Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Holy said: "Facebook kullanmıyorum", "twitter'a hiç girmem" gibi aptalca başarılarla övünen bu kadar çok insan olmasına şaşırdım en çok. Black-ice said: Ben bu tip insanları sosyal medya özürlüsü olarak niteliyorum. ben onu holy'nin dediğine cevap olarak yazmıştım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 valla diaboliq görüldüğü üzere "elimde olmadan", "alkollüyken saçmalıyordum" gibi laflarla benim dediklerimi doğruluyor. kullanamıyormuşsun işte bırakmışsın iyi yapmışsın ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 black şimdi senin facebbok sayfana girdiğimizde , paylaşımlarına baktığımızda hiç saçma sapan , olmaması gereken şeylere rastlamayacaz öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Facebook'ta dün şarap içtim yazan kadınla aynı seviyedesin buraya gelip "Facebook'umu, twitterımı kapattım" dediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 diaboliq said: black şimdi senin facebbok sayfana girdiğimizde , paylaşımlarına baktığımızda hiç saçma sapan , olmaması gereken şeylere rastlamayacaz öyle mi? saçmalıktan kastın ne ona göre değişir. yaptığım hiçbirşeyden rahatsızlık duymuyorum facebookta. bu yüzden hiçbir saçmalık bulamazsın benim gözümde? olmaması gereken şey en fazla çok kötü çıktığım fotolarda falan taglanmemdir heralde. onlara da onay vermezsem çıkmıyor. bu güne kadar hiç facebookta yaptığım şeylerden rahatsızlık duymadım. öyle olsa da zaten senin gibi facebookumu kapayacağıma, o şeyleri yapmazdım. :) iğrenç insanlar var mesela onları da engelliyorum feedden. çıkmıyorlar. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Esh said: abi senin listen yukarı dudullu emekli sandığı kuyruğu gibiyse facebook napsin sdfsdfdsfdsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Facebook u bende sevmiyorum 6 ay önce filan kapadım iletişim için telefon yeterli zaten. Zaten görüşmek istediğimiz insanların telefon numarası bizde zaten vardır olayı da tamamen doğru. Açıkcası insanların nereleri gezdiğini neler yaptığını fotoğraflarını filan merak etmiyorum onun için facebook u instagram ı filanda sevmiyorum. Onun yerine takip etmek istediklerimi twitterdan takip ediyorum. Ondada personal şeylerini yazmayan insanları takip ediyorum genelde. Çevre olayı da tamamen doğru kalitesiz bir çevreniz varsa facebook zaten iyi değil de zaten şöyle de bir şey var ben çevremle yaşadığım bir olayı zaten yaşamışım bitmiş neden tekrar orada göreyim ki? Ben açıkcası anıları store etmek ve paylaşmak istemiyorum. Fotoğraflardan filan da çok hoşlanmam. Bence anılar özel kalmalı. Fikirleri daha önemli bence insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 diaboliq said: bazı şeylerin değişeceğini umarak sildim kendimi. facebook , twitter , sözlükler , instagram bütün hesapları kapattım. hatta rahat stalklamak için aldığım feyk hesapları da kapattım. ne değişicek bilmiyorum ama en azından ergen gibi salak salak foto paylaşıp aptal aptal yorumlar yapmaktan biraz olsun alıkoyacak belki beni. 30 yaşındayım ya. çok önce yapmam gereken bişeyi şimdi yapıyorum. helal bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kimse facebooktan kız kaldıramıyormuş ben bunu anladım bu topicten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 fena kız kaldırılıyor face'den hemde çok fena asdasdasd single adamın amacı oysa yolunu da biliyorsa face en büyük nimet yani gelsin onlar savunsun sonuna kadar arkalarındayım ama gelip "iletişimde yeni bir çağ yarattı" demesin. kuku avcısıyım, facebook benim ormanım desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hacı neymiş yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Tipin olacak. Sonuçta resmine bakıp seçiyorlar, katalogtan mal alır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bingildak said: fena kız kaldırılıyor face'den hemde çok fena asdasdasd single adamın amacı oysa yolunu da biliyorsa face en büyük nimet yani gelsin onlar savunsun sonuna kadar arkalarındayım ama gelip "iletişimde yeni bir çağ yarattı" demesin. kuku avcısıyım, facebook benim ormanım desin. nedir hacılit face yolu. şişman kız kaldırmak sayılmıyor ama. güzeli faceten neden bulsun. varsa efsane taktik söyle de nasiplenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ben taktiği verim gençler.Birçok gruba,sayfaya üye olup orda yorum yapanlardan birini gözünüze kestirin.Sonra yaptığı yorumla ilgili ömden tartışma veya övgü girişi yapın.Gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şahsım dahil, facebook ve kuku lafını aynı cümlede duyan genç ateyizler heycanlandı, cevap bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Yazdık ya la işte önce tipin olacak. Pahalı araba içinde çekilmiş fotoda şart, arabanın senin olduğu anlaşılacak şekilde. Arkadaş grubunda eli yüzü düzgün başka hatunlarda olacak canımlı cicimli konuşulmuş. Para paraya çeker misali karı da karıyı çekiyor. Lütfen hayvanlaşmayalım karı ne bayan o öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bayan değil, kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Skyfire said: iyi; bir kişi daha kurtulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi tip olacak bir kere, tip oldu mu senin uğraşmana gerek yok onlar seni ortak arkadaşlardan falan ekliyor. arabalı resimler olacak, böyle rayban gözlülüklü kaliteli kiyafetlerle pahalı mekanlarda masada açılmış şişelerle falan pozlarınız olacak. yani bunlara sahip olmanız şart değil, öyle göstermeniz yeterli. kızlı mızlı fotolarınız da olsun yani böyle samimi gibi ama birlikte olmadığınızı da ucundan belli eden. listenizde saçma sapan sayıda kız olsun tanıdık manıdık kim var kim yok ekleyin. ben hiç usta değilim bu konularda işim olmaz ama kardeşim çok felaket adam ankarayı kuruttu mu desem yıkadı mı desem bilemedim 7 yılda üniversite periyodunda. herif yanımda açıyordu tanımadığı 5 kız falan eklemiş. biraz yayılan bir şey, sonuçta o arayışta bir kişiyle takılıp güzel rep alırsan seni gösteriyor facede arkadaşına o da ekliyor falan asdıhuad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bıngıldak, anlattığın taktikleri bilmeyen biri vardır diye mi yazdın gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bir tek Facebook var bende. Onda da takip ettiğim sayfaların güncellemeleri işimi görüyor. Onun dışında zaten pek bir numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bir şey yazarken kimler bilir kimler bilmez diye bir filtreleme yapmıyorum ne yazık ki, baya zorlaştırır bir şey yazmayı, bilen okumayıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 beğendiğiniz kızı ekleyin işte. başka bi yolu yok fasfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Kabul etmiyor şırfıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Haklısın kardeş, cümlelerinin başına "2 2 4 eder" i de ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar