dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Oyunu denemek isteyenlerle us acc u paylaşabilirim ben, fikriniz olur hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Hala key i olmayan kaldıysa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bende hala key yok :( öyle baskasının acc'a salca olmak istemiyorum, nasıl bulabilirm key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 prisetle 5 veya 4 costlu iyi bi tauntu +2 +2 2x dabıl yapmaya gidicen savunmayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Legendary'ler oyundaki diger kartlara gore cok dengesiz dedigimde haksizsin diyenler aciklasin lutfen niye haksizim. Tartisalim. Bir de MMO terimleriyle gelince konusmaya iyice guveni kaybediyorsunuz bu arada, CC filan. Eger MtG, YuGiOh filan biliyorsaniz konusalim ama, ilk CCG oyununuz buysa bilmediginizi neyden bahsettiginizi kabul edip gecin. MtG'nin son serideki en guclu creature'unu gosterdim. Dengesiz degil, en guclu olmasina ragmen ustelik. Orada ustelik cok daha fazla counter var burada oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Çünkü lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ya ancestral recall gibi bir kart yapmış adamları gelip burada DENGE LOL diye savunma gerge hatred 2. turda oyun bitirebilirdi ya literally 2. turda oyunu kazanabildiğin bir deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bir key'imiz olsa tartışacağız ama yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 BEHOLD MAGIC THE DENGELI KART OYUNU http://8e8460c4912582c4e519-11fcbfd88ed5b90cfb46edba899033c9.r65.cf1.rackcdn.com/sales/cardscans/MAGCED/ancestral_recall.jpg http://www.flavorsofthought.com/wp-content/uploads/2011/08/costliest-magic-card-time_walk.jpg http://8e8460c4912582c4e519-11fcbfd88ed5b90cfb46edba899033c9.r65.cf1.rackcdn.com/sales/cardscans/MAG6X9/MAG6X9010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 + Mektepler tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dandik charge veren kartda baya op. 9-10 mana birikene kadar elde tutuyorum. Onu koyup sonrasından başka kart koyunca charge özelliği oluyor. + damage de varsa oyunda tadından yenmiyor. Beklettiğim kartda windfury özelliğine sahipse zaten tek turn de 12 den fazla hasar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 exodia görmüş insanlarız biz hiç bişey op gelmez, yeterki key verin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Gerge'ye sağlı sollu saldırmışlar sdf. Bu arada Gerge'nin legendaryler op argümanını MTG'nin abuk zubuk kartları ile counterlayamayız arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 legendary'ler op falan değil. hatta magic'e göre daha çok direk targeted removal olduğu için ve protection falan filan olmadığı için ve bütün classlarda direct damage olduğu için, baya daha kolay güçlü kartları öldürmek. ama bazıları fena. ysera gibi, king krush gibi. demin adam mesela Ysera açtı, ben 16'yım adam 18 mi ne... neyse öldürdüm ysera harici minionlarını, atak ettim 5 mi ne kaldı tam hatırlamıyorum şu anda. tur bana geçtiğinde net ölüyor. çektiği kartı indi, king krush, üstüne ysera'dan bal ötesi ile +5/+5 veren kart gelmiş, king krush'a onu attı, 13 oldu, ysera ile beraber 17 vurdular öldüm.... şimdi gel de delirme. hayır legendary'nin op'liğine değil, tamam legendary güçlü (ve oyundaki en güçlü 2 legendary'i açtı belki de adam) ama asıl benim dellendiğim şey, BAL ÖTESİ bir şekilde +5/+5 veren kart gelmese Ysera'dan, yine ölecekti herif. ama yok işte anasını satiim.... ulan bi de 0 mana'ya o +5/+5 veren kart, çıldırmalık... şu random olayına İNANILMAZ FİTİLİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 key yok mu abiler, ablalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Banada tek adam gibi legend kart geldi. O da golden Ysera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi ragnaros ve ysera + cabal shadow priestli draftım 5 0 dan 5 3 bitti. yediğim son combo, power overwhelmingli pandanın vuruşu -> void terror, o 1 kere vurdu, ertesi turn argent commander ve soul fire 6. turn öldüm bişey yapamadan. şaka gibi resmen şansım. ondan önceki oyunda axe-> arcanite reaper ve 3 tane korkron elite yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bize warrior gelir arena da 1 tane kart çekme gelmez karşıma gelen warriorda ÜÇ tane battle rage vardı 3 üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bana da oldu bugün ya, bir kere warsong commander ve battle rage geldi aynı seçimde, daha da gelmedi ikisi de. salak salak topdeck oynadımb ütün maçlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şu anki arena deckimde 3 Aldor peacekeeper, 4 Argent protector, 3 consecration, 2 tane de Avenging Wrath var.(1 tane de Humiliatiom varmış.) Ama 1 tane weapon var o da light's justice :D Lets control the fakin board! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 saçma sapan bi burst deckine ölcen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu topikte küfür serbest olsun ya http://i.imgur.com/AxWcTtN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Adam işe yarar legendary açıyor yine sövüyor yav. Mighty milhouse açaydın görürdüm seni... @spark Burst damage'e öleceğim kesin zaten canım:D 2. Turnden oyunu tuttum tuttum. Tutamadım patlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hunterla 9. turne uzayan oyundan pek bir şey çıkmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Spark.. Şom ağzınla ilgili fikirlerimi beyan etmek istiyorum. Üşenmicem yazcam 1. turn p: Pas W: Coin+Amani 2. turn p: ooz W: blood imp+master blacksmith.. Gerisini tahmin edersiniz. Abi 3 tane consecration var. 2 avenging wrath var. Ama elime gelen 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar