicta sana 3 Hero tavsiyesi veriyo. Sansina kalmis bu birazcik. Diyelim Druid, Rogue, Hunter. Bu 3ünden birini seciyorsun ve Deck hazirlama sayfasi aciliyor. Sana 30 kere 3 kart gösteriyo. 3 karttan birini seciyorsun ve Deck'ine atiyorsun. Deck'ini hazirlarken iyi düsün cünkü geri dönüsü yada degistirme hakkin yok. 30 kartlik Decki hazirladiginda Arenaya baslayabilirsin. 3 defa kaybedersen arenadan otomatik cikartiliyosun.

eyvallah, kazanırsan sürekli kazandıgın yere kadar devam ediyorsun yani ?

peki gösterdiği kartlar senin kartların mi ?
yani sahip oldugun iyi kartlara göre kazanma sansın artıyor mu
Sosyal ağlarda paylaş

9 win e kadar yolun var, ne kadar çok win alırsan 3 kere kaybedene kadar, ödülün o kadar artıyor. Her halükarda normalde 100 gold a satılan bir pack garanti. 0 win bile alsan 10-15 gold 10-15 dust arası bir şey de geldiğinden çok zararda değilsin yani oyun kazanmasan bile.

Gösterilen kartlar ise senin kartların değil, tamamen rastgele kartlar (tabii seçtiğin hero ile uyumlu), ve bu kartlar arena tamamlanınca senin collection a eklenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arena ödülü icin google'lasan daha cok bilgi alirsin sanirim.

hatta burda biri listelemis ne kadar dogru bilemem ama

http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/the-arena/403-rewards-for-arena

Ama her kosulda 1 Pack ödülü alacaksin. Yani 150 gold karsiliginda 1 Pack cepte. Arti arena tecrübesi, dust ve kazanma sansina göre gold.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

scorch said:

Beta çıkmayanlara soru; desktop clienti yüklümü sizde ? Böyle bir tiyo vereyim ;p

ben de deniyorum,
haftaya pazartesi key gelirse haber vericem

Artık şehir efsanesi mi denk mi geldi dün bu postu okuduktan sonra yükledim Desktop Clienti gece gelmiş key :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...