Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 düşün nelerden medet umuyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 O degil de bende yukledim dun sddfdsa, bi pok gelmedi henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Aha bu sabonis efendi. 3 Truesilver. Ne kadar weapon o kadar op :) Abi inanamıyorum ya.. 9. Wini aldım. "WIN" yazısı gelirken disconnect yedim. Bakım yüzünden oyundan attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aceace said: Aha bu sabonis efendi. 3 Truesilver. Ne kadar weapon o kadar op :) Abi inanamıyorum ya.. 9. Wini aldım. "WIN" yazısı gelirken disconnect yedim. Bakım yüzünden oyundan attı. almışsındır win'i, sıkıntı olmaz. 20-24 tane falan çok iyi kart var, 4 tane falan baya rezalet kart var. ama yani çok iyi kart sayısı baya fazla. ezmişsindir, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 "We have seen a lot of talk about Mind Control lately, and I wanted to let you know that we are definitely paying attention to your concerns that Mind Control can be pretty powerful as well as frustrating to play against. We are talking about the issue here and looking at the power of Mind Control at different skill levels and in different modes so we can make any adjustments that may be needed. We’re still deliberating the right course of action, but we have heard you guys and we understand your concerns. Keep up the great feedback!" Weheeyy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 scorch said: Beta çıkmayanlara soru; desktop clienti yüklümü sizde ? Böyle bir tiyo vereyim ;p ben de deniyorum, haftaya pazartesi key gelirse haber vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 closed beta daveti maile geldi sonunda be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 applev0dka said: battle id'nin ne katkısı var bu oyunda, betada seçtiğin arkadasın ile duel var mi ? Chat + challenge Ben daha denemedim ama deneyenler vardir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oyun inanılmaz bağımlılık yapıcı. Bu arada hala hunter yenemedim. Bütün class'larla ağzıma vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Wispy said: Oyun inanılmaz bağımlılık yapıcı. Bu arada hala hunter yenemedim. Bütün class'larla ağzıma vurdu Dün 2 saat falan oynadım ben de yenemedim sdf. Bu arada Türkiye'ye yüklenmeye karar verdiler sanırım, bu son wavede Türkiye'den key kapanlar baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bir sorum olacak betayı oynayanların hesaplar 0lanacak mı yoksa kaldıkları yerden devam edebilecekler mi oyun geldigi zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hay nasil bir sans var bende ya... Sirf boktan kart cikiyo packlerden. Wizard disinda da her class'a kart cikiyo masallah. Baska bi classla oynamak zorunda kalicam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://2p.com/1511480_1/Earning-Gold-in-Hearthstone-Quests-and-Dailies.htm Şu linkte ki questlere başlarda epey gold geliyor. Arena yap o goldlar ile 4-5 deck gelir. Belki biraz yardımcı olur. Mesela tüm classları 10 level yapma 100 maç kazanma Bütün AI heroları expert yenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 AI heroları experte nası alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 arena olayini birisi bana anlatabilir mi ? böyle sıfırdan hiç bilmeyen birisine. beta dün geldi, bugun basladım. 9 heroyu actım 100g verdi falan, sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 souldarkorn said: http://2p.com/1511480_1/Earning-Gold-in-Hearthstone-Quests-and-Dailies.htm Şu linkte ki questlere başlarda epey gold geliyor. Arena yap o goldlar ile 4-5 deck gelir. Belki biraz yardımcı olur. Mesela tüm classları 10 level yapma 100 maç kazanma Bütün AI heroları expert yenmek. soul bu dediklerin dogru tabi ama LUCK konusunda bir sorun var. Istersen 44,99€'ya 40Packs satin al sansin yoksa adam gibi kart cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 applev0dka said: arena olayini birisi bana anlatabilir mi ? böyle sıfırdan hiç bilmeyen birisine. beta dün geldi, bugun basladım. 9 heroyu actım 100g verdi falan, sonra ? Arena'nin olayi su. 150 Gold ödüyosun ve Arenaya girip deck yapma hakki kazaniyorsun. Baslangicta sana 3 Hero tavsiyesi veriyo. Sansina kalmis bu birazcik. Diyelim Druid, Rogue, Hunter. Bu 3ünden birini seciyorsun ve Deck hazirlama sayfasi aciliyor. Sana 30 kere 3 kart gösteriyo. 3 karttan birini seciyorsun ve Deck'ine atiyorsun. Deck'ini hazirlarken iyi düsün cünkü geri dönüsü yada degistirme hakkin yok. 30 kartlik Decki hazirladiginda Arenaya baslayabilirsin. 3 defa kaybedersen arenadan otomatik cikartiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gaboo said: AI heroları experte nası alıyoruz Hepsini normalde bitirdikten sonra Practice kısmından şunu: http://i.imgur.com/G2fWdge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sağolasın k3k333333333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: applev0dka said: arena olayini birisi bana anlatabilir mi ? böyle sıfırdan hiç bilmeyen birisine. beta dün geldi, bugun basladım. 9 heroyu actım 100g verdi falan, sonra ? Arena'nin olayi su. 150 Gold ödüyosun ve Arenaya girip deck yapma hakki kazaniyorsun. Baslangicta sana 3 Hero tavsiyesi veriyo. Sansina kalmis bu birazcik. Diyelim Druid, Rogue, Hunter. Bu 3ünden birini seciyorsun ve Deck hazirlama sayfasi aciliyor. Sana 30 kere 3 kart gösteriyo. 3 karttan birini seciyorsun ve Deck'ine atiyorsun. Deck'ini hazirlarken iyi düsün cünkü geri dönüsü yada degistirme hakkin yok. 30 kartlik Decki hazirladiginda Arenaya baslayabilirsin. 3 defa kaybedersen arenadan otomatik cikartiliyosun. eyvallah, kazanırsan sürekli kazandıgın yere kadar devam ediyorsun yani ? peki gösterdiği kartlar senin kartların mi ? yani sahip oldugun iyi kartlara göre kazanma sansın artıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok arena'da oyundaki tüm kartlardan gelebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 9 win e kadar yolun var, ne kadar çok win alırsan 3 kere kaybedene kadar, ödülün o kadar artıyor. Her halükarda normalde 100 gold a satılan bir pack garanti. 0 win bile alsan 10-15 gold 10-15 dust arası bir şey de geldiğinden çok zararda değilsin yani oyun kazanmasan bile. Gösterilen kartlar ise senin kartların değil, tamamen rastgele kartlar (tabii seçtiğin hero ile uyumlu), ve bu kartlar arena tamamlanınca senin collection a eklenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 cevaplar için sagolun beyler, bir de arena ödüllerini ayrıntılı olarak söylerseniz tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Arena ödülü icin google'lasan daha cok bilgi alirsin sanirim. hatta burda biri listelemis ne kadar dogru bilemem ama http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/the-arena/403-rewards-for-arena Ama her kosulda 1 Pack ödülü alacaksin. Yani 150 gold karsiliginda 1 Pack cepte. Arti arena tecrübesi, dust ve kazanma sansina göre gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Goering said: scorch said: Beta çıkmayanlara soru; desktop clienti yüklümü sizde ? Böyle bir tiyo vereyim ;p ben de deniyorum, haftaya pazartesi key gelirse haber vericem Artık şehir efsanesi mi denk mi geldi dün bu postu okuduktan sonra yükledim Desktop Clienti gece gelmiş key :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar