Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
ambarat'i anadolu takimlarindan birisine satmak lazim.
burak'i da italyan takimlardan birisine gonderelim.
melo da 3 macta bir ayar yesin de kendine gelsin
bruma da drogbadan bire bir ders alsin haftada 3 saat

tamamdir, enfes oluruz.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

ambarat'i anadolu takimlarindan birisine satmak lazim.
burak'i da italyan takimlardan birisine gonderelim.
melo da 3 macta bir ayar yesin de kendine gelsin
bruma da drogbadan bire bir ders alsin haftada 3 saat

tamamdir, enfes oluruz.

Amrabat'ı Trabzon alabilir devre arasi, aramizi duzeltip sonra Onur'u kapariz
Mesaj tarihi:
said:
Drogba'nın golünde hata yapan Bonucci: "Hatalıyım. Her gün gelişmeye çalışıyorum. Herkesten özür dilerim."

maçtan önce de drogba'ya çok dikkat etmeliyim, başımıza sorun çıkartabilir vs. diyordu. hatta tek korkum mu ne demişti birde galiba asdfsdads
Mesaj tarihi:
bilmem kaç tane atak varda ben galatasaray'ın böyle sağlam defans yaptığını yıllardır görmedim. her gelen topta bir heyecanlanma olurdu. öyle musleranın uzanıp çıkardığı top falan yoktu. gökhan zan'ın oyuna girmesi baya iyi oldu. geçen sene kazandığımız real madrid maçındaki gibi oynadı. maçın adamıydı direk. turkish john terry diyorlardı zaten :P fatih terim vatan-millet-sakarya diyip saldırın diyordu defansa gelince nanay. chedjou'ya falan sürekli taktik verdi mancini. penaltıya kadar kilidi açamadılar penaltı da olmasa gol yemezdik bence.

bruma baya heyecanlıydı sanırım bizim 2.golden sonra vurmak yerine drogba'ya topu çıkarsa tehlikeli bir atak olabilirdi. rize gibi değil tabi basıp geçicek, chiellini falan iki kişilik oynuyorlar savunmada.

sneijder hala çok güçsüz, bugün kendi pozisyonunda oynamasına rağmen etkisizdi.

hakem ekibi bariz juventus'a çalıştı ikinci yarı. bir tane faul bile vermediler. muslera degaj yapiyor. drogba'yı indiriyorlar artık orda bile bize çaldı faulü. muslera'a daha 70.dk sarı gösterdi. iyice mala bağladılar bir ara

bu amrabat'tan adam olur mu bilmiyorum artık mancini hiç uğraşmayıp kulübeye hapsebilir. 3-5'e bakmadan artık neyse bir takıma satmamız lazım
Mesaj tarihi:
En büyük keyfim patronum renkdaşımızı desteklemeye gidiyorum diye gitti juventus maçını izlemeye juventus tarafında. Çok emindi fark yiyeceğimizden

Geldiğinde pokerface ile yüzüne bakmaya sabırsızlanıyorum.
Mesaj tarihi:
Ahahah lan ne adamlar var ya :D

Bu arada ballı filan değildik anlasın şunu bazı arkadaşlar. Bir de bir arkadaşım dediği gibi hücum futbolu oynayınca maçı hakeden taraf olmuyorsun. O yalandan penaltı olmasaydı gol yemeyebileceğimize inanmıştım ben de.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

GS li arkadaşları maçı izlemeye çağırdım bol bol dalga geçicem hfafgag gol oldukça beyler su içermisiniz diyecem hasfafg

abi arkadaş dediki 2-1 olunca; lan sen geçen hafta yendik diye buraya yenilişimizi izletmek için mi çağırdın dedi. dedim abi senin nickin ne?
Mesaj tarihi:
Bir de Gökhan Zan'a parantez açmak lazım. Adam muazzamdı diyebiliriz. Harbi çok profesyönel adam bu Gökhan. Hep hazır tutuyor kendisini. Cidden helal olsun.

Bonus: http://s14.directupload.net/images/131003/q3hf7rsm.swf
Mesaj tarihi:

Ya gssozlukte bir yorum gördüm koptum ya Sneijder hakkında.

said:
kendisi galatasaray’ın müjdat gezen’i gibi, kime sorsan çok kaliteli çok iyi ama netice cennet mahallesi baş rolü...

Ayrıca
Mesaj tarihi:
abi dost tavsiyesi,ebueyi kovun abi gitsin buralardan.hem kötü hem çirkef.beşiktaşlı olmama rağmen yanından yağ gibi adam geçirmesine sövdüm yani. o derece sinirlendim ben sövdüm yani.
Mesaj tarihi:
Eboue hep maçları umursamıyor ligde o yüzden oynamıyor diyorduk ama dün de farkı yoktu. Yediğimiz golde kademe hatası vardı sanki.

Hakan Balta kendisinden daha iyidi ya cidden dicek birşey yok. Kovun gitsin.
Mesaj tarihi:
Son iki haftanın şikayetlerini bi ara topluca aradan çıkartacam, bakma fırsatım olmuyo şu aralar.

Kısaca maçla ilgili yorumlarım:

- GS takım olarak çok hızlı kimlik değiştirmiş, 3-5 günde bu kadar hızlı değişime adapte olmak çok ilginç.

- İlk yarı takım özellikle iyiydi.

- Juventus'ta bir halt yok, hakikaten basiretsiz bir takım, isminin verdiği kabuğu doldurmaya çalışıyor. Maçtan önce maç berabere deselerdi oh iyi derdim, şimdi üzülüyorum resmen.

- Penaltı komedi.

- Hakem ilk yarı sertliğe biraz izin verdi ve bundan GS Juve'ye göre daha çok faydalandı, ama ikinci yarı, özellikle penaltı ve sonrası tüm takdir haklarını Juve lehine kullanması, üstelik çok bariz pozisyonlarda bile yanlış karar vermesi saçmalıktı.

- Sneijder'de Elano sendromu sezen bir tek ben miyim? Adam her oyundan çıktığında doğru soyunma odasına gidiyor. Bir an önce toparlanması lazım.

- Melo fena bilenmiş, fazlasıyla iyiydi, Juventus'un orta alanındaki (Pirlo hariç) saçma sapan adamlara bakıyorum da, Melo'yu nasıl gönderdiler anlamak mümkün değil.

- Defans konusunda hala çok çalışmamız lazım.

- Nihayet abidik gubidik Dany yerine Chedjou'yla başlamayı akıl eden bir t.d. gördük.

- Drogba
Mesaj tarihi:
Sanki adamlar tonla gol kaçırdı, net diyebileceğimiz pozisyon yok goller dışında iki taraf için de, Vidal'in şut girişimlerini gol pozisyonu sayan zihniyet haftalardır bizim şutlara pozisyon değil onlar hacı diyenlerle aynı adamlar, anlamıyorlar bu işten.

Burda değinilmesi gereken temel nokta Mancini Galatasaray'ı değil Juventus'u çalışmış, bol pas yapan uzun oynayan dinamik bir orta saha ve topu sırtı dönük almayı seven ondan sonra kaleye giden forvetler. Defans arkasına hiç top attırmadık neredeyse. Tevez ve Quagriaellaadshashd da Chedjou ve Gökhan'ın kucağına düştü maç boyunca. Marchisio ve Giovinco olmayınca dikine giden oyuncuları yok orta saha-forvet arası bağlantı kuracak, o yüzden oyunu uzun mesafeye yaydılar, Lichtsteiner herhalde 20 tane orta yaptı, kaçı tehlike yarattı?
  • Yeni Oluştur...